FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2008.12.28. 20:18 P.

Szilveszter a TV előtt?

Gondolom másoknál is hetek óta nagy kérdés: Mit csináljunk szilveszterkor?

Elmehetünk otthonról bulizni. Ha házibuliba megyünk, előfordulhat, hogy szar társaság jön össze, ott az ex, ott az aki kúrogatja az exet, stb. Persze nem csak házibulizni lehet. Rengeteg jobbnál jobbnak ígérkező bulit hírdetnek szórakozóhelyek is. Befizetsz egy fél minimálbért és egész éjszaka halálra zabálhatod magad főtt virslivel és ihatod a vizezett sört, miközben a sok droiddal együtt ugrálhatsz álomhajóra és balatoni nyárra. 

Beülhetünk cimborákkal sörözni valami kocsmába, itt viszont fennáll annak a veszélye, hogy egy ültő helyünkben úgy bebaszunk, hogy észre sem vesszük az éjfélt. Ráadásul a sok petárdadobáló faszt sem úszhatjuk meg az oda- (és vissza) úton.

Aki már olyan vén fasz, mint én, és úgy érzi, hogy túl sok már ez a felhajtás (vagy csak simán undorodik ettől a "kötelezőenérezdjólmagadbasszájba" baromságtól) az otthon is várhatja az új évet.

Nézzük mivel próbál minket szórakoztatni a doboz:

(katt a műsor nevére további információkért, bár a port.hu-s linkek nem mindig működnek)

A királyi tévé megint hozza a tőle megszokott színvonaltalan szart. Az MTV1 képes 18:30-ra berakni az Önök kérték című zseniálisan szar kívánságműsorát. Igen, ez az a műsor amiben a 94 éves Mari néni az unokáinak küldi a "Kivirult a nagy Hortobágy" című örökzöldet. De ez most szilveszteri szpesöl lesz. Kihagyhatatlan! Majd 19:56-tól (így-így, tizenkilenc ötvenhatkor, pontban!) Dévényi Tibibáék Csinálják a fesztivált. Valami döntő. Én nem is tudtam, hogy van ilyen műsor. Majd 21:45-től kabaré, azokkal az unalmas poénokkal, amik utoljára Hofi szájából voltak viccesek. Biztos lesz benne pár aktualitás, például őszödi beszédes elkúrtuk, mert az még mindig vicces. Ami viszont ez után következik, az végképp beteszi a kaput. 23:15-kor ugyanis dalra fakadnak a televízió műsorvezetői...

Ha csak szoba antennánk van, akkor sajnos elég szűkös a választék. Akinek nem tetszik előző csodálatos műsoráradat, az átkapcsolhat az RTL KLUB-ra, ahol 19:15-kor a már rongyosra játszott Tök alsóval kezdődik a szilveszteri műsor. Egészen a Hímnuszig semmi említésre méltót nem nézhetünk (20:50-től egy zs kategóriás vígjáték, a Leépített szépség, majd 22:25-kor kétszázhuszonharmadjára a Csupasz pisztoly az űrben lesz látható). 0:05-kor azonban érdemes visszakapcsolni, mert jön az Alkonyattól pirkadatig az agydarabka-kapargató Tarantinoval és a nomartini-nopartys Clooneyval. Ha ennek vége kapcsolhatunk is át a TV2-re, mert kezdődik 1:45-kor Ali G, a Borat-os Sacha Baron Cohen másik karaktere, majd 3:05-től a Jackass srácok szopatják egymást. A három, országszerte szobaantennával fogható csatorna közül talán még a TV2 műsora lesz a legnézhetőbb. Igaz 19:40-kor bekezdenek egy Best of Józsi Baráttal, aminek a hétköznapi epizódjai is szarok (az utóbbi időben pedig már itt is fogatlan cigányokkal töltik ki a műsoridőt), úgyhogy a válogatás műsortól se várjunk túl sokat. A 20:20-kor kezdődő Mikroszkóp színpad megszokott káromkodós,de csúnyaszavakat nem kimondós, viszont önmaguknak nagyon tetsző műsora után 21:55-kor Mirigyék fárasztják az otthon maradtakat. Velük is az a baj ami Sas Jóskáékkal: kurva unalmas ugyanazokat az obszcén poénokat viszonthallani évek óta. Mondjuk Hónaljéknak legalább jól állnak a női ruhák. A 23:00-kor kezdődő Popdaráló után megint a mirigyes srácok vicceskednek 1:45-ig.

