FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2011.02.05. 00:24 P.

Az élet nagy dolgai

Ha neked is tetszik a nők feneke fölött található

két kis gödröcske, akkor

 

 

Klikk a fenékre a többi képért!

3 komment

Címkék: női fenék gödröcskék


NAVIGÁCIÓ

2011.02.02. 22:22 P.

Felhő RELOADED

Újra előkerült Felhő barátom, akiről már régebben meséltem. (1 | 2 | 3 | 4 | 5)

Elmesélte spanyolországi kiruccanásának rendezői változatát és azt mondta, ha ezt is meg merem írni a blogon, akkor el fog ásni a gecibe, ahogy az amígók csinálják "eszpánnyába". Bárgyú vigyorral próbáltam oldani a feszültséget, de kétség sem férhetett hozzá, hogy ezt most komolyan gondolja, főleg, hogy mindezt nyomatékosította egy "faszombaszmekk"-kel is. Én viszont úgy gondolom a sztori megéri ezt a kis feszkót, úgyhogy ha pár napig nem jelentkezem, akkor a Csepelen épülő házának az alapjában keressetek.

A kecót nem lesz nehéz megismerni, mert az az egyetlen ház, ami mellé 6 méteres belmagasságú garázst építettek, mert Felhő így adta le a rendelést Malagáról telefonon keresztül. Aztán mondták neki, hogy le lehet ám szerelni a vitorlásról az árbócrudat, de akkor már mindegy volt. Így most van egy mediterrán stílusban felépített bazilika-jellegű melléképülete. A mediterrán jelleget a félkész állapotból adódó mindenfelé meredező vasbeton rudak kölcsönzik az épületegyüttesnek, amely így egyfajta görögös bájt hordoz magában, ugyanis Felhőnek idő közben elfogyott a pénze. Vagyis sosem volt neki, de úgy gondolta, hogy az utolsó nagy spanyolországi dobásával majd meggazdagszik és abból kifizeti a román vendégmunkásokat, addig pedig legyen elég biztosíték az, hogy ő a Felhő. Mikor Andrej finoman utalni próbált rá, hogy neki ez a név így semmit nem mond és fizessen csak szépen előleget, ha nem akarja, hogy visszatemessék az alapot, akkor Felhő azzal érvelt, hogy ha 2 hét alatt nem épül fel legalább a garázs a még akkor nem létező jachtnak és X6-nak, akkor megbassza az anyja hátán, majd a teljes rokonsággal együtt bebetonoztatja őket a garázsfeljáróba. A kifinomult spanyol stílus, ugyebár.

 

A cél szentesíti az eszközt, ugyanis Andrej és szorgos, folyton alkoholködben nirvánázó kispajtásai 14 nap alatt félkészre húzták a házat és a garázst. Mondjuk a garázsnak nincs teteje, a háznak pedig nincsenek nyílászárói, mert az arra szánt lej elment a napi átlag véralkoholszint módszeres és exponenciális növelésére, ami gyakorlatilag elengedhetetlen volt a szakszerű munka lehető legtökéletesebb kivitelezése érdekében.

Mindez Felhőt a legkevésbé sem hatotta meg, főleg, hogy a nagy biznisz se jött be, így hol potyautasként, hol pedig stoppolva kellett hazajönnie Malagáról. A három hetes út végén olyan megfáradt, ámde mindenre elszánt pofával jelent meg a birtokon, hogy Andrejben a számonkérés szikrája sem merült fel, csak szabadkozott, hogy "bodzsánat főnük, dem vót ölég a krájcár, oszt dics hessz a hájzon meg borijtás a garájzson". A hosszas és elegáns eszkuzálás után abban maradtak, hogy Felhő nem váltja be a korábban kilátásba helyezett gerinc- és lábszárdeformálódásokkal járó testi fenyítést, viszont az eddigi munkát sem fizeti ki, különös tekintettel arra, hogy az építőanyagot a két utcával odébb található építkezésről lopták el, így a végén a sikeres asszertív kommunikációnak hála sikerült win-win helyzettel zárni a szituációt.

Felhő spanyol bizniszeiről később.

 

1 komment

Címkék: spanyolország román felhő malaga vendégmunkások


NAVIGÁCIÓ

2011.02.02. 00:58 P.

Status update

Próbál az ember konszolidálódni.

Próbál az ember normálisan élni.

Próbálja az ember tervezni az életét.

Próbálná az ember elkerülni a mindennapos mókuskereket.

Próbálná az ember úgy élni az életét, ahogyan azt gyermekként eltervezte.

Próbálja a sors becserkészni a véreres falloszát az ember ánuszába.

 

Aztán mikor az ember pofával belevágódik egy marék mélyről felköhögött, darabos, zöld köpetbe, akkor a sors fölé kúszik és jól megbassza. Fasszal. Csak úgy szárazon.

 

(...hányinger...)

 

Aztán az egyszeri ember végső elkeseredettségébe csak ennyit mond:

"Hát be lehet kapni a kis faszomat, azt."

 

2 komment

Címkék: update status


süti beállítások módosítása