FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.01.04. 14:17 P.

Globálisan melegszünk?

Nem, most nem azokról az embertársainkról lesz szó, akik farkukat hátracsapva női ruhában vonulnak az Andrássyn Samwell - What, what in the butt című örökzöldjére.

Samwell - What what, in the butt

 

Tegnap éjjel mikor kiléptem a meleg lakásból és először szippantottam a hűs, téli levegőből, azt hittem befagy a tüdőm. A hőmérő -16 fokot mutatott. Sajnos hiába próbáltam rászoktatni a kutyát, hogy hugyozás helyett próbálja meg kikönnyezni a vizeletét, egyelőre nem jártam szerencsével, bár tegnap mind a ketten jobban jártunk volna. Szegény marmagassága egyébként egy görényével vetekszik, ezért mindig attól félek, hogy elkapja egy talajmenti fagy és úgy kell majd levésni az aszfaltról.

Én a második lépésnél megcsúsztam egy jégfolton, de sikerült belekapaszkodni a mellettem lévő rózsabokorba. Most fél kézzel gépelek. Ezt a bejegyzést már 20 perce. Pisilésen kívül ma még a budit sem mertem másra használni, mert a bal kézzel gépelésnél csak a bal kézzel való seggtörlés jelent nagyobb kihívást egy született jobbkezesnek.

Erről jut eszembe egy másik kis történek, miszerint 2005 nyarán egy katonai gyerek táborban voltam felügyelő két hétig. Alapvető bélürítési tulajdonságom, hogy a saját lakásomon kívül máshol nem szívesen hódolok eme szenvedélynek. De azért két hét az két hét. A második héten már nem bírtam, úgyhogy eltipegtem a toalettre. Aki tartotta már vissza egy hétig, annak nem kell bemutatni, hogy ilyenkor gyakorlatilag egy anális orgazmusról beszélhetünk. A probléma ott kezdődött amikor az élvezet befejeződött, ugyanis a budoárban selyempapír minőségű seggtörlő volt csak, de az legalább 5 kilométer. Ennek a papírnak a sajátossága, hogy ha kétrétegűen veszed, akkor biztos beszalad a középső ujj az egyirányú utcába, ha pedig túl vastagon hajtod, akkor tutira végig kened az egész gerinceden. A probléma orvoslására most nem térnék ki, ha hasonló helyzetbe kerülsz majd kreatívan megoldod te is.

Szóval ott tartottam, hogy kristályosra fagyott tüdővel és lyukas kézzel szurkoltam a dögnek, hogy minél előbb könnyítsen magán. Természetesen esze ágában sem volt, sőt szerintem érezte, hogy erre várok és direkt szopatott. Az összes fűszálat végig szagolta a gyökerétől a tetején bóbiskoló jégcseppig. Húsz perc és egy elfagyott bal láb után úgy döntöttem mehetünk befele. A kutyának is tetszett az ötlet, mert hamarabb volt az ajtó előtt, mint ahogy én megfordultam volna.

Végre újra bent vagyunk a melegben, a kabátomat jégcsákányozom magamról mikor látom, hogy a kis szemétláda guggol a nappali közepén, nézi a tévét és egy életnagyságú Afrika térképet hugyozik a szönyegre. Azt hittem agyfaszt kapok. Megszólalni nem tudtam, de láttam rajta, hogy érzi a dolog súlyosságát és tudja, hogy ez most nem volt vicces, úgyhogy megkegyelmeztem a szaros kis életének.

Zsepi a véreb

Ilyenkor eszembe jutnak azok a pillanatok amikor nyáron csatakosra izzadva, bepállott herével arra vágyom, hogy bárcsak tél lenne. Mikor megfulladok az 50 fokos melegben sosem jut eszembe, hogy lesz olyan pillanat amikor visszasírom azt az érzést. Pedig de.

2009 egyike lesz az öt legmelegebb évnek a mérések kezdete óta, a globális átlaghőmérséklet emelkedése valószínűleg meghaladja a 0,4 százalékot - figyelmeztetnek brit klímakutatók.

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (4,8/5)

3 komment

Címkék: meleg tél the in hideg butt jég what zsepi samwell


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr38856901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FruFighter ˙°¤..¤°˙°¤..¤°˙ randiblog.blog.hu 2009.01.04. 14:40:52

Hangosan nevettem a postodon :))))

Viszont le is fagyott a mosoly az arcomról mikor olvastam, hogy 2009 egyike lesz a legmelegebb éveknek...

M2 2009.01.04. 17:45:12

Fantasztikus írás, tényleg nem lehet hangos nevetés nélkül végigolvasni :)

Gecc 2009.01.04. 20:17:42

Nah nekem ilyen porblemam sohasenem volt. Ott tolom, ahol ramjon... namondjuk azert az utcai vizeldeket en sem kultivalom, de ha a szukseg ugy hozna (nem adok ra alkalmat), akkor pottyantanek ott is.

Viszont kiskoromban egy KRESZ tabor alkalmaval 2 hetig nem furodtem... bar ennek nem tudnam megmondani milyen racionalis sokeszuseg adott okot, ugyanakkor ejszakankent olyan retek hideg volt, hogy a sok szutyok siman pluszban melegitett ejszakankent a katonai satorban, ahol ocska vasagyakon aludtunk egy rakat pokroccal leteritve.
Aztan amikor visszaertunk Pestre es a szulok begyujtottek a gyerekeket, hat nem igazan orultek annak az utazo kozonseg elott, hogy latszolagosan en vagyok a gyerekuk. Ugyhogy feltunoen messze ultek tolem.

süti beállítások módosítása