FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.03.26. 06:00 P.

Kompjúterbiznisz

A sikertelen autóbiznisz után Bandzsi úgy döntött maga mellé veszi fogyatékos öccsét, sánta Lacit és számítógépekkel kezdenek üzletelni.

Laci egy balul sikerült motoros stunt óta nem tud rendesen járni. A nagyszüleik valahol a Hortobágyon laknak, a két idióta sokszor náluk töltötte a nyarat. 14 évesen a nagyfater Simsonjával Laci át akart ugratni egy kanálist, de az első kerék megakadt egy ürgelyukban és Laci nyomott egy tripla leszúrt rittbergert. A térdét négyszer műtötték, több csavar van benne, mint egy Ikea szekrénysorban és örökre sánta marad.

Szóval a két debil belefogott a számtech bizniszbe, mert látták, hogy már mindenkinek van PC-je. Persze kurvára nem értettek ám hozzá, de felvették alkalmazottnak Laci egy haverját, aki gimiben ötös volt infóból. Bándzsi beletolta az üzletbe az utolsó autó eladásából származó hét kilóját, kibéreltek valami lakótelepen egy garázst, amiből boltot csináltak és feltöltötték árukészlettel. A nyitás előtti éjszaka aztán valakik kirámolták az egészet a picsába, elment a hét kiló, a fatertól kölcsönkért lóvéval együtt.

Bandzsiék elég erősen a régi autónepper haverokra gyanakodtak, akiknek szintén tartoztak pénzzel, de az öregüket ez nem hatotta meg, így előkerült a kishokedli és az öreg amerre arccal állt, arra ütött. Ki is verte sánta Laci két fogát véletlenül.

A helyszínelésre kivonuló rendőrök "emezekitten a bizonyítékok e" jelszóval magukkal vitték azt a pár alkatrészt is ami még szanaszét hevert és értékesnek nézett ki. A nyomozást azóta lezárták, az ismeretlen elkövetőket nem sikerült előkeríteni, a "bizonyítékok" pedig meg sem érkeztek az őrsre.

Az eset után természetesen megint menni kellett otthonról, de most mind a két purgyénak, ráadásul a Merci sem volt már meg, hogy abban csöveljenek amíg meglágyul a fater szíve.

A muterjuk a sarki boltban dolgozott és ismert mindenkit. Talált is nekik szállást egy faszinál aki minden reggel bejárt tejet, kenyeret és másfél liter rumot venni. A szállásért cserébe segíteniük kellett eladni azokat a motyókat, amiket az ürge beszerzett innen-onnan.

Így került Bandzsihoz a több raklapnyi használt monitor is, amit el kellett volna szállásolni "néhány hétre, esetleg hónapra".

Mivel én nem nagyon kaptam az alkalmon új balekot kellett keríteni, akihez be lehetett tolni az "árut". Így került a képbe Tibcsi, sánta Laci impotens haverja. Tibcsi valaha rokker volt. Nem amolyan fotelrokker, hanem igazi hosszúhajú, büdös, alkoholista, akitől nemhogy a saját, de még az ellenségeink gyerekeit is óva intenénk.

Tibcsi pultosként dolgozik egy ótvar belvárosi kocsmában, ahol még tavaly év végén is 39 forint volt a kisfröccs. Mikor Tibcsi van bent még a csepptálca tartalmát is kiméri 40 forint/deciért, mert "ezeknek az alkoholista agydonoroknak úgyis csak az számít, hogy üssön, geciii" (a csepptálca az az ágyazat, ami fölött öntik az italt és megtalálható benne a sörtől kezdve a döglött légyig minden).

Tibcsi sokáig szűz volt. Szerinte nem azért, mert nem tudott volna szúrható nőt keríteni magának, hanem, mert neki elvei voltak. Szerintünk meg azért, mert egy igazi balfasz volt. Mondjuk, ha jól belegondolok még mindig az. Sőt, még csak jól bele se kell gondolnom...

Egyik este aztán sikerült végre megbociztatnia azt a fogatlan rebbancot, akire már két héttel előtte rámontellázott. A csajról utólag kiderült, hogy kurva, bár ehhez nem kellett volna nagy nyomozást végezni, de hát ahogy Tibcsi mondta: "a szerelem elvakít". Bár őt inkább az a monokli vakította el, amit a picsa stricijétől kapott utána, mert nem akarta kifizetni a kétezres pipát. Arra hivatkozott, hogy "közös megegyezésen alapult a nemi aktus", a cigánygyerek szerint meg: "jíí a kurvaanyád" - puff.

Ez az élmény olyan komoly traumát okozott neki, és olyan szinten törte ketté éppen bimbózásnak indult szerelmi és szexuális életét, hogy azóta se volt nővel. És mással sem.

Na hát ehhez az archoz kerültek végül a monitorok, de pár napja el kellett hozni őket, mert Tibcsi elkezdte azokkal kifizetni a díler haverjait...

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (4,2/5)

3 komment

Címkék: biznisz monitor laci computer tibcsi bándzsi


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr281015474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.03.26. 23:32:37

emez meg ilyen szar volt, hogy még kommentelésre sem érdemes?

Neton 2009.03.27. 08:58:27

Az a súlyos ebben, hogy tényleg vannak ilyen formák és tényleg ennyire debilek. Ha a story nem is igaz 100%-ban, de a mesélése kiváló. :)

MekkMester 2009.03.27. 14:16:52

Nagyon jól vagyon megírva, az "életet" érezni rajta. Valami jó kis megcsalós-realiti-mónikasós sztori nincs? :)
süti beállítások módosítása