FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.06.14. 03:59 P.

Putyin bácsi elintézi!

A mi szaros kis országunkban megszokhattuk, hogy minden olyan kurva nehezen megy. Az egyik banda elkezdi kiásatni a négyes metrót, a másik meg azzal kampányol, hogy úgyis betemeti. A nép meg persze megválasztja őket. Aztán majd azok kitalálják, hogy ide hordják a Himaláját a Gellért-hegy tetejére, mire jön majd egy másik kormány, aki Grand Canyont akar a helyére ásni. Ez ilyen. Magyarország.

 

Orosz kispajtásainknál ez azonban másképp van. Ott 2000 óta egy kormány van hatalmon. Vagyis egy ember: Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, minden orosz atyuskája. Ne zavarjon meg senkit, hogy 2008 óta valami medvét emlegetnek a tévében Oroszországgal kapcsolatban. A KGB-t megjárt Vlad bábkormánya uralkodik azóta is a ca. 140 millió orosz fölött. Az átlag halandó azonban nem bánja. Sőt, már-már kvázi beszélhetünk egy jól kialakult (és működtetett) Putyin-kultuszról is. Erre persze ráerősítenek a Kreml-ből is. Ilyen volt a forgatócsoportot tigristől megvédő hős-putyin eposz és a sok sportosságát kifejező fénykép.

Здравствуйте, товарищи!

 

A gazdasági világbaszást sajnos ők sem tudták elkerülni, hiába zárták el a gázt meg minden. A minap egy kisvárosi gyár dolgozói sztrájkba kezdtek, mert Oleg Gyeripaszka, az ország egyik legbefolyásosabb oligarchája nem fizetett nekik hónapok óta. A nép az utcára vonult, aminek következtében kialakult egy laza 400 kilométeres dugó. Azért érzékeljük, hogy ez nem annyira vethető össze azzal, mikro beáll a Nagykörút vagy az M0.

Ez már nem tetszett Putyinnak, úgyhogy a délutáni tigrisvadászat helyett odavitette magát a helikopterével és ad-hoc jelleggel összehívott egy válság tanácsot. Nem volt kivonuló Fidesz frakció, meg kurvákfasza. Oleg is ott ücsörgött és figyelt, mint egy kisgyerek, akit lebasznak, mert hülye volt a napköziben. Putyin mondta neki, hogy szégyelje el magát, amiért nem tudja kifizetni az emberek bérét. Oleg ezt meg is tette. Aztán odahívta magához, hogy írja alá a szerződést amiben garantálja, hogy még aznap kifizeti a ca. 250 millió forintot az örjöngő tömegnek.

 

A lényeg olyan 1:10-től:

"Gyere ide no... itt írd alá... ott... szégyelld magad!            ....és add vissza a tollat...."

 

A dologban közre játszhat, hogy állítólag Putyinék vakarták ki a szarból Gyeripaszkát, aki 2007-ben még a leggazdagabb orosz volt, de mára eltapsolta vagyona nagyrészét és szarrá van adósodva. A Kremltől jött pénzzel sikerült megtartani érdekeltségeit a különböző cégekben.

 

Nichts ugrabugra langsam spazieren!

Persze Putyint sem mindenki kamázza. Kaszparovot például nem győzik behurcolni és elverni, hogy ne tüntessen a -szerinte- demokráciát kétlábbal tipró Putyin és bandája ellen. Meg hát ugye ott van a grúz-orosz ellentét is.

Aranyos próbálkozás volt a grúzoktól, hogy a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválra a "We don't wanna put in" {vidónvannaputyin}, azaz a "Mi nem szeretnénk betenni" {nemkérjükputyint} című dallal szerettek volna nevezni, de érthető okokból ezt nem engedélyezték nekik. Egyes rosszmájúak szerint összefüggés lehet a döntés és a verseny idei helyszíne között, 2009-ben ugyanis a verseny döntőjének Moszkva ad helyszínt...

 

Putyin, Totó és Feri. A kép bal oldaláról pedig levágták Klárifárit.

4 komment

Címkék: gyurcsány oroszország putyin gyeripaszka


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr601183665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irrelevant 2009.06.15. 13:29:09

Jó poszt, érdekes videó! :)

Google 2009.06.15. 19:17:21

Putyin atyus, munka közben.
Hadd lássa a nép, hogy teszi a dolgát!

gyozop 2009.06.16. 11:38:07

Nekünk csak az elkúrás jutott. Nem komálom a szocikat, de ha nem árulnák ki az erőműveket, utakat, gázhálózatot, mindent, hanem néznék az érdekeinket felőlem lophatnának is egy kicsit. Lenne riszpekt mint Vlagyimiréknál.
süti beállítások módosítása