FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.10.07. 22:31 P.

Hogyan basszunk el egy drámai pillanatot?

Amikor először sétált be valami buzi a tévé jobb sarkába a Doktor House kellős közepén, akkor azt gondoltam: "ejj... mi a picsa..."

Aztán elgondolkodtam azon, hogy a FOX milliókat költ arra, hogy minél drámaibban adja elő az egyre unalmasabbá váló sztorikat, erre ez a kis picsa magyar szolgáltató odabassza a sarokba azt a bazinagy Hal a tortán logót, aztán a film legdrámaibb pillanataiban még a jobb alsó sarokba is  bevág egy, a képernyő egyötödét kitakaró kis videót, amin Sági "Gasztrokibicaktuálismegmondóember" Sziszi egy varázspálcával lövöldözget Hal a tortán feliratokat a békés tévénézőkre.

Bibic

A film végén, mikor a beteg meghal, szomorú zene szól, sír-rí mindenki, mint a fürdős kurva, sállálállálá, besétál Mr. Kibic és ráejakulál varázspálcájával Berci bá Barátok közthöz szokott plazmatévéjére.

Azt hiszem itt indokolt lehet a "nahúzzafaszára a tévékettő a halatortánt,de izibe" gondolat hangos kimondása...

 

 

6 komment

Címkék: tv2 a house hal doktor tortán


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr781435408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papu 2009.10.08. 07:18:26

Az se tiszta fiallás aki tv2-őt bámul. Meg is érdemli, hogy szívassa a zsidó csatorna!

◄ViZion 2009.10.08. 08:36:17

Én -többek között a fenti postban leírtak miatt- mindig jobb kedvre derülök, amikor hallom, h negatív nézettségi rekordokat döngetnek, és nem megy a szekerük...

Csodálkoznak? Maguk alatt hasogatják a rekettyést.

Ha nagyritkán nem 80 éves, vagy nem 50. alkalommal vetített filmet sikerül adniuk, és véletlenül oda is kapcsolok... hát az első ilyen okos -kontraproduktív- reklámnál el is kapcsolok.

Aki hal a tortánt szereti, az megnézi enélkül is szerintem, viszont a többi nézőt el is veszítik. a TV2-nél a marketingesek afgán menekültek, abból is a szefósabbik fajta, mert a jobbakat lenyúlta a zindex újságírónak a techrovatba...

Itt jegyezném meg, hogy tovább kellene fejleszteni a tv-ket, mert a 4 sarok korlátozza a hirdetések számát... Itt az idő a 8 szög TV-nek!

Másrészt a TV2 igazán rakhatna középre is reklámot, az adás amúgy is szar, legalább reklámbevételek lennének...

Jó lenne egy adblock TV-re is... :)

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2009.10.13. 12:23:52

a hal a tortán szar
ez az ember idegesítő
a house meg egyre unalmasabb
az meg már fel sem tűnik, hogy általában a képernyőnek csak egy sarka üres (1.: tv csatorna logója 2.: 12-es, 16-os, 18-as karika 3.: "márcsakháromnapésf*sztudjamilyenműsorhúdenézdmeg")

timur69 2009.10.17. 11:23:17

helyesen: Tel-aviV2, mindent a nézettségért? Hülyék ezek.

papu 2009.11.13. 12:00:25

Ki ez a tetves buzi a képen??? Ez kell a magyarnak a köcsög2 szerint??? És még rinyálnak, hogy a rötölö klub naponta leszopatja őket???? Meg is érdemli ez a retek csatorna, hogy eltűnjön a kurva anyjába!!!!
süti beállítások módosítása