FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2007.06.20. 08:15 P.

Azbesztmegbaszta...

Tejóég. Reggel van. És egy szemhunyásnyit sem sikerült aludni. Ellenben megint nézem a televíziót. A pollenjelentést az elmúlt másfél órában tizenkétszer láttam (plusz egyszer éppen a véce környékén voltam, ezért csak hallottam). Eddig tolták a kullancsos riadóztatást, most az valahogy háttérbe szorult. Biztos azok is már agyfaszt kaptak a melegtől.

Azért nagyon szomorú, hogy nincs semmi hír ebben a kurva országban, csak az, hogy zsanett önszántából oboázta-e körbe a fél rebiszt, vagy kényszerítették rá, hogy jön a meleg és hogy 10 év után végre kapott lakást egy 12 (!) gyermekes család. Teszem hozzá a faszi 2 éve munkaképtelen, de van egy 7 hónapos poronttya. Tudja,hogy éhendöglik a család bazmeg, de csinálja a kölyköket...

Na most liptaiklaudia megint megmondta a frankót. Ha valaki elájul az üljön le. Köszönjük szépen, egyes.

2 komment

Címkék: gyerek meleg anyád kurva 12 pofázás kullancs liptai claudia beugatás


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr2102277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dead_proof 2007.06.20. 09:27:15

Mintha 1 kicsit depis lennél! (de mondjuk vizsga előtt elhiszem)

Azé jól tolod!Egy kalappal hétfőn!
süti beállítások módosítása