FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.04.20. 20:17 P.

Egy kicsit más reklám

A Coca-Cola legutóbbi, lájtos kóláját promótáló reklámjában a csúnya, disznófejű, bicskanyitogató hangon nyivákoló Duffy biciklizett el a teltházas koncertről a közeli sarki fűszereshez. Közben énekli, hogy ő kurvára élni akar, és olyan akar lenni, mint mindenki más. Nyom is gyorsan egy kört az ABC-ben a bicóval, ahogy azt a többi normális ember is szokta. A kasszás gyerek látványosan örül neki, hogy a sárgarépák között válogató Sarah néni és a katéterrel kutyát sétáltató Alex bácsin kívül végre más is betéved a szutykos kis kócerájba.

Tekerj a kurva anyád!

 

 

Gondoltam ez a Coca-Cola marketing új irányvonala. Különösebben nem érdekelt, elkapcsoltam a picsába, ha ezt a szart adta valamelyik színvonaltalak kereskedelmi csatorna. De ma pozitívan csalódtam. Ritkán mondom egy reklámra, hogy jó. De ez jó. Megindító, kedves kis szpot, ami erőt ad, leköt, megérint, fasztudja. Mindenestre kilóg a többi sablanos "Beszéljünk a hüvelygombáról a vízköves mosógép tetején ülve, miközben lábunkat ásóka elleni, ánuszunkat pedig aranyér elleni kenőccsel kenegetjük, mialatt a mutatóujjunkkal a tyúktojásnyira dagadt prosztatánkat próbáljuk kitapogatni" féle unalmas reklámok sorából.

Íme:

 

4 komment

Címkék: reklám coca cola duffy


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr41076727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neton 2009.04.21. 03:40:50

Fura dolog ez, mert ha kólát iszol, tuti nem éred meg a 102 évet. Ennek ellenére a mondanivaló tetszik, de kissé ellentmondásosnak tartam a reklámozott terméket a mondanivalóval.

Kozika · http://www.k-1.hu 2009.04.21. 18:03:21

A második reklám tényleg elég jó, de hol adnak le 1,5 perces reklámot? tv-ben biztos nem.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.04.21. 19:17:26

@Kozika: a téjvéjben csak a fél perces megy, de kb ugyanez

macskafaraok 2009.04.22. 01:04:38

nem jo reklam, hol a reklam, mi az ertelem az egesznek?
persze szep hosszu, de kb. ennyi.
süti beállítások módosítása