FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.12.04. 23:32 P.

H1N1 - túlpörögve?

Az alábbi képen azt láthatjátok, hogy az elmúlt 300 napban minek következtében mennyi ember halt meg a világon. Mint láthatjátok a többi betegséghez és a balesetekhez képest a disznóinfluenzában meghaltak száma elenyésző, úgy is mondhatnám, hogy LÓFASZ!

Klikk a képre, ha nagyobban akarod látni!

7 komment

Címkék: h1n1


NAVIGÁCIÓ

2009.12.03. 17:33 P.

Pécs

Mint ismeretes múlt hét csütörtökön egy idióta négy embert lelőtt a pécsi egyetemen.

Ma eltemették a lelőtt srácot. Nyugodjon békében!

Dékány Miklós, a 19 éves (!) áldozat

 

Gondolom a legtöbbünket megdöbbentett az eset és bár évente sokszor hallani hasonlóról a világban, de valahogy más, amikor a mis kis országunkban történik hasonló tragédia.

 

A szomorú az, hogy ismerve a magyar igazságszolgáltatást, a gyilkos -aki semmi megbánást nem tanusított még eddig- valószínűleg megússza valami enyhe ítélettel. Mert egy 15 éves börtönbűntetés egy ilyen tettért igenis enyhe ítélet! Már, ha egyáltalán börtönbe kerül és nem valami elmegyógyintézetbe, ahol begyógyszerezve nyáladzik majd maga elé, vegetálva, mint valami kibaszott fikusz. Ez aztán a bűntetés! Más pénzt fizet azért, hogy droghoz jusson... hogy elszakadjon a valóságtól... ennek a fasznak meg majd a mi pénzünkön tömkodik a pofájába a gyógyszereket (meg a kaja-piát), hogy minél elviselhetőbb legyen az élete és besztondulva élhessen a kis álomvilágába.

 

Na jó, lehet kicsit előre szaladtam, várjuk ki a végét és bízzunk benne, hogy hasonló elrettentő ítélet születik, min a rendpr esetében, aki 2 év letöltendőt kapott, mert elvett 5 ezer forint kenőpénzt egy nőtől.

 

Ja és a PCség (sic!) kedvéért azért azt is megjegyezném, hogy most kivételesen nem cigány volt az elkövető, a TV2/RTL Klub páros nagy bánatára, mert így nem lehet demagóg műsorokkal butítani a máúnikasón szocializálódott selejteket, valamint ugye heccelni az értelmesebb embereket, mint ahogy tették azt az idősebb Horváth "Lincselő" Dezsővel forgatott interjúval, ahol már-már celeb szintre emelték ezt a vén szart.

 

Undorító egy világban élünk, kéremszépen.

1 komment

Címkék: pécs horváth olaszliszka miklós lincselés dezső lövöldözés idősebb dékány


NAVIGÁCIÓ

2009.12.01. 23:40 P.

Az orosz - ukrán gázvita háttere

http://napiorosz.blog.hu/2009/12/01/orosz_ukran_gazvita

 

Szólj hozzá!


NAVIGÁCIÓ

2009.11.30. 00:01 P.

Most ti jöttök!

Nektek mivel van tele a faszotok?

 

Írjátok meg, hogy miből van elegetek, mit utáltok, mit változtatnátok meg az országban, Európában, a Földön, vagy egy másik bolygón. Nem kell 250 oldalas disszertáció, csak a lényeg. Leveleket küldhettek az eszosztas@gmail.com -ra, vagy ide a kommenek közé.

 

 

 

 

 

10 komment

Címkék: most ti jöttök