FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.10.30. 23:12 P.

Ilyen lehet szarral a szemben vetélkedni

A csóringer rendőr megnyerte a 7,5 millió forintot és úgy örült, mintha élete végéig nem kéne már többet dolgoznia. Rendes dolog volt Bárdositól, hogy neki adta a győzelmet. Pedig ezzel a pár millióval, ami adózás után marad (nehéz lenne elsíbolni a pénzt miután annyian látták) nem nagyon van kisegítve szerintem.

 

Született volna nyugatabbra, akkor hétfőn már nem kéne munkába állnia. A "Sztárral szemben" német kiagyalója Stefan Raab ugyanis alkalmanként 500.000 eurót ad oda az őt legyőzőnek, ha egyik alkalommal nem győzik le, akkor a pénzt ugyanúgy tovább viszik a következő adásba, mint nálunk. A "Schlag den Raab" egyébként már évek óta hatalmas népszerűségnek örvend Németországban. A TV2 megvette a licenszet és úgy gondolta ezzel együtt a nézettséget is megvette hozzá. Aztán kiderült, hogy lófaszt, le is álltak a forgatással, de az utolsót azért még jövőhéten leadják.

 

Pedig a műsor alapötlete igen jó, egy jó műsorvezetővel pedig nagyon szórakoztató lenne. De ezzel a buzi Tillával inkább idegesítő sajnos. Ráadásul a fealadatok is olyan primitíven vannak megvalósítva az eredetihez képest, hogy az embernek óhatatlanul olyan érzése van, hogy a készítők úgy voltak vele, hogy jó lesz ez a máúnikasón és józsibaráton szocializálódott magyaroknak.

 A műsort szombatról először péntekre száműzték, aztán most meg is szüntetik. Hát ezt kár volt drága eurómilliókért megvenni.

 

 A műsor után nem kapcsoltam el egyből, hanem nekiálltam megírni a posztot.

Azt hittem nem lehet tovább rontani a mai este televíziós színvonalát, de a TV2 megint rátett egy lapáttal ezzel a Macsólabor című lófasszal. A két kellemesen antipatikus picsa előbb beöltöztette ezt a szerencsétlen penészbajuszos informatikusgyereket James Bondnak, Dr Housenak és Bud Spencernek, aztán még a fodrász is le zámbóárpizta, majd csinált neki egy olyan undorító frizurát, amit legfeljebb a faszom körül hordanék. Szép volt Zsidró, te szánalmas vén fasz! Na, azt hiszem egy újabb szánni valóan túljátszott, unalmas szarral járult hozzá a TV2 a magyar média már-már szemétdombbá terebélyesedő szarkupacához.

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendőr den szemben raab bárdosi sztárral schlag macsólabor zsidro


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr231487926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása