FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.10.12. 13:00 P.

Cigány vándorlás

Amit megúsztunk Svádországban, azt most beszophatjuk a kanadaiaknál. Tavaly tavasz óta lehet vízum nélkül Kanadába utazni, mennek is a cigányok, mintha kötelező lenne. Mondjuk nem dolgozni akarnak, hanem menedékjogot kérni. Mert itt bántják őket a csúnya, gonosz magyarok. Sajnálják a pénzt, nem adnak segélyt, ingyen szociális ellátást és kiváltásgos jogokat, amilyenekkel már a magyar ember sem rendelkezik, ugye? Bezzeg Kanadába. Ott még a kolbász is mézeskalácsból van. Nem kell dolgozni, viszont kacsalábon forgó palota jár minden, Magyarországon meghurcolt, ingyenélő, semmirekellő cigánynak. (Tisztelet a kivételnek, ugyebár!)Az idióta, baromarcú, primitív szar cigányönkormányzatos fószer meg igazolást is ad nekik, hogy itt tényleg írtják a cigányokat. Magyarországon évente több ezer magyar lesz bűncselekmény áldozata. Olyanok, mint én. Hüjjakurvaélet, akkor én is lehetek menekült? 

 

A baj az, hogy Kanada bármikor azt mondhatja, hogy a sok menekült már káros az országukra, ezért újra bevezetik a vízumkényszert. Ez teljesen érhető dolog, nem? Vagy mondjuk azt, hogy mekkora gecik és rasszisták, hogy nekik se kellenek a cigányok és hagyják őket meghalni, itt ebben a szar, szemét Európai Uniós országban?

Csehországgal és Mexikóval szemben már visszaállították a vízumkényszert, mert onnan is özönlött a sok kóbor fasz. Miért kell még jobban lejáratni az amúgy sem túl pozitív megítélésnek örvendő országunkat? A bécsi eset után megint szégyellhetem, hogy magyar vagyok...

 

6 komment

Címkék: kanada svédország cigány vándorlás


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr961437044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lamantina 2009.10.13. 16:10:33

"sok kóbor fasz" :)))

Krisztiánkake 2009.10.13. 20:13:08

Ejj more, te is egy rásszistáá mádzsár vágyól. Kanada előszeretettel rasszistázza a magyarokat, persze amikor arról van szó, hogy ők is kapnának "belőlük" kis ízelítőt már más a helyzet.

Csöpp (the one and only) 2009.10.14. 16:29:39

Hogy is szól a mondás? Cigányból nem lesz szalonna.

Csöpp (the one and only) 2009.10.14. 16:33:18

Annyira megtanították egymásnak, hogy őket mindenki diszkriminálja, hogy már úton-útfélen ezt hallani. Esélyegyenlőségi rendezvények érik egymást, a hírekben is csak arról lehet hallani, hogy megint megvert egy magyar egy szegény, ártatlan cigányt, de arról mindig elfelejtenek tudósítani, hogy ezzel szemben hány cigány ver meg magyarokat. Tökmindegy, h hova mennek, mindenhol leégetik magukat, és ezáltal minket is ofc, aztán jól hazajönnek és folytatják a léha, ingyenélő életmódjukat, mint addig.

morsee · http://lazarus.blog.hu/ 2009.11.04. 09:36:50

Nem értem miért kell mindent 1 zsákba rakni, fasz ki van ezzel a prosztósággal, egyébként is a srácok akik a fotón vannak kurva jó Szegedi zenészek, és ők azok akik ugatás helyett zenével viszik tovább a kultúrális magyar örökséget. Magyar Patrióta vagyok, és néha annyira lefáraszt ez a cigányozás, mert sok lusta ember azt mondja, hogy lassan többen lesznek a cigányok, mint a magyarok, de ők maguk nem tesznek semmit ellene ill. kifizetik az abortuszt ozt bele dopják a szegény gyereket a kukába, a helyett hogy nagycsaládok legyenek ahol a vér és a hagyomány kötelez erősitve igy jövőnket. Semmi bajom a kicsit máshogyankinéző emlősökkel ,de ugyszíntén elítélem a bunkó cigányokat, bunkó négereket, bunkó paraszt szlovákokat, bunkó magyarokat, meg mindenkii avilágon aki szüklátómódon rosszat tud csak cselekedni még annak ellnére, hogy ezeket nem látja.
És ROBERT FICÓ degradált kapja be és fuladjon bele a gecis kinjába amiért ilyen csunján bánik a Felvidékiekkel. Olé!!!!!!!
süti beállítások módosítása