FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.10.11. 21:43 P.

Shazam

Mindenki járt már úgy, hogy hallott valami kurva jó számot a rádióban, de nem tudta, hogy mi lehet a címe. Én ilyenkor megjegyeztem néhány szövegrészletet, majd a Google segítségével megpróbáltam kideríteni, hogy mi lehet az.

Létezik azonban egy Shazam nevű program, amit feltolsz a mobilodra és ő megmondja, hogy mi szól melletted. Igaz, a magyar dalokat nem nagyon ismeri fel, de amilyen egysíkú, unalmas és szar a magyar popipar, nem valószínű, hogy nehéz lenne megtalálni akármelyik számot, amit a rádióban lehet hallani. Viszont a külföldi számokkal faszán működik a cucc. Ajánlom mindenkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: download shazam


NAVIGÁCIÓ

2009.10.08. 15:30 P.

Delfingyilkos japók

Ric O'Barry évtizedeken keresztül idomította, az éppen aktuális Flippert, a hálivúdi csodadelfint. A mindennapi megélhetés helyett, ma a bálnák és delfinek megmentéséért küzd. (rossz helyre születtünk volna?) Ez eddig tök aranyos, meg minden. Világbékét és sört mindenkinek. De miért érdekes ez?

A japán partoknál minden évben több száz ilyen állatot mészárolnak le. Durván. A japó Taidzsi (Taiji) partjainál beterelik őket egy magánkézben lévő öbölbe, ahol aztán százasával mészárolják le őket, vérvörössé változtatva a tengert több száz méteres körzetben.

O'Barry természetesen kurva pipa, hogy ilyen a XXI. században még előfordulhat a világon, ezért összeállított egy specialistákból álló csoportot. Amolyan "ósönszeleven", csak delfinvédőkből. Az extrém hegymászóból, szabadtüdős búvárokból, operatőrökből és egyéb szakemberekből álló csapatnak sikerült megörökítenie a mészárlást, amit "The Cove" címmel mostanság kezdenek el vetítetni világszerte.

 

Az előzetes

 

O'Barryék évekig  próbáltak legális felvételeket készíteni, de egy faszi, akit elneveztek "Magánterület"-nek (mert mindig azt üvöltötte, hogy ez magán terület, ugyanis csak ennyit tud angolul), ezt megakadályozta és kamerával követte őket, közben próbálta kiprovokálni, hogy pofánbaszkodják és fel tudja őket jelenteni. Az öblöt körülvették szögesdróttal, hogy senki ne tudja megörökíteni, mi folyik ott. O'Barry elmesélt egy történetet, miszerint egyik alkalommal, amikor nem volt nála kamera, ez a Magánterület faszi odament a kerítéshez és elvágta egy bébi delfin torkát, hogy cukkolja az állatvédőket.

 

A film gyakorlatilag azt a titkos és veszélyes küldetést mutatja be, ahogy ez a kis csapat bekommandózott a lezárt területre, elhelyezte a kamerákat, aztán megpróbált anélkül kiszökni, hogy seggbelőnék őket. Pierce Brosnan szerint ez a legizgalmasabb kémfilm, amit valaha látott. Na ő már csak tudja, ugyebár.

Japánban egyébként 150 000 dollárért adják el az élő delfineket, amelyik pedig nem alkalmas erre, azt leölik és feldarabolva adnak túl rajta. Állítólag több százezer delfin pusztult már el abban az öbölben...

 

Persze, a világ más részein embereket mészárolnak le ugyanilyen kegyetlenséggel, de azért nem árt tudni róla, hogy ilyen is van... és igenis tessék felháborodni!

9 komment

Címkék: the az delfin taiji öböl dolphins cove


NAVIGÁCIÓ

2009.10.07. 22:31 P.

Hogyan basszunk el egy drámai pillanatot?

