FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.04.12. 21:55 P.

Itt a tavasz, dagad a fasz

Holnap végre lehet menni szappanosvízzel spriccolni a nők dekoltázsát, olcsó, szar, csokimasszából fröccsöntött pirostojásokért.

És még azt is megkövetelik,hogy valami frappáns kis versikét is elhadarjunk, mikor jóesetben már olyan részegek vagyunk, hogy egyhelyben állni is hatalmas kihívást jelent.

Gondoltam összeszedek pár könnyen megjegyezhetőt.

 

1. Zöld erdőben jártam, eldőltem oszt' hánytam. Fel akartam állni, megint kellett hányni.

2. Zöld erdőben jártam, akácfára másztam, kiszakadt a léviszem, kifigyelt a péniszem.

3. Zöld erdőben jártam, részeg vagyok, hánytam. Most el fogok dőlni! Nesze bazzeg, kölni!

4. Sivatagban jár a teve, tele van a töke vele. Nálam van a töke leve, meglocsolhatlak-e vele?

5. Zöld erdőben jártam véled, kezem erre-arra tévedt. Úgy éreztem, nem vagy nedves. Meglocsolhatlak-e kedves?

6. Józsi vagyok, szép és laza. Locsoljak vagy menjek haza?     

7. Trágyadombon él a bögöly, meglocsollak meg ne dögölj.

8. Árok partján döglött ló. Én vagyok a locsoló.

9. Kék az ibolya, kék az ég. Kék a tököm, mi köll még?

10. Házunk előtt nagy a fű, nem fogja a kasza. Locsoljon meg titeket az apátok fasza.

11. Te vagy az, ki nekem maradt, meglocsollak, dőljél hanyatt!

12. Bal zsebemben kölni, jobb zsebemben bicska, ha adsz nekem egy ezrest, a jobb nem lesz nyitva!

13. Zöld erdőben jártam, részeg voltam s hánytam. El akartam dőlni, nesze bazd meg kölni!

+ 1 Zöld erdőben jártam, fostam, szartam, hánytam. Nőtt rajta egy virág, hasonlított Terád!

 

 

Az elvetemült kockáknak:

Éles sarok, kezdő törés,

bordástengely, reteszkötés,

csapsurlódás tangens róval,

megjöttem a locsolóval.

Ez pedig a virtuálisan locsolkodóknak:

Meglocsollak SMS-el,

nem fogok tökölni;

neked nem kell hajat mosni,

nekem nem kell kölni.

És a végére egy kevésbé lényegretörő:

Jó reggelt, jó reggelt,

gyönyörű tavasz van!

De nem ezért vigyorgok,

hanem, mert bebasztam!

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (5/5)

1 komment

Címkék: locsolóversek


NAVIGÁCIÓ

2009.04.12. 06:00 P.

Felhő #4

Felhő egyszer házibulit tartott. Ment az "üccürü-üccürü-idccc-idccc" zene. A házibuli aprópója az volt, hogy Felhő megérte a 30. életévét is. Tekintettel arra, hogy négyszer vettek ki golyót különböző szerveiből és testrészeiből, ez igen szép teljesítmény volt részéről. Innentől kezdve már minden nap ajándék alapon akkora bulit csapott, hogy a barátnője, Ildi, még három héttel később is vakargatta a konyha faláról a megszáradt hányást.

Páran összedobtak neki egy életnagyságú Rambo poszterre, amit felragasztottak egy vastag kartonra és be is kereteztettek. Felhő úgy meghatódott, hogy még egy könnycsepp is kicsordult a szeme sarkából, amit a mellette álló Sanyi hátán morzsolt el, akit úgy kapott fel, mint lágy tavaszi szellő a taknyos zsebkendőt. Aztán felkötötte a saját kendőjét, hogy mindenki láthassa a hasonlóságot. Ott pózolt órákon át. Gondolhatjátok... olyanok voltak, mint két tojás...

