FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.02.27. 17:56 P.

Bécsi anzix

Csütörtökön kiruccantunk Bécsbe Oasis koncertre. Már a szállodába érkezéskor elcsodálkoztunk kicsit, ugyanis két fekete bőrű, németül nehezen beszélő recepciós várt minket. 

Hát hol vannak az osztrákok?

Délután kicsit jártunk a városban, nézelődtünk és feltűnt, hogy elég kevés igazi osztrák külsejű emberrel találkoztunk. Annál több 16:9-es (ferdeszemű) és török, indiai, stb fiatalba botlottunk! A koncert után beültünk egy vendéglátó ipari egységbe. Beszélgettünk nagy lelkesen, majd 2 óra múlva felnéztünk és azt láttuk, hogy akármerre néztünk, mindenhol rizsszeműek. De mindenhol! A körülöttünk lévő asztaloknál, a billiárd asztaloknál, még a bárpultban is állt egy kínai! Csütörtök éjjel fél 1-kor. Egy olyan helyen, ahol a csapolt sör 3,5 euro. Honnan a faszból van pénzük?

"Meg ne szólalj magyarul!!!"

A fenti mondat akkor hangzott el suttogva, mikor a koncertre menet felszálltunk a 18-as villamos hátsó kocsijába. Amint beléptünk, fojtogató bűz kapott el minket. A kocsiban hangos, beazonosíthatatlan muzsika szólt valami kazettás magnóból, ami tépte-nyúzta a szalagot. Majd megláttunk egy cigány csürhét. Voltak vagy 30-an. Tele volt velük a villamos. Azon gondolkodtunk és morfondíroztunk, hogy vajh mely ország torzszülöttei lehetnek, amikor meghallottuk, hogy magyarul beszélnek. Láttam a többiek arcán is a döbbenetet és azt, hogy legszívesebben elsüllyednének. A következő megállóban pár oda tévedt osztrákkal együtt lemenekültünk. Nem vagyok egy lófaszjóska, de ez tényleg nagyon durva élmény volt. Megalázó, megdöbbentő, felháborító... legszívesebben tényleg elástam volna magam. 

A koncert...

... felejthetetlen élmény volt, főleg a fent említett körítés miatt.

7 komment

Címkék: cigányok oasis kínaiak arabok bécsi anzix


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr30970283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alízka (törölt) 2009.02.27. 21:09:54

fojtogató!!!
nem ly, hanem j! te buta!
ezt már a hiperintelligens teológus-szocmunkás férjem is megszívta egyszer a blogjában, ráadásul pont akkor amikor kitették az index címlapra
dionysosrising.blog.hu

rainbow2009 2009.02.28. 05:40:35

Inkább ott legyenek mint itt!!!
Követhetné őket az összes rokonuk és nem rokonuk. Örülj annak, hogy ennyivel is kevesebben vannak itt!
Na, pá!

Gecc 2009.03.01. 18:36:26

Kazettas magno... hehe... :-D

Penteken ahogy meloba mentem, nagy kevesen voltak a metron, pedig olyankor egy rakas majom iskolas szokott eppen felszallni. Egyszer csak hallom, hogy valahonnan valami komplett idiota a mobiljan kihangositva hallgatja a tic-tic zenet. Mivel iskolasok ugye nem voltak, biztos voltam benne, hogy csak valami nagyon debil lehet a zene szolgaltatoja (no nem mintha a mai iskolasok kozel 99%-a nem lenne ugye debil). Es valoban... amikor elmentem elotte es csunyan neztem ra, csak mosolygott. Biztos aszitte tok meno. Bezzeg ha... ablak kinyit, mobil kezbol ki, alagutba kihajit.
Ebben az orszagban az a jo, hogy barmerre es barmikor megy az ember, annak hogy ne talalkozzunk kretenekkel, az eselye elenyeszo. Es sajnos a magyarokkal valo talalkozas mar kulfoldon is igen gyakori. A "meg ne szolalj magyarul" erzes pedig ott van bennem is.

Csipkés Zoltánné 2009.03.11. 02:24:48

Hát azt vettem észre... hogy sokszor nem is kell cigónak lenniük ahhoz hogy úgy viselkedjenek a magyarok, mint az állatok, csürhében nyomulnak, csürhében csekkolnak be, ordítanak, kekeckednek, és én egész egyszerűen gyűlölöm, hogy hozzájuk tartozom papíron.

papu 2009.11.13. 11:45:18

@Gecc:
Te ökör!

Te gondolod magad magyarnak, aki még egy tetves ékezetet sem tud odabaszni a mondanivalójába?? Te vagy a debil, de nem kicsit! Te nem voltál gyerek, iskolás? Téged a zsiráf szart ki egyből "felnőttnek"?? Primitív paraszt!
süti beállítások módosítása