FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.01.21. 19:51 P.

A 160 milliós ciki

Ez ma egy ilyen videós nap. Tudom, hogy kint volt az index főoldalán, de szeretném, ha megmaradna az utókornak ez a csodás videó, amin az egymillió forintos alkohol szonda (amiből a rendőrség egyből vett is 160 darabot) becsődöl.

(Azért kiváncsi lennék, hogy melyik döntéshozóhoz állhat közel a Dräger Safety Hungária Kft.)

Hála az égnek ez a gép kiváltja a vérvételt, úgyhogy csak szorgalmazni tudom, hogy minden régi szar gépet váltsanak le ilyen szuper modern masinákra!

 

 

Engem ez a dolog a híres Windows 98-as lefagyásra emlékeztet, amikor az operációs rendszer bemutatóján fagyott le a cucc. Reményt adhat a dolog Krikus Henrikéknek, ugyanis a Microsoft a szarjával így is elég nagyot kaszált.

Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (5/5)

5 komment

Címkék: szonda alkohol


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr22894197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.01.21. 20:25:15

@Igazságos: alapvetően semmi bajom nincs azzal, ha reklámozod a blogod, de minek kell minden posztnál belinkelni, ha oda tudod biggyeszteni a neved mellé? az kevésbé lenne ciki. Persze csak szerintem.

ferikruger (törölt) · http://webkukkolo.blog.hu 2009.01.22. 17:19:26

Hát igen! Tulajdonképpen ha magyar viszonylatot nézünk, ez a kombínó effektus:) Én mondjuk nem láttam a címlapon, szal köszi P.; h megosztottad velem:D:D (is)

Kruger

Noizeaddikt · http://noizeaddikt.tumblr.com/ 2009.01.23. 10:43:14

"Alkohollal nem próbáltam"

Eszerint tekert otthon egy jó kövér blázt, eltolta, aztán Louis Armstrong slágereket adott elő rajta jókat röhögve. :-)

Neton 2009.01.23. 16:31:35

Köszi a videót, remek tanulsággal szolgál arra, hogyan is lehet szarból várat építeni. :)

Gecc 2009.01.24. 12:23:12

Azert van 1-2 kulonbseg a vindozos es a szondas eset kozott. A leglenyegesebb pedig az, hogy a vindozbol addig meg senki nem vett, amig ilyen modon bemutatasra kerult, mig a szondabol igen.
Tehat mig a vindoznal aszontak, ok, javitunk rajta hiszen nem megy meg elesben, addig a szondak mar eladasra kerultek. Na ez a totalis leeges!
Arrol meg aztan tenyleg nem is beszelve, hogy vajh kinek a zsebebe vandorolt mar megint egy rakas penz? Kinek van erdekeltsege a fentnevezett cegben?
Mo... roviden!

süti beállítások módosítása