FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.04.11. 19:27 P.

Kampánycsend reloaded

Az Országos Választási Bizottság elbaszta a választásokat. Órás sorbanállások vannak, ami Szigeti Péter OVB elnök szerint (a TV2-nek adott interjú alapján) az emberek hibája, mert egyszerre akartak elmenni szavazni...

Vicces az is, hogy az előbb említett csatornán 15 perce azon rugóznak, hogy bemondtak olyan hivatalos adatokat, amiket a mostani álláspont szerint nem tehettek volna közzé. Számukra most ez a legfontosabb. Gyökerek.

A hülye Szigeti meg ahelyett, hogy elszégyelné magát, mosolyogva közli, hogy majd másfél-két óra múlva lesznek adatok, addig folytatódik a kampánycsend.

Welcome to Magyarisztán!

 

2 komment

Címkék: választás mszp fidesz mdf cm kampánycsend lmp voks10


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr311912701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omaha 2010.04.11. 23:03:59

Jómagam az egész családommal a XI. kerületiben ácsorogtam 3 és fél órát. Röhej, de volt aki odarendeltetett pizzát, magának mert ebéd előtt akarta letudni.

A sorban egyébként irtó jó hangulat volt, mindannyian viccet csináltunk mindenből a végére, és az esti (~22ó30p) élő közvetítésből láttam, hogy az emberek kiültek az udvarra, sört-bort vittek a közeli közértekből, és elég vígan voltak.

Nem akarom bántani az ottani levezetőket, mert semmit sem tudtak tenni csak dolgoztak mint barom (azért a 15 ezerért amit ezért kapnak ennyit megtehettek), de az OVB-nek ezúton is szeretném nagyrabecsülésemet és elismerésemet tolmácsolni, hogy mekkora dilettáns egy barom banda!

Az átkéretésekről abszolút adatokkal rendelkeztek, de hogy EGYETEN épeszű istenadta sem rendelkezik annyi józan paraszti ésszel, hogy számoljon, az valami mélységesen elkeserítő, egyszersmind felháborító.

Mindezek mellett elkeserítőnek tartom, hogy velem együtt végzett fiatal közgazdász barátaim és kollégáim java semmilyen munkahellyel nem rendelkezik, mert az odahegesztett állatfajták már arra is lusták hogy bármit is csináljanak, persze a helyük akkor is stabil ha fiatal DOLKGOZNI AKARÓ NEM LUSTA emberek már a kalapjukat kell hogy egyék reggelire, hogy a vacsorára jusson a bocskorukból, mert itt kirúgni a bürokraták közül másik bürokratát nem lehet, ez Magyarország...

A komplett közigazgatásunk így működik, le a kalappal minden egyes K.K.Kurafi előtt aki a bebetonozott TB-s vagy APEH-es székében is magasról sz@rik a munkavégzésre, így tovább Magyarország!

...mindenesetre írtó kíváncsi leszek hogy fog-e valaki felelni azért mert úgy ahogy van elbazseválták az egészet, vagy söpörjük ezt is a szőnyeg alá???

Omaha 2010.04.11. 23:07:36

megj: A néhány elgépelésért szíves elnézését kérem mindenkinek, de nem tudtam utólagosan szerkeszteni a hozzászólásomat.
süti beállítások módosítása