FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.11.30. 00:01 P.

Most ti jöttök!

Nektek mivel van tele a faszotok?

 

Írjátok meg, hogy miből van elegetek, mit utáltok, mit változtatnátok meg az országban, Európában, a Földön, vagy egy másik bolygón. Nem kell 250 oldalas disszertáció, csak a lényeg. Leveleket küldhettek az eszosztas@gmail.com -ra, vagy ide a kommenek közé.

 

 

 

 

 

10 komment

Címkék: most ti jöttök


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr441562163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöpp (the one and only) 2009.11.30. 11:29:46

Sok mindenen változtatnék, vagyis szeretném, ha sok minden változna, de sajnos hiába verem a nyálam úgysem lesz semmi más... sőt! Tehát én élek vígan és próbálom mindenben a jót meglátni! Ennél jobb megoldás úgysincs :D
Szép napot mindenkinek!

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.12.01. 00:29:56

Néma gyereknek az anyja picsáját ugyebár :)

Lehet, hogy nem tudunk rajta változtatni, de ha anyázunk egyet, máris könnyebben megy.

De legalábbis ártani nem árthat.

Johnny T-Bone 2009.12.01. 11:58:11

rosszul idézted !!

Néma gyereknek a postás bassza az anyját !!

Mi az amin változtatnék ? Nos, legelőször is a földrajzi fekvésen...én egy kicsit észak-nyugatabbra raknám ezt az országot úgy, hogy egy pár tengerünk legyen és tiszta levegőnk !

Johnny T-Bone 2009.12.01. 14:15:39

...azután, hogy elköltöztettem az országot a parlamentet feloszlatnám és a korábbi vezetőket bitófára juttatnám; a pöcsüknél fogva lógatnám fel őket ! Miután ez meg van a zsidókat Izraelbe toloncoltatnám, cigányokat deportálnám a Plútóra az arabokra bombát kötnék és arab lágerekbe zárnám, hogy saját fajtájukat terrorizálják ne az amúgy is csóró, semmiről nem tehető kisembereket.
Az adócsaló kis vállalkozóknak beton cipőket osztanék és cápákkal teli medencékbe záratnám őket...és vannak még terveim a jövőre nézve !!!

Csöpp (the one and only) 2009.12.02. 13:45:08

@P.: Az a baj, hogy hiába anyázunk az sem segít. Itt már semmi nem segít senkin. Túl mélyen vagyunk már a béka picsája alatt.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.12.02. 13:52:03

Nem segít, de jobb, ha kimondjátok :)

Laillabeth 2009.12.02. 23:04:04

én csak simán átugranék február elejére. karácsony után közvetlenül (kisegyetemisták apró gondjai...) :)

◄ViZion 2009.12.04. 15:21:17

@Johnny T-Bone:
Te is rosszul idézted...
"Béna gyereknek annya veri a faszát."

Másrészt a feudális neokapitalista nacionalista liberális kommunista majdnem demokráciát kellene valami jóra cserélni.

Térjünk vissza az ősközösséghez...
Legyenek kistérségek -ok, ezek vannak, de csak papíron- saját közigazgatással, teljesen decentralizálva, így átláthatóbb a közpénzek felhasználása...
A nagy közösben hadonásznak a számokkal, de a fejlődés nem látszik igazán, és a pénz is szivárog.

Erősen támogatni a kkv-ket, nem pénzel, hanem adókedvezménnyel.
Zöldberuházások, napelem, napkollektor, stb. teljes adómentesség, és állami hitelprogram. Az energiafüggőség veszélyes.

Azonnal biogazdaságok, geotermikus illetve termálvizes üvegházak tucatjai. Irtózatos promó külföldön a Magyar gyógyvizekről...

ÉS a mezőgazdaság ugye...
Voltam németben, hát a köcsögök újzélandi almát ettek... mondanom sem kell, hogy a magyar hűtőházas 100× finomabb... akkor mi a fene van? megtalálni, és megerősíteni a magyar MG-i termékeknek a piacot.

Jelenlegi politikusok legalább 80%-nak figyelmeztető lövés melkasba és tarkóba, ezzel a korrupció is meg van oldva. Vagyonosodási vizsgálat, és nyilvános akasztás, a tiszta közéletért. Az országot multiknak kiárusító -nemmondomkihogyzsidók- szemeteket száműzni, teljes vagyonelkobzás, még a szomszédjaik számláit is zárolnám.

Korrekt adórendszer, betartható, átlátható törvények. NE legyen cél az adófizetők lenyúlása, viszont aki nem fizet, azt keményen seggbepajszerolni. A sokadik céges-csődbevivős embereket ewltiltani a vállalkozástól, esetleg pár évtized börrtön, szemenként... vagy foganként.

Családi adókedvezmény? Lófaszt. Legyenek normális árak, és az alap élelmiszerek (kenyér, gyerekkaja, tej, sör és pálinka) adómentesek legyenek.

Kaja: hazai élelmiszer előállítókat támogatni, és rögtön tisztázni, h aki a kajával trükközik, az terrorista, és állam ellenes bűncselekmény, mivel mérgezi a népet. Tehát keményen odaverni a kamutej, kamuhús, importvacakkaja átcsomagoló cégeknek.

Állami közmunka program: újabb szintre emelném... észak koreában kézzel építettek autópályát... itt is menne a dolog :)

Bíróságok, igazságszolgáltatás: tehermentesíteném őket, egyértelmű ügyekben nem kell tárgyalás. olyan lenne mint a gyorshajtásnál, táblázatból...
lopás 5000 Ft-ig... ennyi bünti, 5000-10000 Ft-ig ennyi... stb. persze fentebb már x hónap börtön+kp lehetne...

Garázdaságra is jó lenne... szinesbőrűek lefeszegették a csatornát, elvinni nem volt idejük... eredmény? semmi. hurrá. Na erre adnék nekik egy alapos pénzbüntit+ pár méter autópálya építést (2×6 sávosból...)

Ehh, sok mindent meg kellene változtatni, és sok mindent meg is lehet...

Goldmann&Sachs 2009.12.04. 20:38:11

Az idézgetőknek: "Néma gyereknek híg a leve, bénának meg anyja veri."
A kérdés meg az volt mivel van tele a faszotok - ha már olvasni nem tudtok lerajzoljam? Na, pont az ilyen gyökerekből van már ki, de nagyon, meg a rohadt politikusokból. Szóval tízmillió magyart(?) átnevelő táborba küldenék, ahol beléjük verném az összetartást, meg az önbecsülést és ki belőlük azt az állandó, kurva nyavalygást. A politikusokat meg az alsó rakpartra egy baráti csevelyre egy Luger P08-sal - rövid leszek ígérem és nem fogok kivételezni ! :)))

CzB · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.12.05. 10:57:08

@Goldmann&Sachs: Érdekes avatárod van... remélem, hogy csak irónia
süti beállítások módosítása