FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.04.10. 01:45 P.

Csúnya, kopasz béjemvés állatok, azok voltak!

Történt az Úr kétezer kilencedik esztendeje negyedik havának hetedik napján, hogy Tatárszentgyörgyön kigyulladt Horváth Lídia, a helyi cigányönkormányzat helyettesének háza.

Azok után, hogy 2008-2009-ben több roma családot ért támadás (itt a kronológia), roma nép fellázadt, a politikusok hőzöngtek, az ellenzék politikai ügyet csinált belőle. Nem lehet, hogy 2009-ben egy EU tagállamban ilyen undorító gyilkosságok történjenek. Bizony nem lehet! Ki kell vizsgálni, a tetteseket felelősségre kell vonni! De ne essünk már át megint a ló túloldalára, basszameg, kéremszépen! 

Ez az április hetedikei gyújtogatás nagyon emlékeztet a Mortimer-ügyre, amikor egy idióta megszúrt egy droidot, aki történetesen roma volt. A média megint nagy hercehurcát csinált, hogy itt Magyarországon biza ölik a romákat. Sőt, nem csak ölik, de kínozzák, mitöbb, kardélre hányják őket! Aztán kiderült, hogy aki felszabdalta a cigány gyereket az is bennszülött. Persze ez már nem kapott akkora visszhangot.

A mostani eset is kezd hasonlóvá válni. Mindenki fel volt háborodva, hogy megint gyújtogaatják a cigányokat. Bántják őket, pedig szerencsétlenek csak integrálódni akarnak. A cigányönkormányzatos csaj szerint bosszúvágy vezérelte a kopaszokat akiket látott elszaladni és bevágódni egy fekete terepjáróba, "olyan béjemvésbe". Azt a sztereotipizáló, előítéletes, rasszista kurva eget... ilyet feltételezni pár hajhagyma ritkulásos sportemberről... Ja hogy a cigányoknak nem lehetnek előítéleteik, azzal csak őket sújthatja a szemét magyar nép... annyira bocs! Mondhatnánk azt is, hogy hülye az aki egy politikusnak még bármit is elhisz, de hát elsősorban mégis csak egy szerencsétlen roma asszonyról van szó, akinek leégett a háza. Najó, mellesleg politizál is. És?

Az eset azért érdekes, mert senki nem tartózkodott otthon, a ház kulcsra volt zárva, az ablakok be voltak csukva. Az égő házba a tulajdonos engedte be a tűzoltókat. De szerencsére (vagy szerencsétlenségükre?) a zárt ablakoknak köszönhetően csak lassan terjedt a tűz. Ha bebasszák az ablakon a Molotov-koktélt, akkor a törött üvegen keresztül elég zoxigén jut a házba, hogy gyorsan leégjen minden. De az ablakok és az ajtók is zárva voltak, sőt az is hamar kiderült, hogy fel volt locsolva a padló valamilyen égésgyorsító anyaggal.

Aztán előkerültek a papírok, miszerint a ház összesen 40 millió forintra volt biztosítva. Mondjuk ez nem ritka, hiszen védi, óvja az ember a házát az esetleges vandáloktól, vagy vis maiortól. Az már csak a puszta véletlen, hogy a családnak annyi tartozása volt, hogy már hónapok óta nem tudták fizetni a törlesztőket és már árverés alatt állt a ház.

Az pedig, hogy Lídia nem akar hazugságvizsgálózni teljesen érthető, hiszen még kiderülne, hogy a polgármesteri hivatalból eltulajdonított négy gémkapcsot és egy csomag fénymásolópapír a kilencvenes évek derekán.

 

A bűnözőket el kell kapni, a gyilkosokat meg kell bűntetni. De más bűnözőkből ne csináljunk már szentet! Ha megkéselnek egy cigányt ne akarjunk már rasszista indíttatást látni a dolgok mögött, főleg, ha kiderül, hogy csak a cigányok gyilkolták egymást megint, mert ők így oldják meg a problémákat. Ha valakinek felgyullad a háza és levágós, hogy nyerészkedésből gyújtotta fel, akkor pofán kell őt is verdesni a fogdában gumibottal, mint a többi bűnözőt, nem mártírnak beállítani és még pénzt gyűjteni neki, baszod.

 

http://index.hu/bulvar/2009/04/09/ongyujtogatast_sejtenek_tatarszentgyorgyon/

http://hvg.hu/itthon/20090407_tatarszentgyorgy_gyujtogatas.aspx

http://hir3.hu/index.php?hir=magazin&hirid=22206&kat=1

4 komment

Címkék: cigány tatárszentgyörgy


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr111056996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozika · http://www.k-1.hu 2009.04.10. 09:22:29

vagy visszazavarni az égő házba

jujj most rosszpista voltam

rsz 2009.04.10. 09:23:53

hmm, és ez még hányszor meg fog történni, ugyanígy, és mi leszünk megint csak a csúnya rossz magyarok akik utálják a romákat! Én ne legyek előítéletes, ha egymást alázzák, gyilkolják és lopják meg mert az oké, hiszen ő is roma, de ha magyar teszi az rasszizmus és kirekesztés...stb és azonnal meg kell bosszulni, menni a tv-be sajnáltatni magunkat! Itt jegyezném meg szerintem sokkal több roma-roma incidens van mint roma-magyar. Pl: ha roma sodorta volna el Olaszliszkán a kislányt azt is agyonverték volna? Az egésznek a levét természetesen a dolgozó tisztességes roma családok isszák meg, na őket tényleg sajnálom, mert nekik tényleg nehéz!

Kornel006 2009.04.11. 13:58:15

Má megint a rasszista, kopasz, fekete autós magyarok... Érdekes: égésgyorsítás, 40 milliós biztosítás, árverés... Addig nyugodjanak le amíg a magyarok be nem indulnak mert akk lesz itt olyan vérfüdrő... Kibasznak az EU-ból az is biztos.

Csöpp (the one and only) 2009.04.15. 11:08:17

Nekem egy kurva nagy bajom van csak... Mi a fenének mindig csak arról van szó, h "szegény" cigókat mi, magyarok (hahaha) kirekesszük, diszkrimináljuk és megverjük, meglőjük, stb...?!?!
Arról miért nem ír a média, h ha a magyar egyedül megy az utcán, és szembejön vele pár "bennszülött" akkor gyorsan átiszkol a túloldalra, mert fél?!
És arról miért nem ír, h "megélhetési bűnözés" címszó alatt hány embert rabolnak ki, és hány védtelen öreget ütnek le?!?!?!
süti beállítások módosítása