FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.11.06. 23:29 P.

Ezer éve?

Sok idő telt el mióta utoljára írtam. Ennek igazából az volt az oka, hogy nem volt mit mondanom. Az utóbbi időben azonban megint magával ragadott a magyar mindennapok könyörületlen valósága.

Szeptember végén jöttem haza Krétáról. Az első pár hét még nagyon rendben volt. Hiányzott azért ez a porfészek... Hiányoztak az emberek akik körülöttem vannak amikor itthon esz a penész. Az elején még örültek is nekem. De ahogy teltek a hetek egyre kevésbé voltam/vagyok fontos az embereknek.

Azt hiszem arra is oda kell figyelnem, hogy mit írok ide, mert elpofáztam magam és az ismerőseim is elkezdték olvasgatni a bejegyzéseimet, az pedig nem túl vicces, ha őket "szídom" a hátuk mögött. Bár szerintem ez sem így van ahogy egyesek felfogják, ugyanis nem bántani akarok én senkit, csupán leírom azokat a szubjektív dolgokat amik közléséhez még nekem sem lenne pofám... Hiszen ilyen világban élünk. Képmutatás, tetszelgés, enyelgés, jópofizás.

Na de térjünk vissza az eredeti gondolatmenethez. Ugye telik itthon az idő és egyre inkább érzem, hogy nem ez az a hely, ahol le szeretném élni az életemet. Ez az egész magyar mentalitás nagyon lehangoló. Ha valakivel beszélgetsz itthon egyből jön a politika, sírás-rívás a pénz(telenség) miatt... Nagyon szar ez a depresszív, önsajnálkozó attitűd. Mégis ki a faszomnak kéne ezeken a dolgokon változtatni? Minél többet járok külföldre, főleg mediterrán emberek közé, annál inkább látom, hogy kurvára nem így kéne élni, mint ahogy azt mi tesszük. Mostanra tökéletesen megfogalmazódott bennem, hogy nem fogom itt elbaszni az életem. Azért valljuk be nem mindegy, hogy egy 12 órás beosztás után hazamész és bedőlsz az ágyba, esetleg tévét nézel, ahonnan árad a szutyok, aztán felkelsz és kezdődik minden előlről vagy a munka után kifekszel kicsit a tengerpartra, kialszod magad, utána kimész szörfölni egyet mielőtt megint munkába állsz. Nem beszélve arról, hogy engem személy szerint nagyon lehangol a rossz időjárás. Lehangol az eső, lehangol az, hogy nem lehet tervezni, mert nem lehet tudni, hogy jövőhéten esni fog-e a hó vagy 30 fok lesz. Buzi egy világban élünk, viszont vannak helyek ahol meleg van, mégse basznak seggbe lépten nyomon (képletesen természetesen).

Szóval eldöntöttem, hogy megyek innen a picsába. Csak előbb le kéne diplomázni. De ha ez így megy tovább, akkor az sem lesz meg. Az egyetemből is totálisan ki vagyok ábrándulva. Felvettek egy jó nevű szakra és teljesen mást tanítanak, mint amit kéne. Ha azt akartam volna tanulni, akkor olyan szakra megyek... Na mindegy, azt hiszem ennyivel tartozom anyáméknak. Szerencsétlen anyám még mindig azt hiszi, hogy attól fogok majd boldogulni az életben, ha ott az a fos a kezemben.

Mellék gondolatmenetként jegyzem meg, hogy az utóbbi 3 évben kétszer annyi ember ment külföldre, mint 56-ban. Csak akkor pár hónap alatt ment mindez végbe, most pedig évek alatt. Hivatalos és hiteles számokkal nem tudom alátámasztani ezt a kijelentésemet, úgyhogy mindenki azt hisz amit akar. Mindenestre elgondolkodtató. Elég csak abba bele gondolni, hogy ki fog majd TÉGED eltartani, ha megvénülsz, mikor azok az emberek akik érnek valamit, akik értelmesek és lenne miből és mi után adózniuk, mindezt külföldön teszik majd meg. Külföldön alapítanak családot, itt meg maradnak a többségében életképtelen egyedek, akik nem tudnak/mernek/akarnak dobbantani. Erről lehet vitatkozni, okosan tettek fórumot az oldal tervezői minden kommenthez, úgyhogy lehet eszmecserét folytatni erről.

 

Azt hiszem egyelőre ennyi elég volt. Ez most kicsit más lett, mint az eddigi posztok, de hát ennyit bocsássatok meg nekem...

3 komment


NAVIGÁCIÓ

2007.08.31. 19:31 P.

Újdonságok!