Ajánlom összevetni ezt a felhozatalt a tavalyi műsorral. Meglepő a hasonlóság, ugye? Sebaj. A reklámok biztos újak lesznek.

Azon szerencsések, akiknek megadatott a lehetőség, hogy száműzzék szobaantennájuk a nappaliból, válogathatnak egész jópofa műsorok közül.

A VIASAT3 például 18:55-től a Betörő az albérlőm című filmet adja, az HBO már 13:05-kor egy Faterok motoronnal nyit, majd 20:00-kor kezdődik az Ocean's 13, 0:10-kor pedig egy eddig nem közölt meglepetés filmet adnak.  A CINEMAX-on vele egyidőben kezdődik a Jack Blackes Tenacious D.

 

Van tehát miből válogatni, bár lehet jobban jártok, ha inkább DVD-t néztek. Vagy inkább isztok...

Szerintünk: (3/5)
Szerinted: (3/5)

4 komment

Címkék: tv2 axn hbo rtl klub viasat bár szilveszter filmek műsorok mtv1


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr47845792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2008.12.28. 22:54:25

Szemely szerint en minden evben ujra tudnam nezni, ahogy Svabi (Orban leszopatott) Andras ujra leszopatja magat Orban Viktorral. A TV2 akkor tudta egyedul ebrolni a retekklubbot, azota se'!

Jut eszembe... van most a TV2-nek valami uj szarsaga, hogy majd ok kioktatjak a sztar riportereikkel (sic!) az ujoncokat. Nah... oda svabi pont jo lenne. Kar, hogy suttyomban megszabadultak tole az Orban ugy miatt. Balfasz!

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.12.29. 11:47:03

nem muszaj teve elött ülni, en sok even at ejszakai turara mentem Dobogoköre
a pestiek a battyanyin szoktak talalkozni este 7-kor minden evben, Csobankanrol Dömösre mennek, amatöröknek javaslom, mert pilisszentkereszten forralt bort is adnak - egyszer meg egy vak hazaspar is velünk jött, vegül is sötet van, igy majdnem mindegy, ha nincs nagy ho akkor kenyelmesen jarhato, mert nem a Ram szakadek fele kell menni

en is szerveztem regebben turakat a Bükkbe, a Fennsikra, de az idö miatt ritkan jön mostanaban össze.

Ha valaki meg is elindulna, a szervezöknek javaslom a nappali bejarast, en a Kissarreti esöbelaoba szoktam nappal fat gyüjteni, hogy mire oda erünk legyen szaraz fa a tüzrakashoz: alajgyujtost javaslok vinni, ne bizzuk a veletlenre, csak a filmeken az indianok tudnak barmikor tüzetrakni, en nem
egyszer eldugtunk egy üveg palinkat a bejarason, amit persze szilveszterkor nem talaltunk meg, de volt tartalek, bar ezzel ovatosan kell banni, legjobb a vegere hagyni az italozast.
az egyik turan a tura vegen a lilafüredi uton leintetten egy taxit, es elegansan haza hajtattam, nagyon tuti volt

FruFighter ˙°¤..¤°˙°¤..¤°˙ randiblog.blog.hu 2008.12.29. 14:15:36

Vén fasz? Te? :))))

Azért remélem jól fogod magad érezni így vagy úgy. A reklámok is tudnak érdekesek lenni :P :)

IronRock 2008.12.31. 13:39:16

Ajánlanám még a TV2-n A Jó a Rossz és a Csúf klasszikus western-t. :-) Iszonyat jó karakterek, szerintem király film. Az RTL-en a Tarantino-féle Alkonyattól pirkadatig-ban csak azért nem bízom mert a buzi RTL minden filmet megvág, még ha az későn is van és a legjobb jeleneteket kiszedve akár 5-6 perceket is kiszed a filmből...amit reklámblokkokkal helyettesít. De abban igaz a poszt, hogy inkább egy DVD Szilveszter este a TV helyett...
süti beállítások módosítása