Aztán kitalálta, hogy írják már alá neki a képet, hogy az utókor is láthass milyen fasza barátai voltak ennek a Felhő gyereknek. Az egyik arc éppen előrehajolva kanyarintotta volna rá a kép hátuljára a Balázs B betűjét, mikor megszédült és átlyukasztotta Stallone mellkasát. Hirtelen megfagyott a levegő, a srác remegve húzta vissza a kezét Rambo tüdején át. Felhő lebiggyesztette a száját és látszott rajta, hogy legszívesebben pépesre morzsolná szegény gyerek gerincét. Aztán megfordult, megragadta az első kézközelben lévő üveget és fenékig húzta a Spitz 80-at. 

 

Hajnalban Felhő kitalálta, hogy sétáljanak át az Ásványba. Ki merne ellentmondani egy 180 kilós állatnak, akinek a vérében annyi az alkohol, hogy egy jófajta '20-as évek beli alvilági szeszfőzdében sem baszott még annyit az atyaúristen.

Felhő jó házigazdához méltón kibaszkurálta a sok szögletesmozgású geciputtonyt, bebaszta a bejárati ajtót úgy, hogy az tokostól bedőlt az előszobába, kurvaanyázott egyet és szidta Mikit a kőművest, aki nem volt képes rendesen befalazni azt az ótvar ajtót, majd elindult a babettájához.

A többiek követték, jobbnak látták nem ellenkezni és inkább sunnyogni ogre méretű deltája mögött.

Felhő nagy nehezen kitolta a kertből a cangát, közben meghúzott két ott parkoló autót, amikbe bele is akart rugdosni, merhogy mégis mi a fasznak állnak azok ott éjjel, a tulajok biztos gengszterkednek valahol, de 40 kilós kis barátnője remegő hangon felhívta a figyelmét, hogy az egyik Felhő gyerekkori barátjáé, a másik meg a sajátja.

Felhő felült a gépre, majd úgy ahogy volt el is dőlt vele. Vagy hatan ugrottak segíteni neki. Gyorsan kiderítették, hogy az lehet a probléma, hogy ő ugyan felült a nyeregbe, húzta is azt a kurva gázt szorgosan, de a motort elfelejtette beindítani.

Segítettek neki beizzítani - erre jók a barátok -, majd megint felült rá, húzott egy kövér gázt, a motor kiugrott termetes valaga alól, Felhő húzta a csőgázt, a motor hátsókeréken állt és így forogtak. Csináltak vagy 3 ilyen kört, közben kapta az instrukciókat értelmifogyatékos kis pajtásaitól, hogy mit kéne csinálni, aztán elengedte a megvadult paripát, ami belebaszódott az előbb már végighúzott kocsijának az oldalába.

Kurva mérges lett, haza is zavart mindenkit, de izibe, bebaszta a kertkaput és lefeküdtek aludni a romok tetejére.

Felhő néhány óra alatt több kárt tett a saját otthonában, mint a 150 vendég egész éjjel. Reggelre meg a cigányok ellopták az Omegája kormányát és a törött babettáját is. Azóta még jobban haragszik rájuk.

 

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (5/5)

2 komment

Címkék: cigányok felhő házibuli babetta


NAVIGÁCIÓ

2009.04.11. 11:25 P.

Régi, de ami jó az jó...

SÜN!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sün


NAVIGÁCIÓ

2009.04.10. 01:45 P.

Csúnya, kopasz béjemvés állatok, azok voltak!

Történt az Úr kétezer kilencedik esztendeje negyedik havának hetedik napján, hogy Tatárszentgyörgyön kigyulladt Horváth Lídia, a helyi cigányönkormányzat helyettesének háza.

Azok után, hogy 2008-2009-ben több roma családot ért támadás (itt a kronológia), roma nép fellázadt, a politikusok hőzöngtek, az ellenzék politikai ügyet csinált belőle. Nem lehet, hogy 2009-ben egy EU tagállamban ilyen undorító gyilkosságok történjenek. Bizony nem lehet! Ki kell vizsgálni, a tetteseket felelősségre kell vonni! De ne essünk már át megint a ló túloldalára, basszameg, kéremszépen! 

