FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.01.20. 02:10 P.

75 000, 100 000, 200 000

Mióta január közepén Haitin megrengett a föld, azóta a szemétláda média folyamatosan egymásra licitálva próbálja megsaccolni a halottak számát. Az embernek olyan érzése van, mintha halpiacon lenne. Könyörgöm, itt emberi életekről van szó... idióták!

 

Eddig le volt szarva az egész karib-térség. A gazdagok nyaralni jártak oda, a méggazdagabbak pedig oda mentették a pénzüket az adóhatóság elől. Aztán jött egy földrengés, elpusztult a fél sziget, meghalt igen sok ember és kiderült: biza nyomorban élnek az emberek. Nem akarok senkit elszomorítani és nem szeretném flegmán kezelni ezt a komoly katasztrófát, de a világban több százezer ember él olyan körülmények között, amilyen most Haitin kialakult. Azok valahogy le vannak szarva. Ahogy a Haitin élő csórók is le voltak ejtve magasról, egészen addig amíg pár magas rangú ENSZ alkalmazott és nyugati politikus, celeb, turista, stb. ott nem hagyta a fogát.

Most lehet megint jótékonykodni, hogy a pénz a korrupt politikusok és a légkondicionált Land Roverben ülő segélyszervezetesek zsebébe menjen. Kontroll ilyenkor ugyebár nincs, ez egyértelmű, pénz pedig folyik be dögivel, mert a sokan segíteni szeretnének azokon a szerencsétleneken, akiket felhasználva az újságok növelik eladásaikat, a tévék növelik a nézettségüket, leszarva a halottak méltósághoz való jogát, mert ugye most is, mint mindig: a pénz beszél.

3 komment

Címkék: haiti


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr671686568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.01.20. 23:41:44

Szerintem megérett a világunk arra hogy találkozzon egy komoly méretű aszteroidával...

Pál a postoló · http://autostat.hu/magazin 2010.01.21. 09:52:44

Haiti a földrengés előtt pontosan ugyanúgy nézett ki, mint most. Talán annyi a különbség, hogy most meg vannak repedezve az utak és a házfalak és összedőlt néhány putri.

Az embereket eddig is az utcán mészárolták le, ha nem tetszett nekik valami és ugyanúgy félig agyonverve, égő teherautógumik alá szorulva végezték azok, akik nem szimpatizáltak az aktuális politikai rezsimmel.

A mostani helyzet annyiban más, hogy – és ezt a postoló nagyon jól látja – ezúttal lehet pénzt küldeni, hiszen itt kérem túlélők vannak, rászorulók, véres-taknyos kisgyerekek!

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2010.06.30. 10:00:17

lancelotbeka.ingyenblog.hu/
Remek alkalom volt ez a képmutató nyugati demokráciáknak,hogy kimutassák együttérzésüket,és nemeslelkűségüket-ami persze csak képmutatás,és jó reklám egyeseknek-na meg arra,hogy kicsit azért lecsípjenek a segélypénzből...
süti beállítások módosítása