FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.01.20. 02:10 P.

75 000, 100 000, 200 000

Mióta január közepén Haitin megrengett a föld, azóta a szemétláda média folyamatosan egymásra licitálva próbálja megsaccolni a halottak számát. Az embernek olyan érzése van, mintha halpiacon lenne. Könyörgöm, itt emberi életekről van szó... idióták!

 

Eddig le volt szarva az egész karib-térség. A gazdagok nyaralni jártak oda, a méggazdagabbak pedig oda mentették a pénzüket az adóhatóság elől. Aztán jött egy földrengés, elpusztult a fél sziget, meghalt igen sok ember és kiderült: biza nyomorban élnek az emberek. Nem akarok senkit elszomorítani és nem szeretném flegmán kezelni ezt a komoly katasztrófát, de a világban több százezer ember él olyan körülmények között, amilyen most Haitin kialakult. Azok valahogy le vannak szarva. Ahogy a Haitin élő csórók is le voltak ejtve magasról, egészen addig amíg pár magas rangú ENSZ alkalmazott és nyugati politikus, celeb, turista, stb. ott nem hagyta a fogát.

Most lehet megint jótékonykodni, hogy a pénz a korrupt politikusok és a légkondicionált Land Roverben ülő segélyszervezetesek zsebébe menjen. Kontroll ilyenkor ugyebár nincs, ez egyértelmű, pénz pedig folyik be dögivel, mert a sokan segíteni szeretnének azokon a szerencsétleneken, akiket felhasználva az újságok növelik eladásaikat, a tévék növelik a nézettségüket, leszarva a halottak méltósághoz való jogát, mert ugye most is, mint mindig: a pénz beszél.

3 komment

Címkék: haiti