FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2011.08.07. 15:23 CzB

Hiroshima és Nagaszaki

Sajnos kicsit elcsúsztam a bejegyzéssel, de szerintem még így is aktuális, ugyanis a világ csendőre 66 éve dobta le az első majd 3 nappal később a második atombombát, maga után hagyva 322 ezer azonnali halálát és azóta is több ezer rákos megbetegedést. A sugárzás még sok ezer évig érezhető lesz és örökre egy fájó sebet ejtett egy nagyszerű nemzeten. Tavaly, 65 évvel a támadás után Obama volt az első elnök aki ellátogatott a megemlékezésre. És az Egyesült Államok a mai napig nem kért bocsánatot...

3 komment


NAVIGÁCIÓ

2011.08.02. 13:02 P.

Útlezárás

Hétfőn jól beszoptam, mert a megszokott útvonalon szerettem volna eljutni ából bébe, így a budai alsó rakparton terveztem végigszaladni. Ami pénteken még tökéletesen működött, hétfőn már rémálom volt, ugyanis ezek a balfaszok minden előjel és figyelmeztetés nélkül lezárták az utat a Margit hídtól. De nemám árvíz vagy Godzilla támadás miatt. Hanem csak úgy. Mert épül az ország. Úgyám.

Érdekes, hogy kulturáltabb országokban ezt meg tudják oldani egy előre odaszúrt táblával. Nem pedig előbb megvárják, hogy hétfőn beduguljon több száz autó, akik persze másnapra jó messziről elkerülik a környéket. Aztán majd előbb-utóbb újra próbálkoznak, mert természetesen az sem volt kiírva, hogy meddig tart az útlezárás.

SZÁNALMAS!

 

Szólj hozzá!

Címkék: útlezárás budai rakpart alsó


süti beállítások módosítása