FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.03.14. 00:01 P.

Na ez a direkt marketing

Csütörtökön a Kálvin téren odajött hozzám egy hosszúhajú, jól öltözött, egyetemista forma srác. Pár perccel előtte leszólított egy lány, hogy mentsem meg a jegesmedvéket. Budapesten. A Kálvin tér közepén. Szakadó hóban. Hát rohadjon meg az összes medve ott ahol van. Így nagyjából. Mivel a srác nem volt tolakodó és nem is azzal kezdte, hogy lenne-e 2 percem megmenteni a világot, így meghallgattam mit akar.

Elmondta, hogy egy fiatal író, aki úgy próbál meg egyről a kettőre jutni, hogy az utcán árulja a rövid, abszurd humorral megírt novelláit. Elő is húzott a táskájából egy mappát, abból pár nyomtatott oldalnyi szöveget és felajánlotta, hogy válasszak belőle, ha megtetszik valamelyik, utána adjak neki annyit, amennyit gondolok. Ha tetszenek a történetek szívesen küld még emailben, és ezzel ráírta az egyik általam kiválasztott papír hátuljára a címét.

Úgy terveztem, hogy beszkennelve felrakom őket ide, de sajnos a két írás közül egyik sem nyerte el a tetszésem. Mondjuk mindkettő elég elvont sci-fi volt, amit annyira nem szeretek. Ettől függetlenül tetszett ez a kezdeményezés és egyáltalán nem bántam meg azt a pár száz forintot amit odaadtam. Ez a direkt marketing, nem az a fajta szánalmas próbálkozás, amivel az Optimusz marketing szakemberei próbálkoztak a minap...

3 komment

Címkék: marketing direkt optimusz


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr991835808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dk10cent 2010.03.16. 22:18:17

Végre 1 új post :D a régebbi történeteket lementettem telóra és kurva jókat szoktunk röhögni haverokkal, ha pl lent vagyunk téren itt-ott és felolvasunk 1-et. Mindenki átküldte már magának ami a telómon volt, meg gondolom az oldalt is nézték. Majdnem mindennap feljövök az oldalra, és ha nincs új post akkor a régieket olvasgatom. Egyáltalán nem szeretek olvasni, de ezeket az írásokat órák hosszat képes vagyok olvasgatni. Nagyon tetszik bennük a humor meg az egész világnézet. Csak így tovább!(am könyvet nem akarsz véletlenül kiadni? tuti megvenném :D, meg szerintem vannak vele így jópáran)

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2010.03.16. 22:27:04

Nagyon jól esnek ezek a kedves szavak, köszönöm.

Redfox007 2010.09.16. 21:43:45

Csatlakozom, kedves F.szkivan! Teljesen tutin irsz, folytasd!
süti beállítások módosítása