Újra jelentkezem Krétáról. Izgalmakkal teli életem egy újabb nappal rövidült. Ha figyelembe veszem a sok vérszívó faszputtony német vendéget, akkor lehet, hogy 10 évvel lettem ma öregebb. Itt ülök. Idejön. Este negyed kilenc van. Nem zavarja, hogy hét óra óta nem dolgozom. Itt ül előttem most is és mondja. És azt hiszi a laptopba jegyzetelem amit mond. Igazából nem tudom miről beszél.

Na figyeltem rá picit. Most ott tart, hogy '86-ban volt a Balatonnál. Tud magyarul. Ismeri azt a szót, hogy pálinka és azt, hogy szalonna. Ez oszt az országimázs baszkikám.

Na a másik buzi már ott áll mögötte. Mindig ez van. Ha megérzik a vér szagát, akkor elkezdenek gyűlni.

Én meg megnyitottam valami vírusos oldalt és most röpködnek a puncik az arcomba. 76 oldalt nyitott meg. Abból 70 oldalon egy hatalmas pina tátong, mögöttem a recepciósok röhögnek. A valtozatosság kedvéért volt egy oldal ahol egy nő gyertya pozitúrában a saját szájába fosik... Ezen már nem röhögtek a recepciósok sem.

Egyébként élem a kis szaros életem. A minap véletlenül benne hagytam a kulcsot az ajtóban amíg elmentem 2 órára. A házinéni (egy 30 körüli csaj akit mindig otthon esz a fene) bement a lakásba és azzal fogadott amikor hazajöttem, hogy tarthatatlan az a felfordulás ami a lakásomban van. Ez így nem is annyira érdekes, de ha belegondolok, hogy az ő lakása körül mekkora szemétdomb van (és akkor még nem is voltam bent), akkor elmosolyogtató, hogy van pofája beszólni, ráadásul lebuktatni magát, hogy bejárkál a lakásomba. Bár már előtte is láttam, hogy odébb taszította a cuccaimat a szobában a lábával, hogy rohadna le neki. Szóval azért zajlik az élet piciny szigetünkön.

A minap meg égett a hegy az egyik ótvar szálloda mögött. Szurkoltunk pár kollegával, hogy ugyan égjen már le, addig se lesz gond a vendégekkel, de sikerült megállítaniuk a tüzet mielőtt evakuálni kellett volna a szállodát...

 

Most nézem, hogy már fél kilenc. Menni kell vacsorázni, mert felzabálja a német sáskahad az egészet.

5 komment · 2 trackback


NAVIGÁCIÓ

2007.08.24. 22:07 P.

Kréta, ouzo, metaxa, hányinger

Szerbusztok kispajtások!

 

Hosszú ideje nem írtam, talán már nem is nézi senki az oldalt. Mindenestre leírok pár dolgot amik a közelmúltban történtek velem.

 

Kezdjük a mai nappal. Voltam ilyen Jeep túrán. Elég jópofa volt. Mentünk árkon-bokron keresztül terepjáróval. Mesélte az ürge aki vezette a túrát (egy német, iszonyat antipatikus, arrogáns pöcs), hogy volt egy túravezető picsa aki 50 km/h-val zúzott át mindenen. Na most tudni kell, hogy itt vannak olyan részek, ahol ha fél méterrel jobbra vagy baéra kormányzol, akkor leesel a picsába. Na most a csaj vendégei le is estek. Egy hónapon belül négy autót vágtak szarrá. Kétszer leestek az útrol és többször átpördültek, egyszer pedig simán beleszálltak egymásba a vendégek, mert siettek a csaj után, de az egyik belelépett a fékbe, a másik meg belezakózott.

 

Friss élmény. 2 órája voltam enni egy szállodában. Aranyos, kis szálloda, családias, kedvesek és jó a kaja is. Evés után kiültem a Pool Barba meginni egy sört. Erre elém raktak egy pohár Rakit. Ez ilyen helyi szar. Olyan, mint otthon a házipálesz. Megittam. Majd megint tele lett a pohár. Na hát itt sértésnek veszik, ha nem iszod meg amit eléd raknak, úgyhogy azt is felhörpintettem. Na itt basztam el. amint leraktam a poharat előkerült egy üveg rettenet. Valami eszméletlen német "gyógyszer". 75% százalékos ATYAÚRISTEN. Abból bevertünk egyet, utána 20 percig nem éreztem a pofámat és a légcsövemet. Viszont annál intenzívebben éreztem minden egyes levegővételt. Előre félek a holnaptól amikor mindez majd jön kifele. A szállodatulaj faszinger is nagy figura. Minden reggel egy tál aszpirinnel járkál a szállodában és kínálgatja a vendégeknek. Nem értettem miért. Egészen addig nem, amíg egyik este ott nem ragadtam a szállodában és végig nem néztem ahogy a vendégekkel bevedelnek vagy 5 üveg öt csillagos Metaxxát. Ma este meg amikor elhagytam a tett színhelyét már megint annyira koki volt, hogy a kutyája a lába szárát erőszakolta, de csóringer észre sem vette. Ellenben minden reggel amikor megyek a reptérre fél hatkor ez már ott áll a medence szélén egy kurva nagy merítőhálóval és úgy néz ki, mintha halakat akarna fogni. Lehet az előző esti nem kevés alkohol hatása alatt flessel az öreg...

