FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.11.01. 03:23 P.

Fika

Csaba a nyak.

 

Hólisit! Vajon lenyelte az egész üveget?

 

Izom szag van Johannesz, vedd vissza a trikót!

 

Mi lehet itt ez a gomb a tetjén? Minnyá jól megnyomom,na!

 

"ЯRécsei ЯRobeЯRta", aki szereti magát galambszaros szélvédőn keresztül fényképezni.

 

"Helló-belló! Ez alá az ágy alá rúgta be a nagymama a szart?"

 

Fotó montázs a Photoshop előtti időkből. A mű címe: Én és a lányom

 

E.T. hazatelefonál, bazz.

 

Villámkezű Vilma.

 

Apád molesztált kiskorodban, vagy mi a fasz bajod van?

 

"Bárcsak lenne egy pengém..."

 

A kis szerelmetesek.

 

"Szia papa!"

 

"Haggyalmarbaszki, nem látod, hogy üldöznek a zsaruk?"

 

"Mosolygós, életvidám lány keresi párját!"

 

Letmíintródjúsz: Timike!

 

 

Pózolás itthon

 

és külföldön

 

Raszta itthon

és külföldön.

Persze selejt mindenhol van.

 

Pózolás a "Karib-tengeren egy yachton".

Találd meg a hét apró különbséget!

 

Ilyet NEM akarunk látni a strandon

ilyet viszont IGEN!

 

A tesó, akire Emese büszke.

A tesó, akire Svájc büszke.

A tesó, akire senki se büszke.

 

5 komment

Címkék: fika picsák fikázás kurvák faszok balfaszok


NAVIGÁCIÓ

2009.10.30. 23:12 P.

Ilyen lehet szarral a szemben vetélkedni

A csóringer rendőr megnyerte a 7,5 millió forintot és úgy örült, mintha élete végéig nem kéne már többet dolgoznia. Rendes dolog volt Bárdositól, hogy neki adta a győzelmet. Pedig ezzel a pár millióval, ami adózás után marad (nehéz lenne elsíbolni a pénzt miután annyian látták) nem nagyon van kisegítve szerintem.

 

Született volna nyugatabbra, akkor hétfőn már nem kéne munkába állnia. A "Sztárral szemben" német kiagyalója Stefan Raab ugyanis alkalmanként 500.000 eurót ad oda az őt legyőzőnek, ha egyik alkalommal nem győzik le, akkor a pénzt ugyanúgy tovább viszik a következő adásba, mint nálunk. A "Schlag den Raab" egyébként már évek óta hatalmas népszerűségnek örvend Németországban. A TV2 megvette a licenszet és úgy gondolta ezzel együtt a nézettséget is megvette hozzá. Aztán kiderült, hogy lófaszt, le is álltak a forgatással, de az utolsót azért még jövőhéten leadják.

 

Pedig a műsor alapötlete igen jó, egy jó műsorvezetővel pedig nagyon szórakoztató lenne. De ezzel a buzi Tillával inkább idegesítő sajnos. Ráadásul a fealadatok is olyan primitíven vannak megvalósítva az eredetihez képest, hogy az embernek óhatatlanul olyan érzése van, hogy a készítők úgy voltak vele, hogy jó lesz ez a máúnikasón és józsibaráton szocializálódott magyaroknak.

 A műsort szombatról először péntekre száműzték, aztán most meg is szüntetik. Hát ezt kár volt drága eurómilliókért megvenni.

 

 A műsor után nem kapcsoltam el egyből, hanem nekiálltam megírni a posztot.

Azt hittem nem lehet tovább rontani a mai este televíziós színvonalát, de a TV2 megint rátett egy lapáttal ezzel a Macsólabor című lófasszal. A két kellemesen antipatikus picsa előbb beöltöztette ezt a szerencsétlen penészbajuszos informatikusgyereket James Bondnak, Dr Housenak és Bud Spencernek, aztán még a fodrász is le zámbóárpizta, majd csinált neki egy olyan undorító frizurát, amit legfeljebb a faszom körül hordanék. Szép volt Zsidró, te szánalmas vén fasz! Na, azt hiszem egy újabb szánni valóan túljátszott, unalmas szarral járult hozzá a TV2 a magyar média már-már szemétdombbá terebélyesedő szarkupacához.

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendőr den szemben raab bárdosi sztárral schlag macsólabor zsidro


NAVIGÁCIÓ

2009.10.28. 00:29 P.

Lakáskérelem

"Ötvenmillió forintot nyert a Somogy megyei Zákány a szociális tárca pályázatán arra, hogy felszámolja a község romatelepét. A tervek szerint öt házat vennének a faluban, ide költöztetnék a zákányi telepen élő négy roma családot!

Kedves Bajnai úr!


Mint átlagos magyar fiatal, szeretném tudatni önnel, hogy nekem is tessék venni egy házat, mert én is rászorulok. Bizony, mert saját erőből csak nagyon sokára lesz saját házam. Kérem, ne tévessze meg az a dolog, hogy én dolgozom, ezért van jövedelmem. Engem még azon – utólag látva téves – eszmék alapján neveltek, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék. Azonban a fizetésemből nem sokat látok, mert adózás után töredéke sem marad, s az is a megélhetésre elég, hogy házat vegyek belőle, arra nem. Tudom, adott a lehetőség, hogy hitelt vegyek fel, s ötvenéves koromig fizessem a törlesztéseket, de ez egyrészt kockázatos, mert ki garantálja, hogy addig lesz munkám is, illetve miért tenném ezt, mikor másnak a ház ingyen JÁR?


