FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.03.03. 19:17 P.

Hank Moody

Tegnap végre végig néztem a CALIFORNICATION (a magyar címe elég szarra sikeredett: Kaliforgia) második évadját is. Hatalmas dolgok vannak benne. A történet maga nem egy nagy vaszisztdasz: Hank egy alkotói válságban szenvedő író, aki New Yorkból LA-be költözik a csajával és az idióta lányával. Közben az asszonnyal összebalhéznak, aztán kibékülnek és ez még párszor megismétlődik a két évad alatt. Közben a faszinger végigdugja a tengerpart összes jó nőjét. Csak úgy hobbiból.

 

A lapos történetet azonban feldobja Duchovny hatalmas alakítása és az, hogy mindig mikor már azt hiszed nem lehet überelni a dolgot, akkor rátesznek még egy lapáttal, hogy biztos besírj a röhögéstől. Ezért a sorozatért egyébként Dochovny megkapta a Golden Globe díjat és végre sikerült kiszakadnia a bugyuta X-Aktás hülyegyerek szerepéből. Nem mellékes a hitelesség szempontjából, hogy a való életben is szexfüggő főszereplő még elvonókúrán is volt punci-függősége miatt.

A film kötelező darab mindenkinek, főleg a második évados Lew Ashbys vonal miatt. Lew a sztori szerint egy kurva híres és gazdag zenei producer, aki rokksztárokat megszégyenítő életet él. Egy félrenyalós börtönbenkikötős akció közben összefonódik Hankkel, akinek életrajzi könyvet kéne írnia újdonsült lyuktestvéréről. A végét nem árulom el, de elég váratlan fordulatot vesz a dolog.

Tőccsétek le, vegyétek meg, nézzétek az HBO-n, tök mindegy. A 24 rész összesen 12 óra, ennyit feltétlenül megér.

 

http://www.imdb.com/title/tt0904208/

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/07/23/pilot-californication-vetites-elott/

1 komment

Címkék: pina david californication duchovny


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr48978115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozika · http://www.k-1.hu 2009.03.25. 19:29:13

Szerintem meg egész jól sikerült a magyar cím... na meg persze a sorozat is király.
süti beállítások módosítása