FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2008.12.23. 21:58 P.

Ajándékötletek ellenségeinknek

Minden évben gondot jelent a karácsony? Íme néhány ötlet, hogy jövőre már biztos ne várjanak tőlünk ajándékot.

GYEREKEKNEK

Könyv: Hányszor jártunk úgy gyerekkorunkban, hogy nagyon vágytunk valamire, de kurvára nem kaptuk meg? Vegyünk könyvet a rokonaink kölykeinek, hogy többet ne álljanak velünk szóba, ne kelljen velük többet legózni és ne várják minden alkalommal, hogy majd tőlünk drága cuccokat kapnak. Íme egy tuti kis blog, ahol válogathatunk: http://konyves.blog.hu

Kik fognak utálni: Az összes kölyök akinek valami szar verses vagy mesekönyvet veszünk az mp3 lejátszó vagy Xbox helyett.

 

Dobkészlet: Ha keltél már picsamásnaposan, zúgó fejjel, sípoló füllel, akkor meg tudod érteni azokat a barátaidat, akik kölykeinek dobkészletet veszel ajándékba. Biztos nem kell többet üdvözlő és képeslapokat küldened nyaraláskor. Sőt, a telefonodban is felszabadul pár hely új csajoknak. Természetesen a kis purgyék nem érik el rendesen a lábdobot, így itt van nekik a Junior kiszerelés!

Kik fognak utálni: Azok a barátaid rokonaid, akik hetekig nem alszanak az ajándékod miatt.

 

Konzolok: Vegyük meg az ismerős gyerekének azt a Nintendo Wii-t amiért egy éve imádkozik. A srác szemébe biztos hatalmasat fogunk nőni. Később jól jöhet még egy ilyen barátság, a szülei úgysem állnak majd velünk szóba.

Kik fognak utálni: A szülei, akik a gyerek szemében eltörpülnek a Te ragyogásod mellett. 

 

Póni: Ha lányunk van biztos régóta szeretne már pónit. Tegyünk egy lófaszt díszdobozba és a fa mellett adjuk át. Csak ennyit tegyünk hozzá: "Ez az első részlet."

Kik fognak utálni: A lányunk mindenképpen, ha az anyjának nincs humorérzéke, akkor ő is. Ebben az esetben még hozzáfűzhetjük a fa mellett, hogy "Nem értem mi picsának vettém el egy ilyen savanyú öregasszonyt?"

 

BKV bérlet: Vegyünk saját kölykünknek a hőn áhított BMW helyett éves BKV bérletet. Csomagoljuk be egy kicsi BMW dobozba, mintha slusszkulcs lenne benne és mosolyogva adjuk át a fánál. Ha van humorérzéke csak mosolyog, ha nem tetszik neki, keverjünk le neki egy ordas nagy pofont és basszuk le, hogy semminek nem tud örülni.

Kik fognak utálni: Mindenki.

 

 

BARÁTNŐNEK, FELESÉGNEK:

Vibrátor: Ha jól csináljuk elég egyet venni és azt odaadhatjuk mindkettőnek. Előtte azonban érdemes megtakarítgatni.

Kik fognak utálni: a szomszédok, ha hangosan visít a picsa, valamint a feleség, ha kiderül, hogy ugyanazt a műdákót adtad a kurvádnak is.

 

Szilveszterezés: Vegyünk feleségünknek egy két személyes szilveszteri utat. Ha jófejek akarunk lenni, akkor az ő nevére + egy fő.

Kik fognak utálni: Senki, de a barátaink sokáig fognak rajtunk röhögni, ha a picsa helyettünk a személyi edzőjét viszi magával.

 

Kiskutya: Egy pici kutya mindig nagy öröm. Örül, ha hazaér az ember, nincs egyedül az asszony amíg te üzleti út fedőnév alatt kocsmázol a cimborákkal.

Kik fognak utálni: Először csak a szomszédok, mert ugat a kutya és odaszarik a járdára, majd a csaj is, mert tönkreszarta 3 hónap alatt az összes szőnyeget a dög, ráadásul még mindig behugyozik.

 

 

SZÜLŐKNEK, NAGYSZÜLŐKNEK:

Teljesen mindegy, az a lényeg, hogy mi legyünk rajta vagy olyan dolog legyen amit mi csináltunk. Persze a kínain vásárolt fröccsöntött műanyag fali díszről nehezen lehet elhitetni, hogy mi korongoztuk össze, de Ők úgyis elhiszik, mert nekik mi tökéletesek vagyunk.

 

 

BARÁTOKNAK:

Érdemes előbb a gyerekeiknek ajándékot adni, így sok esetben megspórolhatjuk az ő ajándékukat, ha mégsem, akkor íme néhány ötlet:

Italt: Vegyünk nekik egy díszdobozos Jack Daniel's-t, amit úgyis együtt fogunk meginni. A csajnak meg egy szál virágot, hogy ne magyarázzon miközben félhullára isszuk magunkat élete párjával.

Italt: Egy üveg nem üveg, két üveg fél üveg, ezért négy üveg egy üveg, viszont egy üveg ugye nem üveg... Alkoholból sosem elég!

 

 

Kellemes bevásárlást mindenkinek!

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (4/5)

5 komment

Címkék: ajándék ötletek gyerekeknek szülőknek hellókarácsony barátnőnek feleségnek nagyszülőknek barátoknak


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr29839096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FruFighter ˙°¤..¤°˙°¤..¤°˙ randiblog.blog.hu 2008.12.24. 05:11:11

Sziporkázó ötletek, bár a szál virággal akkor se értek egyet, oda jobbat is kitalálhattál volna x)))

De különben nagyon jót szórakoztam ;)

pirosalma 2008.12.24. 10:30:34

Jó kis összeállítás! :D

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2008.12.24. 11:47:33

Csodás :) Vártam azt az ajándékot, amelynek következménye, hogy én fogom utálni magamat.

Dobszerkót teljesen mindegy, milyen céllal, de bárkitől elfogadok. Kis lábdobbal, lehetőleg faszínűt (hm), köszönettel! A szomszédaim is mondták, hogy szerintük mindenképpen azt kéne, hiányzik nekik a régi. Engem meg már zavar amikor éjjel sikítva felébrednek rémálmukból, azt kiabálva, hogy "miért nincs dobszerkó", vagy elköltöznek a picsába, vagy kapok most már egyet, de tényleg.

sharbet 2008.12.24. 12:30:36

he-he dobkészlet, pont egy roland v-drumot linkeltél, aminek épphogy az az előnye, hogy fejhallgatóval is remekül szuperál. egyébként én elfogadnám, aki ilyet kapott, de utálja meg azt is akitől kapta, az átpasszolhatja. :>
Boldog karácsonyt! :)

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2008.12.24. 13:18:27

Megihletett ez a téma, úgyhogy:
oszkarsag.blog.hu/2008/12/24/karacsonyi_kopeskodasok

@sharbet: V-drum is jöhet! Illetve:
www.padtech.hu/
www.hartdynamics.com/

Nem sértődöm meg, ha összedobjátok, és nem egy embertől kapom, rengeteg ilyen modortalanságot tudok elviselni.
süti beállítások módosítása