FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.07.03. 19:16 P.

Nare!

Az utóbbi pár napban horgászni voltam. Valahogy a nagytalpú (gyk: Isten) nem akart közrejátszani a dologban, mert akárhányszor lementem, mindig fél órán belül jött a vihar. Végre aztán sikerült picit pecázgatni. Apámék ki vannak települve a vízpartra 6 lakókocsival (apám és a jólképzett haverjai). Két hete napi 20 kiló búzát és kukoricát szórnak be a halaknak, hogy odajöjjenek. Aztán csodálkoznak, hogy nem kap a hal. Hát hülye lenne bevenni a horgot, amikor hegyekben áll a többi cucc a vízben.  Azért az utolsó napon már voltak kapások. Természetesen nem nekem. Jobbra és balra két méterre mellettem apám pajtásai. Annyi halat fognak, hogy két méterről dobálják már bele (vagy mellé) a halat a szákba. Nekem meg kapás se. Hát hol itt az igazság? No nem baj - gondolom - majd ha lefekszenek aludni, akkor juhuhhhúúúú! El is tipegnek aludni. Horgászgatok. Oda dobom be ahova előtte ők. Meg se moccan. Már lassan aludnék el amikor valami elsüvít a fejem fölött. Nademondom miapicsa? Megfordulok és mögöttem a parton vagy 10 méterre ott áll két alak. Oda világítok, na mondom itt most mi készül? Az egyiknek hatalmas puska a kezében, a másik a nyakába kapaszkodik a puskásnak. Hosszas faggatózás után kiderült, hogy a jóképességű rambó légpuskával akarta lelőni a teliholdat, a másik - nem kevésbé debil barátja - pedig adta neki az instrukciót, hogy milyen szögben lőjön rá, hogy az majd pont a lábuk elé essen. Na ekkor döntöttem úgy, hogy én inkább lefekszem aludni.

Az egyik este volt egy közös sütögetés a vízparton. Ugyan ez a horgász pereputty. Mire a tűz begyulladt már mindenki olyan részeg volt, mint a segg. Az egyik fószer elkezdte a másik faszinger új csaját oltani a hülye dumájával, hogy minden ember jónak születik, de a társadalom rontja el és a többi süket duma. Tipikusan az a szöveg amit egy részeg, 40 körüli nő kurvára nem akar hallani egy részeg, 60 körüli, erős szájszaggal rendelkező löttyedtfaszú menedzseralkattól. Azért sikerült az öregnek feldobni a hangulatot, amikor úgy hanyatt vágta magát a sörpadon, hogy a szembe ülőkre rárúgta az egész asztalt. Kiderült, hogy azt hitte van háttámlája a padnak. Amikor mondtuk neki, hogy ez speciell az ő padja, és ez az utóbbi három évben sem rendelkezett ilyennel, akkor csak nézett üveges tekintettel. Próbálta feldolgozni a hatalmas információ áradatot. Nem egészen 28 perc alatt rendezte magában az őt ért traumát és megint letelepedett a nő mellé és elkezdte szédíteni, hogy fiatal korában milyen jó csavó volt. Éppen azt kezdte el mesélni, hogy egyszer amikor a lovasszekérrel mentek csajozni, akkor mekkora sikerük volt, mikor is megint hátra dőlt, és egy tripla flippet követő leszúrt rittbergerrel belefúródott a homokba.  

Mivel teljes nihillben éltem napokig, nomád életmódot folytatva, ezért az aktuálpolitikai eseményeket nem tudtam követni sajnos, tehát azok tárgyalásától most eltekintenék.

8 komment

Címkék: horgász trauma debil hal idióták horgászat hold telihold rittberger flipp kapás légpuska debilek puff paff


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr68111004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.á. 2007.07.03. 20:25:38

csá mérnem neveztél golden blogra?

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2007.07.03. 20:30:44

nem is tudtam róla. csak most olvastam utána :)

mikloss 2007.07.03. 21:41:51

jó volt, csak így tivább! :)

Gecc 2007.07.03. 23:07:58

Lehet a ficko nem is veletlenul baszodott hatra, hanem azzal akart imponalni a nonek, hogy milyen fajan tud hatradolni. Evvel is erositve benne a tudatot, hogy jo tarsa lenne ugyebar, hiszen az emberi faj jol hatradolos reszehez tartozik, ami mostanabn bizonyara elonyos lehet ismerkedesnel, csak mi meg nem tudunk rola.

Amugy politikaban nem maradtal le semmirol. Kurvara nem tortent semmi ezalatt a nehany nap alatt. Meg az oroszoknak sem volt idejuk visszajonni.

Purple. 2007.07.04. 22:39:45

Hiányoztál.
Engem is ma egy ilyen pasas szédített a helyi kiskocsmában. Aztán kiderült,hogy délután négykor közölte a csapossal,hogy elmegy,de még 7kor ott volt. Erre a kocsmáros mondja neki: Bazz te olyan vagy mint a Columbo...mindig visszajössz. Most gyűjtünk neki ballonkabátra...

czombi · http://czombi.blog.hu/ 2007.07.06. 02:01:46

annyira imádlak pici :)
ja amugy cserébe neje a legújabb:
www.czombi.blog.hu

Szúrófény 2009.09.25. 07:48:17

A roki, gyakran nem tehet arról, hogy megrokkan, mint ahogy te se arról, hogy hülyének születtél! Mások nyomorúságán röhögni olcsó, lépjél egy vonat elé, majd én röhögök, hogyan mászol mankóval! Mert az annyira jó poén!
süti beállítások módosítása