FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.04.01. 00:00 P.

Dzsozi

Dzsozi emígyen magyarosan írja a nevét, sőt már a hivatalos papírokat is így szignózza az eredeti, Kakuszovics János helyett.

Jancsi regisztrált anno egy társkereső oldalra -akkor még amatőr kockaként- az igazi nevével. Majd az összes fent lévő picsának írt levelet, köztük Jucómucónak is, aki egyből levágta, hogy személyesen is ismeri legújabb hódolóját. Jucómucó igen dekoratív csaj lett volna, csak eltakarta az a 70 kiló zsír ami konstans körüllengte. Ő azonban már volt olyan rutinos, hogy nem a saját képét töltötte fel, míg Jancsi unalmas perceiben montázsokat készített magáról, amiket aztán feltologatott a szájtra. A leveleihez általában intelligensen hozzá csatolta azt a képet amin a trimmelt, löttyedt fasza mellé odaretusálta elégedetten vigyorgó fejét is.

A kép láttán kétség nem férhetett hozzá, hogy emitten bizony Jánoska feszít, akinek történetesen Jucómucó faterja volt a tesitanára. Pistabá minden este nagy körültekintéssel tanulmányozta a pópó magazin online kiadásának aznapi frissítéseit, míg egyszer rátalált az asztalra mentett Jancsifasza.jpg -re...

Volt nagy riadalom otthon, mikor apuka kikerekedett szemekkel odament a nappaliban barátokköztöt néző lányához és lekevert neki egy olyan pofont, hogy a feje túloldala is véraláfutásos lett a cúgtól.

A következő hetekben Dzsoziból maratonfutó lett. Pistabá minden órán elzavarta ügetni, de nem ám úgy lazán dzsoggingolni, hanem kajak sprintelni. Ha úgy gondolta nem fut elég gyorsan hozzá baszott valamit, ami a közelében volt. Sánta Laci fel volt mentve tesiből, úgyhogy nála lehetett fogadni, hogy a következő órán mivel és hol találja el Pistabá a szerencsétlen futóbolondot. Legtöbbször kedvenc kulcscsomójával hajigálta, szal arra kicsi volt az odds. A kulcstartón annyi fityfasz lifegett, hogy Jancsi alig bírta visszahordani, ha csak elzúgott mellette az egész pakk és nem találták vele pofán. (Valamiért amúgy minden tesitanár kurva sok kulccsal jár-kel a világban. Valószínüleg így még inkább smasszernak és ezáltal is felhatalmazva érzik magukat arra, hogy bárkit megalázzanak.)

Persze pár nap alatt kiderült, hogy miért pikkel rá az öreg. Innentől kezdve már a többiektől is el kellett viselnie a megaláztatást. Pár hét futkosó és sok kemény cink után aztán elsikkadt az ügy, később aztán összejöttek Jucómucóval, de Pistabá megkérte egyetlen kislányát, hogy ha lehet ne nagyon erőltessék ezt a randevúzás történetet. Eme kívánságát nyomatékosította pár fülessel, amibe neki beletört a keze, Jucónak meg az egyik metszőfoga.

A szarul sikerült első párkapcsolata és a több ezer lefutott kilométer hatására Jancsi elhatározta,hogy ő mostantól inkább Dzsozi lesz, inkognitóba burkolózik és csak álnéven ismerkedik. Leszedte a montázsokat és vandamos képeket tett fel helyettük. Pistabá fejét meg ráretusálta valami gyurmagyuri testre és feltöltögette az öreg telefonszámával néhány meleg társkereső oldalra.

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (4,4/5)

5 komment

Címkék: fasz fénykép tesióra


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr821022907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crom77 2009.04.01. 07:52:22

Atomjó! :-) Szétröhögtem az agyamat így kora reggel! :-)

Neton 2009.04.02. 11:26:47

Avagy a kocka visszavág. Mwhahaha! :DDDD

Nikki_ 2009.04.07. 20:03:24

Hát ez de kész :D

morzsa-mici 2009.04.08. 19:12:00

Szia!

Imádom a sztorikat! Szuper vagy!:)

Üdv: Eszter
süti beállítások módosítása