Hozzávalók:
- 25 dkg dió
- 3 evőkanál cukor
- 1 evőkanál méz
Elkészítés:
Jó forró serpenyőbe szórjuk a diót, rászórjuk a cukrot, és addig sütjük, amíg a cukor folyékony nem lesz. Ekkor belekeverjük a mézet karamellizáljuk. Ha kész, sütőpapírra szétterítjük, hogy ne ragadjanak össze.
(Mandulát és mogyorót is készíthetünk hasonló módon, de ezekhez fahéjat is érdemes tenni.)
Eredeti recept: mindmegette.hu
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.