FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.10.18. 23:51 P.

Keresztapa III.

Végre leadja egy kereskedelmi adó (TV2) a Keresztapa trilógiát, erre a legizgalmasabb résznél, amikor kinyírják a maffiózókat, bevágnak egy 12 perces reklámblokkot.

A kurva anyátokat, debizonyám!

 

Amúgy is a faszom kivan már a reklámokkal, főleg, hogy 10-15 percig tartanak, unalmasak és eszméletlenül demagógok, de amikor egy ilyen filmet így szétbasznak, az nagyon feldühít.

 

Kurva hüvelygomba és ásóka, elbaszott mosogató- és mosószerek... na meg azok a szánalmas joghurtreklámok... rohadjatok meg.

5 komment

Címkék: tv2 anyád kurva keresztapa al pacino godfather remlámok


NAVIGÁCIÓ

2009.10.17. 02:00 P.

IQ-gigászok csatája a Legyen ön is milliomosban

Próbálkozik az RTL Klub a Legyen ön is milliomossal. Ezen a héten egy erőlködő Fábryt, és a nyereményük 50%-át alapítványoknak felajánló cölöböket láthattunk. A lóvé felét pedig szépen behúzták, gázsiként. Régen legalább az egészet tovább adták, de úgy látszik már ezeket a szarrágókat is elérte a világválság és a 320-as euro.

A szánalmas műsorkezdést az tetézte, mikor Halász Judit szar poénja alá bekevertek egy sitcomos alánevetést, miközben a fizetett nézők fapofával ültek a székeken. Ha már a nézőknél tartunk, akkor meg kell említeni a Fábry mögött ülő öregasszonyt, aki annyira túljátszotta a szerepét, hogy minden kérdés előtt, közben, és után folyamatosan bólogatott, mintha tudná miről van szó.

 

Akik még nem kapcsoltak el, azok láthatták, ahogy Halászék vadul nyomkodják az előttük álló monitort, és nem értik, hogy miért nem jelölődik már meg a helyes válasz... de legkésőbb az imádkozó sáska mozgását utánozó Bíró Icánál minden szépérzékkel bíró ember elkapcsolta a tévéjét.

Én speciell kutyaszart mentem takarítani, mert Zsepi odarottyantott nekem a nappali közepére egy monumentálisat, beszédkészség híjján valószínűleg így kívánta kifejezni a véleményét a műsorban látottakról.

Mikor visszaültem a tévé elé a két IQ-huszár, Nick Árpi és Kiszel Tünci küzdöttek az ötezres kérdéssel. Tiszta "vak vezet világtalant" életérzés kerített hatalmába. Aztán feltűnt, hogy a szőr, ami hiányzik Nick Árpi fejéről, az valószínűleg Kiszel Tüncimünci szemöldökét erősítheti. A negyedik kérdés is komoly fejfájást okozott az addigra már többször kiboruló gyurmagyurinak, aki nem esett kétségbe, felállt a székéből, lemérte a 7 métert és büszkén kijelentette, hogy a kézilabdában a bűntetőt bizony a hetesről lövik. Riszpekt, baszod! A legviccesebb az egész műsorben az volt, ahogy a méricskélés után a gyönyörűen áramvonalas testét megpróbálta vissza tuszakolni a székre. Olyan édesen küzdött a gravitáció és az egyötvenes ülésmagasság ellen... de Tünciből előtörtek az anyai ösztönök és segített a jóllakott kis óvodásnak visszakapaszkodni arra a szemétláda fotelre, majd Árpi aranyosan magához ölelte a rózsaszín plüssnyulát, megjelölte a helyes választ és ünnepeltette magát.

 Akkor...

És most... számszingnevöcséndzs, ugyebár...

 

A kaput Tüncinéni Petőfi-Schwarzenegger hasonlata tette be, de itt szerencsére a műsornak is vége lett.

Szegény Vágó biztos forog a Párbaj stúdiójában...

 

49 komment

Címkék: rtl klub fábry sándor nick judit kiszel tünde schwarzenegger árpi halász árpás


NAVIGÁCIÓ

2009.10.13. 22:13 P.

Román rohamrendőrök

Azt hiszem különösebb kommentárt nem igényel a dolog.

2 komment

Címkék: románia román rohamrendőrök


NAVIGÁCIÓ

2009.10.12. 13:00 P.

Cigány vándorlás

Amit megúsztunk Svádországban, azt most beszophatjuk a kanadaiaknál. Tavaly tavasz óta lehet vízum nélkül Kanadába utazni, mennek is a cigányok, mintha kötelező lenne. Mondjuk nem dolgozni akarnak, hanem menedékjogot kérni. Mert itt bántják őket a csúnya, gonosz magyarok. Sajnálják a pénzt, nem adnak segélyt, ingyen szociális ellátást és kiváltásgos jogokat, amilyenekkel már a magyar ember sem rendelkezik, ugye? Bezzeg Kanadába. Ott még a kolbász is mézeskalácsból van. Nem kell dolgozni, viszont kacsalábon forgó palota jár minden, Magyarországon meghurcolt, ingyenélő, semmirekellő cigánynak. (Tisztelet a kivételnek, ugyebár!)Az idióta, baromarcú, primitív szar cigányönkormányzatos fószer meg igazolást is ad nekik, hogy itt tényleg írtják a cigányokat. Magyarországon évente több ezer magyar lesz bűncselekmény áldozata. Olyanok, mint én. Hüjjakurvaélet, akkor én is lehetek menekült? 

 

A baj az, hogy Kanada bármikor azt mondhatja, hogy a sok menekült már káros az országukra, ezért újra bevezetik a vízumkényszert. Ez teljesen érhető dolog, nem? Vagy mondjuk azt, hogy mekkora gecik és rasszisták, hogy nekik se kellenek a cigányok és hagyják őket meghalni, itt ebben a szar, szemét Európai Uniós országban?

Csehországgal és Mexikóval szemben már visszaállították a vízumkényszert, mert onnan is özönlött a sok kóbor fasz. Miért kell még jobban lejáratni az amúgy sem túl pozitív megítélésnek örvendő országunkat? A bécsi eset után megint szégyellhetem, hogy magyar vagyok...

 

6 komment

Címkék: kanada svédország cigány vándorlás


süti beállítások módosítása