FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2010.04.02. 01:00 P.

Naja.

Természetesen fogalmam sincs, hogy mi lesz a Maunikasó után, és még csak barátaim sincsenek, nemhogy az RTL Klubnál, de amúgy sem.

Boldog április elsejét.

Szólj hozzá!


NAVIGÁCIÓ

2010.04.01. 10:14 P.

Az RTL Klub Anettkára cserélte Mónikát

Amint arról már az index.hu is beszámolt: megszűnik a Mónika Show.

Ennek különösebb figyelmet nem is tulajdonítottam, mert már ideje volt, hogy végre leveszik műsorrol ezt a népbutító, délutáni műsoridőben ketrecharcot közvetítő szart.

 

Az igazi meglepetés utána ért. Beszélgettem ugyanis egy barátommal, aki az RTL Klubnál dolgozik, viszonylag magas beosztásban, és elmesélte, hogy már hónapok óta tárgyalnak Anettkával (igen, ez a nő volt az aki pucéran vezetett műsort az Anettka Budapest TV-n). Tegnap aztán alá is írták a szerződést egy 14 részből álló sorozatra, melynek az első részét már el is kezdték leforgatni.

Az új műsor Anettka Világa néven fog futni. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy hasonlóan Mónikához, Anettka is embernek látszó tárgyakkal fog beszélgetni, de a konkrétumokra estig várni kell, ugyanis a Barátok Közt szünetében lesz a műsor első reklámja, amit az elkövetkezendő napokban folyamatosan nyomni fog a csatorna. Ebből ki fog derülni a műsor jellege és kiderül milyen újításokkal lép megint színre Fehér Anett.

2 komment

Címkék: breaking rtl klub anettka news show mónika világa