FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.02.22. 22:41 P.

Celeb ismertető - Gyárfás Tamás

Ma összehozott a sors az egyik Tescoban Gyárfás Tamással.

A magyar George W. Bush

 

Ő az aki a királyi tévé nézettségi rekordokat döntögető Nap-Kelte c. műsorát "producírozza".  Ír könyveket is, főleg sportról. Teljes joggal, hiszen volt MOB elnök is. Most úszó szövetségi elnök. Neki köszönhetjük a nagysikerű 2006-os magyar rendezésű úszó eb-t. Szerencsére 2010-re újra elnyertük a szervezés jogát, úgyhogy megint mókás botránysorozat várható. Gyárfás cége 2007-ben közel félmilliárd forint állami pénzzel is gazdagodott. Az ő nevéhez kötődik a Sport Plusz elnevezésű újság is. Polihisztor celebünknek tehát van mit a tejbe aprítani. Mégis a halandók közé jár parizert venni. És biztos büdöset is szarik.  

Egy felettébb dekoratív, fiatal, hosszú szőke combú csajjal állt a kasszánál. Bölcsészeket megszégyenítő eleganciával volt átdobva vállán 3 méteres kötött sálja, bohócnadrágot viselt és úgy rágta a rágóját, hogy közben a seggéig be lehetett látni a száján. Valószínűleg a Pretty Womanből lopta a technikát. Közben kereste, hogy ki ismeri fel. Ez még nem is lett volna annyira gáz, bár ilyen sztárallűröket utoljára Liam Gallaghernél láttam. Viszont a Hofis svájcisapkája feltette az i-re a pontot.

Úgy gondoltam, hogy egy ilyen visszafogott és földhözragadt igazi bizniszmen is megérdemel 15 perc hírnevet méltán népszerű blogomon.

Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (3,3/5)

2 komment

Címkék: gyárfás tamás


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr17959506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kornel006 2009.02.23. 22:17:42

Érdekes pali ezis...

Gecc 2009.02.23. 23:22:21

Lehet hogy az uzlethez van erzeke (mondjuk allami penzbol kozeli esmerosokkel szerintem nekem sem lenne nehez), de hogy mint riporter egy hatalmas nagy zero, az teny.
süti beállítások módosítása