Amikor először sétált be valami buzi a tévé jobb sarkába a Doktor House kellős közepén, akkor azt gondoltam: "ejj... mi a picsa..."

Aztán elgondolkodtam azon, hogy a FOX milliókat költ arra, hogy minél drámaibban adja elő az egyre unalmasabbá váló sztorikat, erre ez a kis picsa magyar szolgáltató odabassza a sarokba azt a bazinagy Hal a tortán logót, aztán a film legdrámaibb pillanataiban még a jobb alsó sarokba is  bevág egy, a képernyő egyötödét kitakaró kis videót, amin Sági "Gasztrokibicaktuálismegmondóember" Sziszi egy varázspálcával lövöldözget Hal a tortán feliratokat a békés tévénézőkre.

Bibic

A film végén, mikor a beteg meghal, szomorú zene szól, sír-rí mindenki, mint a fürdős kurva, sállálállálá, besétál Mr. Kibic és ráejakulál varázspálcájával Berci bá Barátok közthöz szokott plazmatévéjére.

Azt hiszem itt indokolt lehet a "nahúzzafaszára a tévékettő a halatortánt,de izibe" gondolat hangos kimondása...

 

 

6 komment

Címkék: tv2 a house hal doktor tortán


NAVIGÁCIÓ

2009.10.06. 14:41 P.

Eltűnt egy pizzafutár az IWIW szerint

Az iwiw üzenőfalán terjed ez a levél:

"Egy kollégám eltűnt! Vasárnap 27.-én 21:45-kor. Kivitt egy pizzát közelben lévő címre és nyoma veszett.
Kerestem a környéken, hátha rosszul lett (cukros), de nem találtam.
Szüleit és barátnőjét hívtam, ők sem találják.
28.-án reggel 10:15-kor a telefonja 5 percen keresztül elérhető volt, de nem vette fel.
Azóta semmi.
A rendőrség hozzáállásáról röviden.
Mikor szülei bementek a kerületi kapitányságra, megkérdezték ki kíván tanúvallomást tenni?
Az apa bemehetett, az anyát megkérték, hogy HAGYJA EL AZ ÉPÜLETET!
Nem részletezem ami ezután történt.
Képzeljétek el, hogy a 19 éves gyermeketek eltűnik és ahelyett hogy bátorítást kapnátok, órákon át az utcán kell várakoznotok, amíg a társatok az épületben várakozik a nagy semmire.
Mert hogy azóta nem igazán történt semmi az ügyben.
Annyi történt, hogy a kocsijára (ezüst Nissan Micra 91' frsz: FHJ-156) kiadták a körözést.
Tudom, hogy a rendőrségen senki nem fog bepánikolni egy eltűnés miatt, de aki érintett az érzelmileg is igen motivált, amit kishazánkban még nem igazán tudnak megfelelő toleranciával és empátiával kezelni.
Legalább azt a kurva cellainformációt le tudták volna kérdezni a 28.-i 5 perces telefonbekapcsolással kapcsolatban...
Szóval elkelne a segítség...
"Továbbítsátok légyszíves minél többen!!!
Sziasztok:A segítségeteket szeretném kérni Vasárnap este 22 órakor eltűnt a gyermekem nagyon aggódom inzulinnal kezelt cukorbeteg fiú 21-éves a XVlll. kerületben dolgozott pizza futárként tíz órakor még kiszállított a Tinódi utcába de a munkahelyére nem ért vissza .Ezúton kérek mindenkit aki csak ismer bennünket értesítsen bármi a gyermekemmel kapcsolatos információt tud hívjon a 0630-366-26-01 telefonszámon Köszönöm mindenkinek.Zsiga Erzsébet A Fiam 21 éves Bakki Andrásnak hívják."



           

Róla lenne szó?

 

 

Hogy megint valami hoaxról van-e szó, az majd kiderül, mindenestre érdekes kis sztori.

3 komment

Címkék: fiú eltűnt pizzafutár


süti beállítások módosítása