FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.02.22. 22:41 P.

Celeb ismertető - Gyárfás Tamás

Ma összehozott a sors az egyik Tescoban Gyárfás Tamással.

A magyar George W. Bush

 

Ő az aki a királyi tévé nézettségi rekordokat döntögető Nap-Kelte c. műsorát "producírozza".  Ír könyveket is, főleg sportról. Teljes joggal, hiszen volt MOB elnök is. Most úszó szövetségi elnök. Neki köszönhetjük a nagysikerű 2006-os magyar rendezésű úszó eb-t. Szerencsére 2010-re újra elnyertük a szervezés jogát, úgyhogy megint mókás botránysorozat várható. Gyárfás cége 2007-ben közel félmilliárd forint állami pénzzel is gazdagodott. Az ő nevéhez kötődik a Sport Plusz elnevezésű újság is. Polihisztor celebünknek tehát van mit a tejbe aprítani. Mégis a halandók közé jár parizert venni. És biztos büdöset is szarik.  

Egy felettébb dekoratív, fiatal, hosszú szőke combú csajjal állt a kasszánál. Bölcsészeket megszégyenítő eleganciával volt átdobva vállán 3 méteres kötött sálja, bohócnadrágot viselt és úgy rágta a rágóját, hogy közben a seggéig be lehetett látni a száján. Valószínűleg a Pretty Womanből lopta a technikát. Közben kereste, hogy ki ismeri fel. Ez még nem is lett volna annyira gáz, bár ilyen sztárallűröket utoljára Liam Gallaghernél láttam. Viszont a Hofis svájcisapkája feltette az i-re a pontot.

Úgy gondoltam, hogy egy ilyen visszafogott és földhözragadt igazi bizniszmen is megérdemel 15 perc hírnevet méltán népszerű blogomon.

Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (3,3/5)

2 komment

Címkék: gyárfás tamás


NAVIGÁCIÓ

2009.02.20. 17:18 P.

Nibiru - a végzet bolygója

Létezik állítólag egy bolygó, amely 26-szor nagyobb, mint a Föld és 3660 évente kerüli meg a Napot. Ez eddig tök izgin hangzik. A para ott kezdődik, hogy gyakorlatilag mindent megsemmisít ami az útjába kerül, valamint (brit) tudósok szerint gravitációs vonzása "megakaszthatja" bolygónk forgását, sőt akár ki is térítheti haldokló otthonunkat a pályájáról. Gondolom nem kell ecsetelgetni, hogy ez milyen következményekkel járhat!

A bolygó a nap és föld között elhaladva sötétségbe boríthatja bolygónkat. Ám legnagyobb veszélye, hogy vonzása megakaszthatja a Föld forgását, megcserélheti ideiglenesen a pólusokat. Ebben az esetben időjárási katasztrófák, a vulkánok kitörése és akár szökőár kialakulása is várható.

 

Forrás: http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Nibiru/Apokalipszis%20bolygoja.htm

 

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (3,9/5)

62 komment

Címkék: a nibiru planetx bolygója végzet


NAVIGÁCIÓ

2009.02.19. 18:30 P.

Nem vizen jár, repül vazze!

Jézus ehhez képest kutyafasza:

"Jézus a vízen járva feléjük közeledett. Amint meglátták a tanítványok, hogy a vízen jár, rémülten kiáltották: 'Kísértet!' - és félelmükben össze-vissza kiabáltak. De Jézus mindjárt megszólította őket: 'Bátorság! Én vagyok, ne féljetek!' " (Mt 14, 25-27).

Kösz a képet Gergőnek!

4 komment · 1 trackback

Címkék: orbán repül