A minap eltűnt két lengyel túrista a Szamária szoros környékén. Ez egy olyan hely, ahol lehet vándorolni, túrázni, de mivel szoros, ezért csak egyenesen lehet benne menni. Na ez a két idióta eltévedt. 5 napig keresték őket, míg megtalálták mind a kettőt egy párhuzamos szorosban, ahova főleg hegymászók járnak, azok sem túl sűrűn, főleg nem nyáron a negyven fokban. Ez a két ökör, miután elindult a túra kiváltak a bandából és elindultak kifelé. Bementek a másik szorosba, ahol a nő leesett és eltört több bordája. A pasi aki vele volt a testvére volt és valószínűleg agyilag kicsit hendikeppes volt a lelkem. 5 napig kuksolt a csaj mellett 3 kilóméterre a kijárattól, a helyett,hogy segítséget hívott volna. Mire rájuk találtak a nő már meghalt, a faszi pedig a kiszáradás szélén volt. Ott hagytak neki vizet és elmentek segítségért. Mire vissza értek meghalt a fazon is. RISZPEKT. Mondjuk az ilyenért nem kár.

Lassan megyek, de még a végén elmesélek egy megmosolyogtató történetet. Jött egy új srác és az első munkanapján bement a főnökhöz az irodába és azt kérdezte tőle,hogy "Hasste mal ne fuffi bis Morgen?" ami annyit jelent, hogy "Van kölcsön egy ötvenesed holnapig?" (jó hát elég erős tájszólással beszél a lelkem). A főnök viszont belga, és flamandul a "fuff" pinát jelent. Mire a faszi odabiccentett a titkárnő felé és azt mondta: Vidd, de holnapra hozd vissza.

NÁJSZ!

 

Még egy utolsó szösszenet, ha már eszembe jutott a főnök. Tudni kell róla,hogy egy kis golyó emberke, kopasz és olyan a szája, mint a fosos macska segge. Állandóan csücsörít. Egy évet dolgozott Jamaicán. Már többször láttam, főleg reggel az irodában, hogy olyan üveges szemekkel néz, hogy szinte látszik az agya a szemgolyóján keresztül. Vagy két hete bent voltam reggel az irodában. Kijön hozzám, leül az asztalra. Nem szól. Eltelik 5 perc, aszondja: Gábor! Mondom igen? 3 perc hatásszünet, majd szó nélkül felállt és visszament az irodájába. 10 perc múlva kijött és mellé ült a széknek.

3 komment · 1 trackback

Címkék: kutya alkohol fasz erőszak reggel anyád metaxa kréta főnök ouzo metaxxa rethymno samaria szamária szamaria szoros imbros fuff fufi riszpekt


NAVIGÁCIÓ

2007.08.02. 18:32 P.

Folyt...

Szóval jött ez a makkmarci a listával. Ilyenekkel jött nekem az 50 fokba, hogy hosszú a sor az ebédlőben. Tegnap 28. volt. Na és? Nekem meg nem is volt időm ebédelni. Hülyepöcs. A másik meg, hogy a gyereke nem érte fel a piszoárt a szállodában, ezért bokán hugyozta magát. Fizessem ki neki a mosást. o_0

A minap voltam a "Kék Lagunánál" és találtam egy szép nagy kagylót. Még élt. Gondoltam elhozom. Beraktam a fürdőszobába. 5 nap után éreztem, hogy valami elképesztően hugyszag van. Szídtam a tulajdonos, a görögöket, Krétát, Zeuszt és a lemenőit. Mire eszembe jutott, hogy a kagyló a büdös. Kiraktam a teraszra, reggelre meg megette a kecske.

Volt ma a takarító nő. Bebaszott a szobámba 31 darab törülközőt és 27 guriga vécé papírt, de felmosni már nem sikerült neki. Lassan több homok van a szobámba, mint a tenger parton. Ez csak azért kényelmetlen, mert felhordom az ágyra éa lábammal és szar arra kelni, hogy homok van a szádban és a füledben. Szóval zajlik az élet. Tegnap szabadnapom volt. Délután berugtam. Aztán este megint. Beszélgettem egy kurvára idegtépő csajjal a bárpultnál aki úgy üvöltött, hogy reggelre sípolt a fülem. Orosz csaj volt. Náluk ez normális. Meg az is, hogy liter számra nyelik a vodkát. Elegáns, csinos, esztétikus és szexi.

1 komment

Címkék: kréta balos


süti beállítások módosítása