FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.04.11. 23:02 P.

Szavazósdi a TV2-nél

Ma este a Tv2-n néztem a választási műsort, egy ideig. Kurva idegesítő volt Várkonyi Andika és Azurák Csabika szerencsétlenkedése. Össze-vissza mekegtek, egymás szavába vágtak, Bochkorné pedig sokszor egy épkézláb mondatot nem tudott összerakni. Olyan sokszor, hogy az már idegesítő volt. Főleg mikor Csabika próbálta kimenteni és ő is belegabalyodott. Műsorvezetésből egyes. Leülhet.

 

A hab a tortán a Tények késő esti műsorvezetője, Andor Éva volt. Az lett volna a feladata, hogy a Fidesz főhadiszállásáról tudosítson,de ez ugyanolyan színvonaltalan volt, mint az esti beszélgetései a Tényekben. Nem tudom kinek a szeretője lehet, de durva, hogy ennyire nyomják.

A legjobb rész az volt, mikor percekig adták az OVB sajtótájékoztatóját, ahol hosszasan sorolták a statisztikákat, adatokat, csak a lényeget nem, hogy ki mennyi szavazatot kapott. Aztán egy huszárvágással át is kapcsoltak Dávid Ibolyára, bár ezt nem sajnálom tőle, mert egy ideig úgysem lesz a tévében szegényke. Innen is: Szia Ibolya.

Úgy általában ez a nap is olyan volt, mint az eddigi 8 év: szánalmas, izzadtságszagú, zűrzavaros. Olyan Magyarországos.

De talán most megváltozik minden. Holnap felkelünk és Svájcnak fogják hívni az országunkat, mindenki gazdag lesz, nem lesz cigánybűnözés, ingyen folyik majd a benzin a szökőkutakból, Orbán Viktor fejére pedig Vona Gábor helyezi fel a Szent Koronát az immáron hozzánk tartozó Adria-parton.

4 komment

Címkék: csaba tv2 választás tények választások andor andrea éva azurák várkonyi voks10


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr531913182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omaha 2010.04.11. 23:18:28

Nem lesz cigánybűnözés??

Amikor Orbán "Cigánykirály" Viktor a dunántúli falvakban (Bicske és környéke amiről én fixen tudok) kisebbségi autonómiát ígért tavaly a fekáknak???

Ezt Magad sem gondolod komolyan.

mentalhacker 2010.04.12. 12:03:34

Az alábbi levelet kapta a TV2:

Tisztelt Tv2!

Engedjék meg, hogy a tegnapi választási műsorukkal kapcsolatban írjak pár sort. Nem tudom, csak bízom benne, hogy a szerkesztők utólag elemzik majd a teljesítményt, és abban talán a nézők véleménye is számít valamit. Katasztrofális volt, amit Várkonyi Andrea, a csatorna arca, sztárja művelt. Nézhetetlenné sikerült tennie a műsort. Egyetlen épkézláb, alany-állítmányt tartalmazó mondatot nem volt képes összerakni, a papírjait pakolászta zavarában, minden másodpercben ütögetve a pulthoz, bakizott, őőőőő-zött. És rihegett-röhögött. Ha nem lett volna ott a profizmusát most sokadszor bizonyító Azurák Csaba és a hasonlóan jól teljesítő Pachmann Péter, akkor nem tudom, milyen jelzővel illethetnék a jobb sorsra érdemes nézők a műsort.
Kérem, elemezzék ki, hogy sok milliós fizetésért ilyen nívótlan, felkészületlen, nézőirritáló "produkció" megengedhető-e? Ha utánanéznek, más fórumokon is – csak nálam jóval szókimondóbb, durva stílusban – minősítik az alkalmatlanságával élő adásban botrányosan megbukó hölgy szereplését. Higgyék el, rihegéssel, röhögéssel nem lehet meglágyítani a nézők szívét. Itt helyt kellett volna állni, még a rendkívüli helyzetben is. Azurák Csabának, a többi bejelentkező tudósítónak ez sikerült, tehát a kihívás nem volt emberfeletti. Csak hát ha nem súgógépről kell felolvasni, amihez Várkonyi Andrea hozzászokott, valamint egy magyar mondat megfogalmazása gondot okoz, akkor ott valami igen nagy baj van. Talán kár volt elrontani ezt az amúgy izgalmas estét.
Ha lehet, továbbítsák levelemet a szerkesztőknek.

Csöpp (the one and only) 2010.04.12. 13:50:10

@Omaha: Te tényleg minden szart elhiszel mindenkinek?... pff...

Omaha 2010.04.12. 15:02:29

@Csöpp (the one and only): Te meg elhiszed hogy visszaszorítja Orbán a cigánybűnözést?

A Jobbik.. na az igen, ha kap (vagy ver magának) elég teret, egyébként meg senki.

Nem hiszem hogy bármilyen autonómiát osztogatna, de hogy mondta azt hallottam, ez pedig már önmagában gáz.
süti beállítások módosítása