Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2008.12.23. 20:41 P.

Karácsony előtti médiakörkép

Holnap ilyenkorra kiderül, hogy kinek mit hozott a Jézuska. Lehet anyázni, hogy megint nyakkendőt kaptunk, erőltetve mosolyogni mikor a nagyi átadja az általa kötött sálat. A szerencsésebbek pénzt kapnak, amit aztán elverhetnek saját kedvük szerint. A még szerencsésebbek nem is olvassák ezt a posztot, hanem Hawaii valamelyik szigetén áztatják a zacsit és várják a szörfdeszkán érkező télapót.

Az olyan lúzereknek azonban, mint mi, akik ilyen helyre születtek, nem marad más, mint az esti internetezés és tévézés.

Sajnos a Fogd a pénzt és fuss című igénytelen, ótvar, idegesítő műsorral nem találkozunk többet az RTL Klub-on. Hatalmas veszteség lesz mindenkinek, bár a cikk szerint Peller Mariann, az a zsíros karú csökevény (akinek nem elég, hogy olyan vastag a felkarja, mint másnak a combja, még ujj nélküli fölsőket is hord) marad a tévénél.

 „Rosszul mértük fel a délutáni közönség igényeit, a műsor alulteljesített, így lekerül a képernyőről.” –mondta el Rényi Ádám

Hát öcsém, kurva nagy felmérést végezhettetek. A délutáni közönség igénye kimerül a Mónikasóban, ahol már kérdések is vannak és a szereplöknek több foguk van, mint a veresegyházi asszonykórusnak, az nem bejövős. Pedig ez a tippelős műsor is kritikán alulian szar volt. Csak hát a népnek más fajta szarra van igénye.

Peller Mariannt viszont jó választásnak tartja a csatorna, így ő továbbra is az RTL Klub egyik arca marad, és 2009 elején ismét rendszeresen látható lesz majd a képernyőn.

Szupppppper! Alig várjuk, hogy újra láthassuk Patkányképű kisasszonyt! Juppíí!

 

Maradjunk a nézhető doboznál, de most ugorjunk át a másik nagy, reklámokból élő tévéhez, az TV2-höz. Várható volt, hogy a Megasztár végével nem fejeződik be a szarrágás. Ma pedig napvilágot látott egy hír, miszerint megint nem lehetett sms-ben szavazni a döntő alatt. Hát kérem szépen, aki van olyan balfasz, hogy smst küld ezeknek a faszcibálóknak, az bőven megérdemli, hogy így járjon.

 

Kicsit kanyarodjunk el a televíziótól a zene világába. Jack Johnson, aki a "surf rock" méltán híres képviselője, előmászott honolului bungallójából, hogy meglepje híveit egy karácsonyi nótával. A történet hasonlóan mély mondanivalóval bír, mint az összes többi dalszövege: Rudolfnak komplexusai vannak kommunista vörösen tündöklő orra miatt. De hát végülis mi a büdös picsa kínja legyen egy hawaii-i szörfösgyereknek, amiről énekelni lehetne?! Irigylésre méltó!

 

Karácsonyra pedig vegyünk az unkaöcsénknek Sex Shop Tycoon-t! A játék ugyan elég szarnak tűnik, de 12-13 éves korig ezeknél a programokál úgysem a játékélmény a lényeg.

Szerintünk: (3/5)
Szerinted: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár a és sex sms jack csalás ádám pénzt johnson shop hellókarácsony tycoon fuss mariann fogd rényi peller


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr6838988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása