FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.02.13. 17:38 P.

Cigányterror?

Kaptam ma egy érdekes Power Point slide-ot. Gondoltam megosztom a kedves olvasóközönséggel. Az adatokat nem én gyűjtöttem, a szöveget nem én írtam és NEM értek maradéktalanul egyet ezzel a radikális, szélsőjobbos a szöveggel sem, csak teret adok ennek a véleménynek is. Vitatkozni és anyázni a cikk alatt lehet.

 

Egyre többen válunk lopás, rablás, nemi erőszak és gyilkosság áldozatává. Sztojka barátai az iwiw-es lapjáról Nyíltan kérkednek a pénzükkel Vajon hány életveszélyes fenyegetés, kegyetlen bántalmazás, kifosztás, rablás, lopott autó, eltört állkapocs áll a bevétel mögött?

"készülök magyart ölni" Szüleit is, őt is, testvéreit is, sőt gyermekeit is életük végéig mi fogjuk eltartani!

Biztosítva van a cigány utánpótlás de biztos csőd fenyegeti a TB rendszert Négy roma családnak min. 12 gyermeke lesz. Négy magyar családnak max. 6 gyermeke lesz. egyszerű számítással láthatóvá válik a jövő

A cigányterror robbanásszerű növekedésének fő felelősei: Gyurcsány Ferenc és bűntársai, az SZDSZ álszent cigányvédői, Kállai Ernő kisebbségi ombudsman, Horváth Aladár, Kolompár Orbán és bűntársai, valamint a kormány- és cigányvédő, bűnpártoló balliberális média. A szenvedő többség önvédelmi kezdeményezéseit bírói ítélettel fojtják meg, ám a rendőrség képtelen megvédeni minket! Ki védi meg a „rasszista” pedagógusokat a túlkoros roma tanulók és szüleik agressziójától? Ki védi meg a „rasszista” idős embereket a rablógyilkos támadóktól? Megkérjük a szerbeket, románokat, hogy legyenek szívesek megvédeni bennünket is? Miért nincs nekünk ehhez erőnk? Naponta sulykolják nekünk, a kolompárterror áldozatainak, hogy rasszisták vagyunk. Meddig tűrjük még a fizikai bántalmazást és az ideológiai hadjáratot? Meddig etetjük, pénzeljük még saját bántalmazóinkat és tönkretevőinket?"

6 komment

Címkék: vélemény szélsőjobb iván sztojka cigányterror marian cosma


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr71941375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crom77 2009.02.13. 20:41:30

Én nem tartom magam rasszistának, de ezeket szemrebbenés, lelkifurdalás nélkül azonnal irtani kellene. Nem azért mert cigányok. Hanem mert maffiózó gennyláda mindegyik. Ugyanezt kellene csinálni a fehér, kínai, fekete stb. bőrszínű hasonszőrűekkel is.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.02.13. 21:03:43

@Crom77: ilyen élősködő buzeránsok vannak a magyarok, a németek, az amerikaiak és más nemzetiségek között is. csak talán nem ilyen látványosan.

Gecc 2009.02.13. 22:08:56

Nos... a velemenyem az, hogy aki a fenti slidehoz ennyit tudott hozzaadni, az igen csunyan szuklatokoru... vagy talan inkabb vak.
Jo lenne nem altalanositani, kollektiven mindent megbelyegezni, csak azert mert vannak negativ peldak.
A ciganysag Mo-on tenyleg azert jo a legtobb embernek, mert mar olyan mint a Gusanyi. Mindegy mit csinalnak, utaljak oket.
Szomoru...

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.14. 10:48:09

Ha rajtam múlna, már ma sem etetném őket. Sajnos nem rajtam múlik, így még jódarabig rajtam élősködnek. Meddig?

zerot · http://zerotolerancia.blog.hu 2009.02.14. 17:50:59

Sajnos ez sokkal mélyebb ügy, mint hinnénk...
Most nevelünk ki magunknak egy olyan ellenséget, akitől majd kénytelenek lesznek megmenteni minket azok akik ezt az egésznek a kitervelői.
Még néhány év és kialakulnak a frontvonalak...aztán indulhat a káosz (polgárháború?), ami majd eltünteti ezen cselszövések összes nyomát.
A "Szent Császárság", egy új kor, amikor már nyíltan uralkodhatnak az arany papjai.
Nincs nagyon mit tennünk, évezredek óta irányítva van a világ!
Egyedül az vigasztal, hogy ezeket a mocskokat úgyis halomra lövik, amikor rendet kell majd csinálni a világban...sajnos velünk együtt!

Fulgerit 2009.02.15. 20:43:18

Gecc szerint ez az ország annyira kirekesztő. Nos, valóban, sokszor a magyar családokban a gyermekeket is a cigány ellenes magatartás formákra igyekeznek nevelni.
Ez nem szép dolog, de vajon máshogy van ez a romáknál? Bizonyára, közöttük is találunk szép számmal olyan szülőket, akik helyeslik a magyarellenességet, s talán olyanokat is, akik a nyílt erőszakot támogatják. Ne feledjük, a meglincselt tanár úr esetét. Egyetlen roma lakos nem akadt, aki a védelmére kelt volna...És most, egy szikrányi rasszizmus nélkül mondom: nincs olyan civilizált államhatalmi rendszer, sem egyetemes vallási törvény, mely az ilyen magatartást, ne tartaná kollektív bűnösségnek!
Minden becsületes ember elvi kötelessége, a bűn el nem tűrése, s a felebarátja életéért legalább egy olyan ottani roma lehetett volna, aki szót mer emelni. Különösen úgy, hogy a sértett kislánynak láthatóan semmi komolyabb baja nem történt. Csak példának: egy egri gimnáziumi tanárnőnek a szeme láttára ütötték el a fiát, még sem esett a sofőrnek, s kezdte el azonmód kikaparni a szemét.
Az előbbi esethez visszatérve, Magyarországon mégsem több tucat ottani lakos ellen indult eljárás, éppen csak azon kevesek ellen, akik odafértek a földön fekvőhöz, s agyonverték.
Magyarország koránt sem a legrasszistább állam, még csak közelében sincs az ilyeneknek. Nem mi találtuk ki a koncentrációs táborokat(angolok), a GULAG-ot(oroszok), az Aktion-T hadműveletet(nácik), a romák sterilizálását(szlovák orvosok), stb.
De, valami ezeknél is borzalmasabb teleológia szülte borzalom még nálunk is kipattanhat néhány valóban rasszista agyból, ha a magyar állam tovább próbálja kendőzni a roma bűnözés igazi arcát.
Véleményem szerint, a romák között csak a becsületes romák tehetnek rendet-(a magyarság erkölcsi támogatásával)de ezek nem a korrupt liliomtipró kisebbségi vezérek, s a lincselők között masírozó vajdák lesznek.
süti beállítások módosítása