FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.07.28. 21:54 P.

Azt a betyár kurva eget bezmag!

Hát megérkeztem. Bár ne tettem volna! Baaaaaaazeeee!

A hely szép. Az emberek aranyosak. A lányok nagyon szépek. És nagyon kevés ruha van rajtuk. Ójessz!

A lakásom tipikus görög ház. Az alsó szint megvan, a második félig van kész, a legfelső szinten pedig drótok lógnak ki. Itt ha kiesik a kezükből a szerszám, akkor az a munka már sose lesz elvégezve.Van egy móló. Az egyik fele kész. A másik felén betonkeverő, lapátok. Kb 10 éves rozsda rajtuk, a móló félig kész. Megunták, abbahagyták.

Tegnap az "új uton" (van vagy 50 éves, kétszer 1 sáv, ez köti össze a sziget egyik felét a másikkal) majdnem telibevertem kilóhússzal két kecskét, akik a felezővonal mentén legelészték a repedésekből kinövő gazt.

Ma reggel meg arra keltem, hogy egy szamár nyalogatja az ablakomat. Ezek itt teljesen normális dolgok.

Délután szieszta van. Ha nem sikerül 2ig befejezni a műtétet, akkor a betegnek kell magát összevarrni. Érdekes mentalitás. A vezetési morál pedig a magyarhoz képest istenes. Annak van elsőbbsége aki nagyobb lendülettel megy. Vagy aki tovább nyomja a dudát.

Georgeoupolis mellett lakom. Először dolgoztam egy hetet Rethymnoban, aztán áthelyeztek, mert hogy tapasztalt, jómunkásemberre van itt szükség. Most arra nincs időm, hogy egy kellemeset kulázzak. A lakásom akkora, hogy néha eltévedek benne. Kaptam fasza kocsit is. Erre most kitalálta a főnök, hogy használjuk ketten a kolleganővel. 3 nap alatt 800 kilométert kocsikáztam, mert furikáztam a picsát, ugyanis nem hajlandó robogózni, pedig neki az jár. Hülyenémetpicsakurva.

Megyek, mert lemerül a laptop. Ja egyébként valamennyire szerencsém van. TV az nincs. Itt nem jellemző, hogy van. Netezni az egyik szállodából tudok. Van itt egy ilyen luxus szálloda ami hozzám tartozik. Kiharcoltam, hogy a laptopommal használhassam a wireless témát, de olyan lassú, mint otthon a modem. Ez a luxus krétáéknál.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr100127250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2007.07.29. 09:19:37

Na a nemet picsakurvanak megmonhatod, hogy slaffen gehen! Minden nemet hulye, de valamelyiknek parosul a faszsag is mellekesen.

Mellesleg meg mar ideje volt bejelentkezni, mert aszittem, Zeusz szetszabta az arcodat. Ha kell, szolok nala az erdekedben, elegge joban vagyok vele, csak be kell nyalnom nehany tablettat hozza.

Streetee · http://nyiroakos.ingatlankozvetito.com 2007.07.29. 22:29:56

Ciao, barátom!

Hallom, akkor minden rendben van és van verda is...:):):)

ebből a két lakásból biztos nem megyünk utánad...sajnos...:(:(

majd msn-re gyere, ha hátha "összefutunk"...:):)

Vigyázz magadra...

P&Á

Purple. 2007.07.31. 23:09:15

Végre itt. :)
Remélem még hallunk rólad,és nem kell ennyit várni rá! Azért irigylünk Kréta miatt,itt ugyanaz a punnyadás van mint eddig.:)
süti beállítások módosítása