FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.01.14. 23:51 P.

A Tescoban gyerekeket lopnának?

Kamuszagú a dolog, de azért érdekes lehet:

A pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arréb ment, levett valamit a polcról, mire viszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi, erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valakinek vagy a gyerek kellett, vagy a szervei! A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította.

Miért zárnák be az összes ajtót, ha egy hülye kölyök elcsavarog?

Valószínű olyasmi pletykáról lehet szó, mint a diszkóban HIV fertőzött tűvel szurkálók esetében.

Mindenestre féltsétek a porontyaitokat, ha már egyszer megcsináltátok őket.

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (5/5)

2 komment

Címkék: gyerek tesco rablás


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr17876256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.01.17. 20:28:24

edekes, hogy hozzad csak most jutott el, en mar több mint 1 eve nem dolgozom otthon, de emlekszem, hogy ezt en is megkaptam a benti gepemre - urban legend- különben meg valoszinütlen, hogy a teskos biztonsagi örök ramuzdulnanak valamire

bruTe 2009.01.20. 10:40:18

Ez egy hoax, tehát értelmetlen lánclevél, spam, stb. Már évek óta kereng. Az ilyen baromságokat először érdemes beírni a google-ba, vagy megnézni a zindex hoaxkábel rovatában.
üdv:) szép napot
süti beállítások módosítása