FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.09.30. 00:04 P.

Margit híd - rajtunk röhög a világ?

Alig pár hete kezdte meg a főváros az évezred legnagyobb felújítását, máris le kell állni a felújítási munkálatokkal, mert eddig kispóroltak egy olyan vizsgálatot, amely nélkül nincs hatósági engedély. A független statikus szerint a tervező jobb állagú híddal számolt, mint amilyen a mostani állapot. Az ilyet úgy hívják hanyagság. Máshol nevezhetik hozzá nem értésnek, vagy átbaszásnak. De mondhatjuk erre is, hogy sima parasztvakítás. Valószínűleg ciki lett volna a 19 éve hatalmon lévő Demszky pereputtynak kiállni az őket újra és újra megválasztó birka nép elé, és azt mondani: "Ejj geci, ezt benéztük. Már évekkel ezelőtt meg kellett volna kezdeni a felújítást, mielőtt szétmállik a picsánk alatt a márgáretbrükke, de nem voltunk képesek két évtized alatt megépíteni egy kurva tehermentesítő hidat sem, miközben telebasztuk a várost Demszky-csöcsökkel és milliárdokat basztunk el értelmetlen fejlesztésekre."

 

A Demszky-csöcsök

 

Hogy mi a picsának kellett ezt a Down-kóros faszt negyesszer is megválasztani az szintén érdekes kérdés lehet, de most erre nem is térnék ki. Mindenki számoljon el a saját lelkiismeretével. Nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban, amilyen Gabon, vagy az ébredő Mali már régen kupánbaszták volna az illetékeseket egy ilyen elbaszásért/hanyagságért/pofátlanul korrupt húzásért, de nálunk még prémiumot is fognak kapni az év végén. "A statikus jelenleg többek között úgynevezett nyúlásmérő bélyegeket erősített fel a hídszerkezetre." (index.hu) Az összes döntéshozónak a kezére lenyúlás elleni bélyeget kéne százas szöggel erősíteni, arcukat pedig szopóálarccal kéne elfedni, hogy le ne süljön a bőr róla. Ja igen... az építkezés pedig még gyakorlatilag el sem kezdődött, de már hetekkel csúszik a munka.

Ez a magyar valóság, geci!

 

Szerintetek mikor lesz ebből híd?

3 komment

Címkék: budapest híd demszky margit


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr191417192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k/m 2009.09.30. 08:28:23

A Megyerinek sincs használatbavételi engedélye...

alibabaesanegyvenhattyu · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.09.30. 13:11:49

Ez az egész egy hatalmas kosárnyi romlott tojás. Csessze meg magát az össze politikus, hogy folyton a kurva zsebük tömése az első.
Ennyi.
Nekünk meg marad az, hogy folyton a faszunk ki van... hála nekik.

papu 2009.10.04. 23:02:01

Én nem vagyok budapesti, de!
Röhej, mit megenged magának ez a tetű demszkyköcsög! A birkák ti vagytok, budapesti lakosok, mert hagyjátok. Mi a faszért nem tud pl. 500 pesti paraszt odaállni a Margit-híd pesti/budai hídfőjéhez és addig nem tágítani, amíg agyon nem lövik az illetékest? Mert faszok vagytok, csak annyi telik az agyatokból, hogy háborogni tudtok! Ökrök!
süti beállítások módosítása