FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.01.18. 23:43 P.

Hétvégi események

A hétvégén is zajlottak az események.

Ha minden igaz sikerült megállapodnia Amidala hercegnőnek és minden orosz atyuskájának a gázszállításról, így nem kell már attól félni, hogy reggelre odafagy a csipa a szemünk sarkára.

Hát nem édesek?

 

A németek azt hitték UFO-k szálltak le náluk, pedig a hollywoodi filmekből tudhatnák, hogy földönkívüliek csak amerikában szállnak le és csak az amerikai elnökkel létesítenek kapcsolatot.

Klikk a meteoros videóért!

 

Előkerült egy videó a Hudson folyóba zuhant gépről is:

 

 

Úgy néz ki a zsidók sem ölik egymást tovább, miután szombaton Izrael, majd vasárnap a Hamász is tűzszünetet jelentett be. Bár nem tűnik tartósnak a dolog, mivel Izrael továbbra is lövöget ki rakétákat, csak úgy a miheztartás végett, a Hamász pedig egy hét múlva újra kezdi a vergődését, ha nem takarodnak ki Gázából az izraeli katonák, amire azért egyelőre nem sok esély van. Ez az egy hét azért elég lesz arra, hogy gyorsan új ágyúcsöveket öntsenek és jövőhéten újult erővel lőjék egymást halálra.

Világbékét és cuki rózsaszín bikinifölsőt mindenkinek!

 

Növényi Norbert a szart is kiverve 20 évvel fiatalabb ellenfeléből csihipuhi világbajnok lett.

 Összegyűrődött azért a pocak.

 

Véget ért a Dakar is, ami idén Dél-Amerikában zajlott. (A Tour de France pedig jövőre lehetne mondjuk Csepelen.) A mostani alkalommal Palik nem törte rommá a kocsiját és ezzel a kisebbséghez tartozott. A legdurvább esett Carlos Sainz nevéhez fűződik aki nemes egyszerűséggel belepottyant egy 4 méter mély szakadékba Volkswagenjével. Amíg az öreg próbálta kiásni a kocsiját addig majdnem ráborultak még egy páran. Majd odament a törött vállú navigátorához és majdnem leharapta a fejét, hogy mi a picsát csinál és miért nem mennek már tovább. Mondjuk az első helyről kiesni tényleg elég szar lehetett.

 

Ausztrália partjainál új, eddig ismeretlen élőlényeket fedeztek fel. Például ilyeneket:Egy zorall korall

 

 

Én pedig már megint nem nyertem azon a kurva lottón!

1 komment

Címkék: események hétvégi


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr2886438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2009.01.19. 11:44:30

Es az elet megy tovabb...
:-D
süti beállítások módosítása