FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.02.01. 16:00 P.

Feri a hős!

http://index.hu/politika/belfold/kormanyszovi/

 

A kormány mai sajtótájékoztatója majdnem katasztrófába torkollott, ám SzuperFeri ott volt és megvédte Budai "Bugyik" Bernadett ügyeletes MSZP szócsövet az összeomlástól, a biztos haláltól.

Ráfér a kormányra egy kis propaganda, hiszen támogatottságuk valahol George W. Bush és Sárközy szimpátia indexe között mozoghat. A dolog amúgy nagyon emlékeztet arra az esetre amikor Vlagyimir "Tesztoszteron" Putyin megvédte kispajtásait a rájuk támadó tigristől. Az is ennyire hihető történet volt.

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ferenc budai bernadett


NAVIGÁCIÓ

2009.01.31. 02:10 P.

Ma már minden szar a Parlamentbe igyekszik... (avagy: médiakurvák a kupola alatt)

Például ez a szopósszájú szottyadék Geronazzo Mariska is. Az interjút a TV2 orbitálisan fos, ám csodálatosan autentikus Aktív című celebszócsövének adta. A banya semmitmondó, összefüggéstelen faszságainál már csak a riporter csaj kérdései ostobábbak. Ettől függetlenül a videó kötelező darab. Amolyan elrettentő példa.

Ha belegondolunk milyen arcok ülnek most az Országházban, nem is biztos, hogy feltűnne egy-két expornós vagy tömeggyilkos. Ennél nagyobb kuplerájt már ők sem csinálhatnának a T. Házból.

 

Szeretet és világbéke, avagy szeressük egymást és egymásét!

 

Néhány szösszenet:

"Forradalmasítani szerettem volna, hogy az 50 éves embereket, az 50 éves nőket is a védelmembe szeretném venni."

Ha sikerült megbírkózni az alany-állítmány problémájával, akkor megérthetjük a gondolat mondanivalóját: "A nő nem ember!" Végülis van ahol ezért a meglátásért koronát kapna.

 

"Ismerjük el a másikat bőrszíntől függően..."

Hat a MIÉP-nél már biztos befutó...

 

A pornófilmjével kapcsolatban megjegyzi, hogy azt szerette volna megmutatni vele, hogy egy nő 50 évesen is nagyon erotikus látványt tud nyújtani. Bár lehet összekeverte a protestált szót a prostituálttal... Mindenestre azok fényében, hogy ő fizetett a forgatásért és, hogy vannak akik lovas pornóra és fejlevágós-csirkemaszatolásra verik a faszukat valóban érdekes meglátás.

 

 

A nyanya honlapja amúgy egy képpel nyit, amin wannabe honanyánk egy kétkezes análvibrátort készül tövig benyelni. Tanulságos kis weblap lesz, ha elkészül.

 

Ezek után csak egyet mondhatok: MARIA FOR PREZIDENT!

Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (4/5)

14 komment

Címkék: parlament országház tövig geronazzo