FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2011.06.12. 11:37 CzB

A Rendvédelmisek nyugdíja

Mostanában elég sokat lehet hallani a hírekben a szakszervezetek otromba és demagóg tüntetéseiről. Alapvetően a huzavona azért megy, hogy a korkedvezményes nyugdíj állítsák vissza és lehessen továbbra is 40 évesen nyugdíjasnak elmenni és a nagy semmit tevésben rommá alkoholizálni magát (tisztelet a kivételnek). Csak megemlítem, hogy az átlag nyugdíj 88 ezer forint, míg a rendőré 140 ezer forint, sőt nagyobb minél idősebb az illető. Ez igazságtalan, és megengedhetetlen, hogy 20 éves munka viszony után 30 évnyi nyugdíjat várnak el cserébe.

Az állam a jelenlegi helyzetében nem tudja ezt finanszírozni, így is már 3 millió nyugdíjas van ebben az országban és ebből 800 ezer rokkant nyugdíjas, és ezen számok mögött rengeteg csaló és nyerészkedő áll akik a kis kapukon keresztül kibújtak. Egyik orvos ismerősöm mesélte, hogy van egy csomó 30-40 éves leszázalékolt(!) betege, akik makk egészségesek, csak sajnos valamilyen súlyos pszichikai problémájuk van: szorongás, tömeg iszony, ennek ellenére az 5-ös BMW-vel furikázik fel-alá. Másrészt egy csomó olyan nyugdíjas tábornokról beszél, akiknek most ment tönkre 50-60 évesen, a májuk a szolgálat vége utáni kemény piálás után. És ezeket tartjuk el a többi segélyezett mellett. Elgondolkodtató...

Május óta megy a felháborodott tüntetés és demonstráció a kormány ellen. Ha anno a kedves Szilvásy Gyuri csőcseléknek nevezte a hazug, mindenkit becsapó kormány ellen tüntetőket, addig ezek a rendvédelmi dolgozók színvonala és stílusa minősíthetetlen!!!

Nem kérem, ez nem Jobbikos rendezvény, hanem a rendvédelmiseké. Büdös csürhe! Érdekes, a 8 éves szocialista rémkorszakban nem kellett tüntetni? Emögött nincs más, mint az egyre zsugorodó bal oldal szervezett kapálózása és áskálódása. 

Ne tessék engem félre érteni. Nem azt kívánom, hogy a 60 éves tűzoltó mentsen ki, vagy a 63 éves rendőr üldözze a bűnt, de az se működhet ami most van érvényben. Egyetértek a kormány mostani tervezetével. Könnyített munka köt, irodai munka, ami szerintem teljesen működőképes koncepció. Ha az orvosok, a mentők (akik életbevágó munkát végeznek, nem úgy mint egy-két sün, és nekik sose járt korkedvezmény, pedig sokkal jobban hajtják őket) a tanárok -akiket ma már úgy kezelnek a diákok mint egy darab szart- kell hogy dolgozzanak 65 éves korig és szinte bagóért, akkor ezt nehogy már megengedhető legyen!

1 komment


süti beállítások módosítása