FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.01.04. 17:50 P.

Levelezőlista - a másfeles sorköz misztikuma

Első levél:

H. Beáta:

Tanárnő írta, h a szövegben "másfeles sorköz" kell..na most szerintetek ez a sorköz értékére utal, h másfél legyen (ami ugye nem lehet, mert akkor a sorok jócskán egymáson hevernek) vagy pedig másfél sor legyen a sorok között? Ami igencsak megnyújtja az amúgy kétésfél oldalt háromra:D :)

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (5/5)

7 komment

Címkék: office levelezés sorköz


NAVIGÁCIÓ

2009.01.04. 14:47 P.

Étkezési zavarok férfi szemmel

A legtöbb női újságban szépségápolási szokásokat tárgyalnak, párkapcsolati tippeket adnak, wellnesselnek, vagy megmagyarázzák miért jó a diéta. A kiscsajszi is valószínűleg JOY-on és COSMOPOLITAN-on nevelkedett.

Hogyan fogyasztotta magát 12 évesre egy 23 éves lány

Jóltáplált fiatalemberként mindigis foglalkoztatott az anorexia pszichológiája. Hogy a picsába lehet egy felnőtt ember olyan idióta, hogy nem eszik normálisan? Bár a bulémia (amikor ugyan esznek, de ki is hányják) még hülyébb szokás. És milyen zavaró... Ha a barátnőm minden nap háromszor tele hányná a budimat lehet rácsapkodnám a fejére a wc ülőkét. Mondjuk izgi lehet egy ilyen csajjal csókolózni: "Hm drágám ...nyammnyamm... kukorica is volt a salátában?"

A cikkben szereplő agyhalott csaj, Vikki, ugyan nem akar meghalni, bár lehet mindenki jobban járna. Ő eszik. Sőt, "néha egy kocka csokit is bekap a napi salátaadagja mellé", hogy akadna meg a torkán.

Hölgyeim! A férfiaknak nem tetszik a szottyadtan lógó bőr, felöklendezett sárgarépa darabok a fogak között és végképp nem szeretjük, ha meccsnézés közben nem halljuk a kommentátort, mert a csajunk hörögve sugárba okádik a budin!

 

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (5/5)

5 komment

Címkék: anorexia bulémia


NAVIGÁCIÓ

2009.01.04. 14:17 P.

Globálisan melegszünk?

Nem, most nem azokról az embertársainkról lesz szó, akik farkukat hátracsapva női ruhában vonulnak az Andrássyn Samwell - What, what in the butt című örökzöldjére.

Samwell - What what, in the butt

Klikkelj, ha érdekel a folytatás!
Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (4,8/5)

3 komment

Címkék: meleg tél the in hideg butt jég what zsepi samwell


NAVIGÁCIÓ

2009.01.03. 09:46 P.

Tőzsde

Az utóbbi időben az alacsony részvényáraknak köszönhetően sokan érdeklődnek a tőzsde világa iránt. Több ismerősöm is kérdezgetett, hogy miként működik, hogy kéne elkezdeni...

Ha fogalmunk sincs az egészről, akkor nem érdemes egyből külföldi tőzsdén veretni, mivel körülményesebb, magasabbak a díjak és több pénz is kell hozzá, mintha a BUX-on akarnánk trédelni.

Tehát ahol nekünk érdemes virtuózkodnunk, az a Budapesti Értéktőzsde, amit csak így lazán lebuxozunk, ezzel is jelezve, hogy mi értünk hozzá. 

Előbb-utóbb eljutunk oda, hogy egy ilyen baromság is érthető lesz: "1000-1050 felett ha jön egy pullback a csatorna tetejére és kicsit megerősődik a trend, akkor a swing hight már le lehetne kereskedni long irányban". Na ekkor vannak a bajok, mert ez azt jelenti, hogy már kurva okosnak hisszük magunkat és általában ekkor jön a szopóág. (aki már most érti az menjen olvasgasson valami érdekesebbet)

Szóval mi a teendőnk, ha Soros Györgyöt akarunk játszani?

1: Szedjük össze azt a pénzt amire nem lesz szükségünk a következő pár évben. Nem a nyaralásra félretett pénzt kéne kockáztatni azzal a hozzállással, hogy "na majd én megpörgetem a lóvét oszt lesz félpanzió helyett ólinkluzív, mint a Dezsőéknek tavaly". Inkább adjuk el a nagyit, a feleségünk veséjét vagy a gyerek Xboxát.

2: Aztán gondoljuk át még egyszer, hogy biztosan kockára szeretnénk-e tenni a családi vagyont, vagy inkább csapjunk belőle egy hatalmas orgiát a haverokkal. Ha a családot eladtuk szervkereskedőknek, az nagyban megkönnyíti ám a döntést.

3: Keressünk fel egy alapkezelőt. Én a KBC Equitas-t ajánlom, mert az a legolcsóbb, viszont az Erste Bank-nak van egy közös projektje a portfolio.hu -val és ez a kezelőfelület elég jó és könnyen kezelhető.

4: Szedjük össze a papírjainkat (személyi, lakcímkártya, adókártya) és a pénzt, majd tipegjünk el szerződést kötni a kiszemelt alapkezelő irodájába. (értékpapír számla nyitható az OTP-nél is, ezt azonban nem ajánlanám senkinek, mert tapasztalatom szerint eszméletlen primitívek)

5: Az értékpapírszámlánk azonnal elérhető lesz, a befizetett pénzzel együtt. Kereskedhetünk telefonon vagy interneten, ahogy nekünk jobban esik.

6: Olvassunk utána a lehetőségeknek és a veszélyeknek. Érdemes tájékozódni, hogy mire kell figyelni és nem érdemes egyből a teljes pénzünkből Lehmann Brothers részvényeket venni ugyebár...

 

Pár hónappal később aztán álljunk oda a családunk maradványa elé és próbáljuk megmagyarázni nekik, hogy hova basztuk el az összekuporgatott pénzt...

 

Ha van rá igény kicsit bővebben is kifejthetem ezt a tőzsdés dolgot, jelezzétek a hozzászólásoknál.

 

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (5/5)

4 komment

Címkék: tőzsde kezdő lépések