Kérem, ne tévessze meg az a dolog sem, hogy jelenleg van hol laknom. Szerencsére szüleim megértőek, nem tesznek ki, vagy tudok albérletet bérelni; a probléma ezzel az, hogy így minden pénzem elmegy az albérletre és a számlákra, s nem marad pénzem házat venni. Meg minek is vennék házat, mikor másnak ez ingyen JÁR? (Tudja, most azon elmélkedem, hogy beköltözöm én is egy düledező viskóba, s ott fogok élni oly módon, ahogy a zákányi romatelepen, hátha akkor én is kapok egy ingyen házat...)

Kérem, ne tévessze meg, hogy nincs gyermekem. Egy sem, nemhogy öt-hat. Tudja, engem szüleim úgy neveltek, hogy gyereket csak felelősséggel lehet vállalni, nemcsak úgy szülni a világba, s pláne nem azért, hogy mindenféle támogatást vegyek fel rájuk, a jövőjükkel mit sem törődve. Én azt az igen elavult szemléletet képviselem, hogy akik így tesznek, azok nem emberek, hiszen egy csomó kisgyerek életét teszik tönkre nemtörődömségükkel. Viszont belátom, hogy nincs igazam, hiszen ezen emberek több pénzt kapnak mindenfajta juttatásokból, mint én, aki dolgozik. És bizony sokszor kapnak ingyen házat is, mert nekik az JÁR.

Kérem, ne tévessze meg, hogy nem vagyok cigány (figyelem, most azokról a romákról beszélek, akik élősködő, bűnöző módon élnek, nem a dolgozni, társadalomba beilleszkedni akaró romákról, akiket sajnos ugyanúgy érint a megkülönböztetés!!!!). Habár sokszor szeretnék az lenni, mivel rengeteg előnnyel járna, pláne ha kinyitom a pofám. Verhetném az asztalt az önkormányzatnál segélyért, nem dobnának ki; gyalázhatnám az ügyintéző rég elhunyt édesanyját, nem lenne következménye; sőt, mostanában mintha csak a romaellenes bűncselekményeknél tűznének ki borzasztó vérdíjat, ellenkező esetben nem. Szóval én nem vagyok roma, én egy olyan átlagos magyar fiatal vagyok, akinek nincsenek nagy céljai az életben, de azért ezen célok között szerepel egy saját ház is. Mert a fenti cikk alapján a romáknak JÁR.

Szóval szeretnék ingyen én is egy tízmilliós házat. Azt tetszett ígérni nemrég, hogy hasonló módszerekkel felszámolják a romatelepeket; ilyen alapon én azt szeretném kérni, hogy számolja fel azon nehéz sorsú fiatalok „telepeit” is, akik önerőből képtelenek saját házat venni. Igen, vagyunk egy páran, akiknek sajnos a szülei nem gazdagok, örökölni nem örököltünk, a rokonunk sem tudott benyomni egy jó zsíros BKV-s állásba, illetve nincs képünk ahhoz, hogy lopjunk-csaljunk-hazudjunk, kisembereket csapjunk be. Most ne tessék mondani, hogy nincsen erre semmilyen terve! Nagyon vártam öntől egy beszédet, melyben kifejti, hogy miként kíván segíteni a dolgozó, igen sok adót fizető fiataloknak, de gondolom erre csak igen zsúfolt programja miatt nem került sor.  

Most ne tessék azt mondani, hogy nekem nem jár semmi! Nekem miért nem JÁR, ami más magyar állampolgárnak? Mert én rendesen dolgozom, adót fizetek, s LÁTSZÓLAG meg tudok állni a saját lábamon is? Nézze, kedves Bajnai úr, ez egy nagyon durva diszkrimináció, hogy ön előnyben részesít egy bizonyos csoportot! Ez alkotmányellenes, ellenkezik az EU, az ENSZ és szinte az összes nemzetközi szervezet elveivel! A diszkrimináció csúnya dolog, mely nem fér össze egy XXI. századi demokratikus köztársaság alapelveivel, különösen, ha egyenesen a kormány részéről tapasztaljuk. 

Kedves Bajnai úr! Kérem, gondolja át a levelemet, s tegyen az ez irányú diszkrimináció megszüntetése ellen! Amennyiben nem teszi, a választások során a magyar fiatalok le fogják vonni a megfelelő konzekvenciákat, s ezt vegye nyugodtan fenyegetésnek. S mindez igaz a következő kormányra is. Azonban ne feledje, ön is csak addig tud az állam pénzéből ígérgetni, míg én befizetem az adót!


Egy magyar fiatal, akinek nincs lakása, de szeretne, s csípi a szemét, hogy ez másnak csak úgy JÁR!"

 

Nem én írtam, csak nyilvánosságot adok neki.

 

4 komment

Címkék: cigány lakáskérelem