Ez az április hetedikei gyújtogatás nagyon emlékeztet a Mortimer-ügyre, amikor egy idióta megszúrt egy droidot, aki történetesen roma volt. A média megint nagy hercehurcát csinált, hogy itt Magyarországon biza ölik a romákat. Sőt, nem csak ölik, de kínozzák, mitöbb, kardélre hányják őket! Aztán kiderült, hogy aki felszabdalta a cigány gyereket az is bennszülött. Persze ez már nem kapott akkora visszhangot.

A mostani eset is kezd hasonlóvá válni. Mindenki fel volt háborodva, hogy megint gyújtogaatják a cigányokat. Bántják őket, pedig szerencsétlenek csak integrálódni akarnak. A cigányönkormányzatos csaj szerint bosszúvágy vezérelte a kopaszokat akiket látott elszaladni és bevágódni egy fekete terepjáróba, "olyan béjemvésbe". Azt a sztereotipizáló, előítéletes, rasszista kurva eget... ilyet feltételezni pár hajhagyma ritkulásos sportemberről... Ja hogy a cigányoknak nem lehetnek előítéleteik, azzal csak őket sújthatja a szemét magyar nép... annyira bocs! Mondhatnánk azt is, hogy hülye az aki egy politikusnak még bármit is elhisz, de hát elsősorban mégis csak egy szerencsétlen roma asszonyról van szó, akinek leégett a háza. Najó, mellesleg politizál is. És?

Az eset azért érdekes, mert senki nem tartózkodott otthon, a ház kulcsra volt zárva, az ablakok be voltak csukva. Az égő házba a tulajdonos engedte be a tűzoltókat. De szerencsére (vagy szerencsétlenségükre?) a zárt ablakoknak köszönhetően csak lassan terjedt a tűz. Ha bebasszák az ablakon a Molotov-koktélt, akkor a törött üvegen keresztül elég zoxigén jut a házba, hogy gyorsan leégjen minden. De az ablakok és az ajtók is zárva voltak, sőt az is hamar kiderült, hogy fel volt locsolva a padló valamilyen égésgyorsító anyaggal.

Aztán előkerültek a papírok, miszerint a ház összesen 40 millió forintra volt biztosítva. Mondjuk ez nem ritka, hiszen védi, óvja az ember a házát az esetleges vandáloktól, vagy vis maiortól. Az már csak a puszta véletlen, hogy a családnak annyi tartozása volt, hogy már hónapok óta nem tudták fizetni a törlesztőket és már árverés alatt állt a ház.

Az pedig, hogy Lídia nem akar hazugságvizsgálózni teljesen érthető, hiszen még kiderülne, hogy a polgármesteri hivatalból eltulajdonított négy gémkapcsot és egy csomag fénymásolópapír a kilencvenes évek derekán.

 

A bűnözőket el kell kapni, a gyilkosokat meg kell bűntetni. De más bűnözőkből ne csináljunk már szentet! Ha megkéselnek egy cigányt ne akarjunk már rasszista indíttatást látni a dolgok mögött, főleg, ha kiderül, hogy csak a cigányok gyilkolták egymást megint, mert ők így oldják meg a problémákat. Ha valakinek felgyullad a háza és levágós, hogy nyerészkedésből gyújtotta fel, akkor pofán kell őt is verdesni a fogdában gumibottal, mint a többi bűnözőt, nem mártírnak beállítani és még pénzt gyűjteni neki, baszod.

 

http://index.hu/bulvar/2009/04/09/ongyujtogatast_sejtenek_tatarszentgyorgyon/

http://hvg.hu/itthon/20090407_tatarszentgyorgy_gyujtogatas.aspx

http://hir3.hu/index.php?hir=magazin&hirid=22206&kat=1

4 komment

Címkék: cigány tatárszentgyörgy


süti beállítások módosítása