FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.12.20. 20:22 P.

Karácsonyi bevásárlás

Last minute ajándékvásárlási körutam első állomása ma a Media Markt volt. Az eladók a bejáratnál vazelinnel kenegették az újonnan érkezőket, hogy át tudjanak csússzanni a már bent nézelődő fajtársaik között. A parkolóban a nyomorékhelyeken tertmészetesen csak ~25 millió forintnál drágább puncimágnesek pihentek, hiszen tudjuk, hogy Kelet-Európában a gazdagság mértéke fordítottan arányos az intelligenciával.

Mikor az Electro World parkolójába értem azt hittem zárva van, de aztán láttam, hogy egy jól megtermett Sztojka-ivadék éppen akkor veret befelé maga mögött rángatva a kis fattyát. Kicsit ugyan megilletődött mikor a hülyegyerek feje a fotocellás ajtón koppant, amik a hideg miatt úgy voltak beállítva, hogy nem nyíltak ki teljesen, a kancigány faszteste mellett meg a kis purgyé már nem fért be. A gyerek taknya-nyála egybe folyt úgy vinnyogott, erre az apja még jól fel is pofozta, hogy "nerugózzá Ivánka mer nem lesz pléhsztésönk, a kurvaanyád".

Végtelen megdöbbennéssel vettem tudomásul, hogy míg a konkurenciánál még a szart is eladják áruhitelre a sok gyökérnek, addig itt alig volt áru a polcokon. Mondjuk polcok se nagyon voltak, mert éppen átalakítják az üzletet...

Mennyire gyökér az a cég, amelyik a karácsonyi dömping ideje alatt építi át az áruházát?

1 komment

Címkék: media karácsony cigány world electro markt