FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.04.09. 00:00 P.

A jól sikerült vadászat

A szarul sikerült fácán-hadjárat után egy ideig hanyagolták Bandzsiék a dzsungelharcot. Mígnem egyik este Feribá azzal állított haza, hogy holnaptól indul a kacsa szezon, menni kék lőni, míg a Jócóék ki nem mennek megint, mert utánuk nem marad élő állat az egész erdőben. Egyik évben uzival vonultak ki fácánozni. A dél-amerikai őserdőben garázdálkodó favágók pusztítása kutyafasza ahhoz képest, amit ezek maguk mögött hagytak.

Szóval másnap hajnalban indulás volt. Dömebá, Feribá, sánta Laci, Bandzsi és Samuka, az egész családjával. Vagyis 4 idióta, 3 kutya, 25 liter bor, 5 kilo füstölt sonka és fejenként két laposüvegnyi konyak. Mindez bezsúfolva egy Nivába és egy platós Tatába. Samuka Bandzsi ölébe ugrált, a 25 liter bor meg ott lötyögött egész úton sánta Laci ruhájára és pofájába. A másik két kutya a platón, mellettük a puskák.

Félő volt, hogy már délre elfogy a bor, meg az a kevés kísérő a laposokból, szal megálltak a kocsmában melegíteni. Közben eltűnt mind a két kutya a platóról, Samuka meg megint odahelyezett Bandzsi ülésére egy tetemesebb kábelköteget.

Az öregek kétszer füttyentettek, közben Bandzsi kirúgdosta a szart a kocsiból és már indultak is. A kutyák nélkül, mert nem kerültek elő. Samuka egész úton boldogan nyalogatta Bandzsi arcát, miközben ő üveges tekintettel fixálta a műszerfalat. Később azt mondta arra gondolt, hogy egy csaj nyalogatja. Egy kicsit még a fasza is felállt.

Mikor megérkeztek Samuka nekiiramodott és megint felzavarta az összes állatot 20 kilométeres körzetben. Dömebá még utána kiabálta,hogy jobban jár, ha nem jön többet vissza, mert felrúgja a picsába műholdnak, ha még egyszer a szeme elé kerül az a rühes vakarcs.

Miközben szedegették a platóról a nehéztüzéségi ágyúkat, sánta Laci hatalmas dzsesszelésbe kezdett. Ropta, mint Fredaszter Feri a Batiz videón. Feribá csak nézte, vakargatta a terepszínű ruhába bújtatott seggét és nem értette, hogy ez most mégis mi a picsa. Aztán észrevették, hogy szegény bohócot úgy meglepték a darazsak a rálötyögött bor miatt, hogy az arca a sok csípéstől geronazzósra duzzadt.

Dömebá elkezdte püfölni Lacikát ahol érte, már éppen a fegyvertussal akarta hókonbaszni, mikor Bandzsi szólt neki, hogy az azért kicsit durva lesz. Végül Dömebá oldotta meg a szituációt, amikor fogta, lepattintotta a Niva hátuljára gumipókozott benzineskannát és rátolta mind a 20 litert az addigra összeroskadt Lacira, aki valami "ójajistenemdefáj"-szerűt kántált.

 

Bebaszták az esőtáncban elfáradt, feketelaci-fejűre dagadt kis bicebócát a Nivába és Dömebá hazáig padlógázzal veretett az orosz csodával. Bár egyszer elvette a gázt, és ráfeküdt a dudára, mikor meglátta az út közepén feléjük ügető hűséges ebeket, akik azt hitték visszamentek értük...

Lacikának felmetszették a mentősök a gigáját, mert a fasztudja milyen ausztrál gyilkos szarokkal keresztezett hazai, amúgy békés és ártalmatlan darazsak csípései allargiás reakciót váltottak ki kicsiny és törékeny testében, amitől befulladt és majdnem ott halt a Lada hátsó ülésén.

Bandzsiék természetesen semmit nem lőttek, már csak azért sem, mert Dömebá elvitte az összes lőszert, a Tata kulcsát és az összes mobiltelefont, amiket a Niva hátsóülésére tettek, amíg lepakolták a cumót a másik kocsiról. A bor és a laposok viszont ott maradtak, úgyhogy csúnyán bebasztak. Samuka is előkerült délután, miután az összes vadat ráhajtotta az M3-asra az erdőből. Bandzsi pedig Feribá ölébe ébredt, aki a pickup hátsó kerekének dőlve szundikált békésen, a 25 literes boros kanisztert a hóna alatt szorongatva.

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (5/5)

2 komment

Címkék: vadászat laci bandzsi feribá dömebá


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr141047884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozika · http://www.k-1.hu 2009.04.09. 21:10:04

kutyákokkal mi lett? elvadultak, és a jocóék kilőtték őket?

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.04.09. 21:15:43

@Kozika: Bandzsit visszaküldték értük. aki persze csatak részegen lekoccolta útközben az Antónió kúhetesét, úgyhogy megint volt pár nap remegés, de szerencséjére senki sem látta. Mára meg az egész Vendeles brigád szökésben van egy balul sikerült vadászat miatt, ahol "véletlenül" három golyót kapott a vadőr, úgyhogy már lehet beszélni az esetről :)
süti beállítások módosítása