FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.04.11. 23:02 P.

Szavazósdi a TV2-nél

Ma este a Tv2-n néztem a választási műsort, egy ideig. Kurva idegesítő volt Várkonyi Andika és Azurák Csabika szerencsétlenkedése. Össze-vissza mekegtek, egymás szavába vágtak, Bochkorné pedig sokszor egy épkézláb mondatot nem tudott összerakni. Olyan sokszor, hogy az már idegesítő volt. Főleg mikor Csabika próbálta kimenteni és ő is belegabalyodott. Műsorvezetésből egyes. Leülhet.

 

A hab a tortán a Tények késő esti műsorvezetője, Andor Éva volt. Az lett volna a feladata, hogy a Fidesz főhadiszállásáról tudosítson,de ez ugyanolyan színvonaltalan volt, mint az esti beszélgetései a Tényekben. Nem tudom kinek a szeretője lehet, de durva, hogy ennyire nyomják.

A legjobb rész az volt, mikor percekig adták az OVB sajtótájékoztatóját, ahol hosszasan sorolták a statisztikákat, adatokat, csak a lényeget nem, hogy ki mennyi szavazatot kapott. Aztán egy huszárvágással át is kapcsoltak Dávid Ibolyára, bár ezt nem sajnálom tőle, mert egy ideig úgysem lesz a tévében szegényke. Innen is: Szia Ibolya.

Úgy általában ez a nap is olyan volt, mint az eddigi 8 év: szánalmas, izzadtságszagú, zűrzavaros. Olyan Magyarországos.

De talán most megváltozik minden. Holnap felkelünk és Svájcnak fogják hívni az országunkat, mindenki gazdag lesz, nem lesz cigánybűnözés, ingyen folyik majd a benzin a szökőkutakból, Orbán Viktor fejére pedig Vona Gábor helyezi fel a Szent Koronát az immáron hozzánk tartozó Adria-parton.

4 komment

Címkék: csaba tv2 választás tények választások andor andrea éva azurák várkonyi voks10


NAVIGÁCIÓ

2010.04.11. 19:27 P.

Kampánycsend reloaded

Az Országos Választási Bizottság elbaszta a választásokat. Órás sorbanállások vannak, ami Szigeti Péter OVB elnök szerint (a TV2-nek adott interjú alapján) az emberek hibája, mert egyszerre akartak elmenni szavazni...

Vicces az is, hogy az előbb említett csatornán 15 perce azon rugóznak, hogy bemondtak olyan hivatalos adatokat, amiket a mostani álláspont szerint nem tehettek volna közzé. Számukra most ez a legfontosabb. Gyökerek.

A hülye Szigeti meg ahelyett, hogy elszégyelné magát, mosolyogva közli, hogy majd másfél-két óra múlva lesznek adatok, addig folytatódik a kampánycsend.

Welcome to Magyarisztán!

 

2 komment

Címkék: választás mszp fidesz mdf cm kampánycsend lmp voks10


NAVIGÁCIÓ

2010.04.10. 16:44 P.

Kampánycsend

Hosszú idők óta először fordult elő, hogy a déli híradó gerincét nem a politikai pártok acsarkodása adta. Nehezen is sikerült kitöltenie az RTL Klubnak a rendelkezésére álló műsoridőt... Pedig annyi érdekes dolog történik a világban, ha pedig nincs fél órára elegendő hír, akkor tessék hamarabb abbahagyni és valami értelmessel feltölteni a műsoridőt. És itt nem a reklámra gondolok...
 

Érdemes megnézni egy külföldi híradót. Ott a fontos kül- és belföldi hírek mellett a politikai pártok rugózása teljesen a perifériára szorul. Mondjuk nem is arról szól a napi belpolitika, hogy a mindig aktuális ellenzék oltogatja a kormánypártot...
  

Elgondolkodtató, hogy mennyivel kellemesebbek lennének a napjaink, ha mindig kampánycsend lenne...

 

 

66 komment · 3 trackback

Címkék: kampánycsend voks10


süti beállítások módosítása