FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.03.29. 04:00 P.

Fácán vadászat

Szóval Bandzsi és sánta Laci is nagy vadászok voltak, nem csak az öregek.

Hála Istennek volt kitől megtanulni a mesterséget, mert Feribáék igen jól osztották. Egy alkalommal, úgy bebasztak a közeli kocsmában, hogy el se jutottak az erdőig. Mondjuk ilyen alkalomból sok volt, de ez az eset különlegessé avanzsált "az alkoholos befolyásoltság miatt meg nem valósult" rambózások közül. A két öreg úgy érezte, hogy zsinórban háromszor hazamenni vad nélkül vérciki, úgyhogy elverettek a teszkóba és vettek előre csomagolt csirkét, amibe azért belelőttek egyet a sörétessel, otthon meg eladták fácánnak. Persze az asszonyok gyanakodtak, mert elég ritka, hogy egy fácán kitépkedi a saját tollait, levágja a fejét, kibelezi és kimossa magát, aztán csirkének álcázva kiugrik a vadászok elé a bokorból, de vannak ugyebeár dolgok, amiket jobb nem firtatni.

Bandzsiék ebből is tanulhattak. Volt ugyanis egy akciójuk, mikor pár fácánt szerettek volna levadászni a vasárnapi bárbekjúra. Haverok és picsák már be voltak rendelve, elő lett adva, hogy különleges kaja lesz, mert ők lövik a hozzávalót.

Szombat hajnalban el is indultak. Dömebáék kölyökvizsláját is vitték, hagy szerezzen háborús tapasztalatot az a derék eb. Amíg emezek a reggeli wellnessköröket rótták a kocsmában, addig Samuka oda fektetett a Niva anyósulésére egy akkora kábélt, hogy hegyimentőknek kellett lementeni róla. Volt nagy örömködés mikor a két debil beampullázva, fáradtan visszatipegett a kocsihoz. Lacika nem hazudtolta meg önmagát és beleült a méretes kutyaszarba. Bandzsi először csak röhögött, aztán eszébe jutott, hogy az apja biztos nem fogja értékelni a humorukat, úgyhogy sűrű bazmegelések közepette elkezdte kifejteni Lacikának, hogy az apja mekkora szíjat fog hasítani a hátából, ha meglátja, hogy nem elég, hogy beszart az a rühes dög, de még faszán bele is dolgozták az ülésbe.

Volt vagy 9 óra mire kivakarták a szarból a Nivát és kiértek az erdőhöz. Kiszálltak, kiengedték Samukát, aki útközben félelmében összehugyozta a hátsó ülést is, és indulhatott a hentelés.

Samukát ekkor látták utoljára egészen a vadászat végéig, mert mint akinek rakéta van a seggébe, úgy indult meg az erdő felé. Onnantól kezdve egész nap vagy 500 méterre előttük rohangált és felzavarta az összes fácánt, de hát ilyen messziről esélytelen volt eltalálni őket, úgyhogy lövöldöztek a kutya irányába, hátha arra visszajön, ha már a "Samuka gyere!" a "Samuka, -fütty- cic gyere apucihoz!" és a "Samuka a büdös kurva anyád, ha elkaplak elharapom a torkod!" nem segítettek. Lacika amerre arccal állt arra tüzelt, pontosabban amerre sikerült, mert a puska úgy rángatta csökevényes kis testét össze-vissza, mint a rongybabát. Ki is lőtte egy másik vadászbrigád terepjárójának az egyik ablakát, de azok szerencsére nem voltak a közelben, úgyhogy inkább elódalogtak Bandzsiék is.

Pár órával később szerencsétlenek elkámpicsorodva sétálgattak a fák között és arról beszélgettek, hogy mekkora gáz lesz bevallani, hogy génkezelt teszkós tyúkból főtt a fácánleves, mikor megláttak egy nyulat. Van egy olyan régi szokás, hogy azé a vad aki meglövi, szal Bandzsi már maga előtt látta a képet, ahogy másnap dicsekszik a csajoknak, hogy mekkora vadnyulat lőtt, miközben Lacikának semmit nem sikerült eltalálnia a gecinagy terepjárón kívül, mikor dördült a puska. Sánta Laci csípőből, célzás nélkül végezte ki a tőle 20 méterre botorkáló nyulat. Bandzsi először csak bambult, aztán odafutott, felrúgta a tetemet a levegőbe és röptében ketté lőtte, majd ránézett Lacikára és ennyit mondott: "El akart repülni, de én lelőttem, enyém!"

Az anyjáék fél napig szedegették a söréteket a szitává lőtt állatból, de így is jutott elég a pörköltbe. A hétvégi események nagy nyertese végülis Samuka lett, mert a bulin mindenki kapargatta neki a tányérjából az ólmos nyúlpaprikást, Bandzsit pedig hétfőn jól megverték a Vendelék, mert azt a fülest kapták, hogy ő vadászott arra valamelyik droid cimborájával, ahol az Antónió kúhetesének kilőtték az ablakát.

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (3,7/5)

14 komment

Címkék: puska sánta vadászat laci lövöldözés bandzsi kacsavadászat feribá dömebá


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr21032350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neton 2009.03.29. 07:45:09

Antónió Q7-ese LOL :D Mekkora cink, h ez tényleg így van, de itt meg röhögünk rajta. Pedig sírni kéne... :D

Kozika · http://www.k-1.hu 2009.03.29. 09:33:41

nem tardaiak véletlenül?

Rá Dios 2009.03.29. 11:17:46

Speciel az én kölyökvizslám is a vadnak drukkol, velük van jóban. Meg a macskákkal. Brrrr....

Nagyon jó kis poszt, üde, vidám, humoros. Köszönöm!

Ps: Ez a Vendel, nem lenne jó miniszterelnöknek? Kérdezte már őt valaki?

changebug (törölt) 2009.03.29. 11:21:18

Ez qurva jó volt így reggel. :)
Jót röhögtem :)

tsimora 2009.03.29. 12:08:06

Imádom a sztorijaidat.

robitcar 2009.03.29. 12:32:08

ha ez mese, akkor jó történet, ha igaz, akkor értem, miért lövik a vadászok egymást is.
piásan lövöldözésért bevarrhatnának benneteket egy pár év fegyelmire. hátha attól lesz eszetek, csöppnyi.

handras 2009.03.29. 13:14:47

"hagy szerezzen háborús tapasztalatot"

Biztosan helyesen van ez írva?

atlbilbaoo 2009.03.29. 13:23:00

Ha igaz, ha nem akkor is remek sztori!!
Nem tardosiak voltak véletlenül?

Tamas88 2009.03.29. 14:02:51

Jézusom, ez haláli :D

OkoskaTo:rp 2009.03.29. 14:21:07

Ez a sztori kb. harmadjára jön le valamelyik blogon. Nem lenne szégyen legalább a forrást megjelölni, ahonnan az (eufemisztikus kifejezéssel élve) ihlet jött.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.03.29. 17:27:31

@OkoskaTo:rp: konkrétan az én tollamból.
Nesze neked forrás.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.03.30. 19:20:47

@CzB: Igazából nem. Van egy ilyen Vadász-sztorik blogolóknak kézikönyv és abból másolom :)
süti beállítások módosítása