FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.02.20. 17:18 P.

Nibiru - a végzet bolygója

Létezik állítólag egy bolygó, amely 26-szor nagyobb, mint a Föld és 3660 évente kerüli meg a Napot. Ez eddig tök izgin hangzik. A para ott kezdődik, hogy gyakorlatilag mindent megsemmisít ami az útjába kerül, valamint (brit) tudósok szerint gravitációs vonzása "megakaszthatja" bolygónk forgását, sőt akár ki is térítheti haldokló otthonunkat a pályájáról. Gondolom nem kell ecsetelgetni, hogy ez milyen következményekkel járhat!

A bolygó a nap és föld között elhaladva sötétségbe boríthatja bolygónkat. Ám legnagyobb veszélye, hogy vonzása megakaszthatja a Föld forgását, megcserélheti ideiglenesen a pólusokat. Ebben az esetben időjárási katasztrófák, a vulkánok kitörése és akár szökőár kialakulása is várható.

 

Forrás: http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Nibiru/Apokalipszis%20bolygoja.htm

 

 

Ha nem is téríti le a Földet a Nap körüli pályájáról (ahogyan a Neptunuszt és a Szaturnuszt, a feltételezések szerint), a mérete és feltételezett gravitációs ereje miatt olyan hatást gyakorolhat Földünkre, mely befolyásolhatja mozgását a saját pályáján, teszemazt lelassítja. Ez pedig a nappalok és éjszakák, valamint az évszakok teljes felborulását jelentheti. Ezen lehetőségek következményeinek súlyossága ugyancsak nem igényel különösebb kommentárt.

 

Hogymi?! 

Néhány mondat erejéig kalandozzunk el a történelemben. 1781-ben egy Herschel nevű tudós felfedezte az Uránuszt (igen, az Úr-Ánuszt!) Ahogyan az előtte felfedezett bolygók esetében is, az Uránusszal kapcsolatban is hamar kiderült, hogy nem az utolsó nagybolygó. Ennek magyarázata nagyon egyszerű: A felfedezését követően kiszámolt pályája, valamint a megtett útja között az idő teltével egyre nagyobb különbség mutatkozott. Ez arra engedte következtetni a csillagászokat, hogy olyan tényezők is befolyásolhatják a bolygó pályáját, amelyek eddig ismeretlenek, például egy még fel nem fedezett nagybolygó, a saját gravitációjával. Ugyanez történt a zavart okozó Neptunusz 1846-os felfedezése után (Galle), azonban a rejtély csak nem akart megoldódni. Nem csupán az Uránusz pályaelhajlását nem magyarázhatta teljesen a Neptunusz hatása, hanem még a Neptunusz esetében is eltérés mutatkozott a kiszámolt, és a valóságban bejárt út között. Clyde Tombaugh 1930-ban sajnos hiába hitte, hogy megtalálta minden gonosz forrását, a Plútót, hiszen amint kiderült, milyen kicsi valójában, azonnal egyértelművé vált, hogy nem lehet olyan sűrű, hogy a tömege elég nagy legyen ahhoz, hogy ilyen mértékben befolyásolja a Neptunusz és a Szaturnusz pályáját. Itt kezdődött tehát a bizonyos Tizedik Bolygó utáni hadjárat, mely a mai napig is tart.

 

Nibiriburibimiafasz?!

A bolygó több mint három és fél évezred alatt tesz egy kört pályáján, ez vagy lassúságára, vagy a pályája iszonyatos hosszára utal. Elméletileg bármelyik az oka lehet annak, hogy a bolygót nem sikerült felfedezni korábban. Most azonban sokak szerint elcsíptük, méghozzá felénk közeledik.

 

 

 Itt be, ott ki

 

2012 a halál éve

Ekkor éri el naprendszerünket a halálhozó "10. bolygó", a Planet X, ahogy a csökött agyú amerikaiak nevezik. (így nem kell a bonyolult Nibiru nevet megjegyezniük)

Akik erősebbek matekból, a „körönkénti” 3660 év alapján kiszámolhatják, hogy a bolygó már járt erre. Vannak, akik szerint ezzel magyarázható a jégkorszak, majd a bibliai Vízözön és Atlantisz eltűnése is.

Ha már a Biblia került szóba, a János apostol által írott Jelenések könyve is jóslatot tesz a „világ végéről”, az úgynevezett apokalipszisről. Amint tudjuk, a Biblia gyakran használ hasonlatokat. A halál ezen értelmezésben a kapcsolatok szétesését, vagy bármilyen érzés, érzelem, kötődés megszünését, valaminek a végét jelenti. Csak, hogy tegyük tisztába, miszerint anonim okoskodók azt állítják, hogy a Biblia is beszél a Halál bolygójáról. Ami biztos: A Nibiru nevet valahogy nem említi Na de térjünk vissza.

A maja naptár 2012 december 21-el ér véget. Az a naptár, amely már évezredekkel ezelőtt is pontos volt, attól a néptől, amely a történelem legfejlettebb civilizációjaként él a köz tudatában... érdekes. Az előzetes számítások szerint a bolygó 2012 végén lesz legközelebb Földünkhöz, azt' kitakarja a Napot. Aki nem fél a sötétben, készüljön az össznépi paráználkodásra! Azonban, ha hihetünk az adatoknak, felmerül a kérdés, hogy láthatjuk-e ennél előbb is a Planet-X-et? A válasz: igen. Elviekben már 2009 folyamán elkezdi módszeres elsötétítésünket, nem mintha társadalmunknak szüksége lenne ehhez bárminemű külső segítségre. Az interneten kutakodva sok okos cikkre lelhetünk, melyek szerint főleg napkeltekor, néhány percre láthatjuk, amint a Nap szélén elhalad a Nibiru széle. Ez persze fordítva történik, mivel a Nap „kel fel”, de a sok okos földlakó azt látja, hogy reggel egy ideig valami belóg a képbe. Aki egy-egy megerősítetlen forrásból származó cikk utasítását követve napkeltekor képes percekig bambán a Napra meredve bámulni azt, meg is érdemli, hogy bizonyos időre gyakorlatilag megvakuljon. Azoknak, akik már túl vannak ezen: az nem a Nibiru volt, hanem a ti saját sötétségetek...

  

A mezopotámiai szövegek nem győzik hangsúlyozni az égitest jelentős fényességét, kiemelni, hogy az még nappal is megfigyelhető: „látható napkeltekor és napnyugtakor tűnik el.

Mindenki meghal? Még apu is? De hát ő olyan bátor!

Közelismerésnek örvendő drága angol tudósaink gondosan kiszámolták, hogy a Föld lakosságának kétharmada a „beállás” után azonnal kidöglik, a maradék kétharmada pedig majd a következő hat hónapban, különféle okok miatt. Gyors, ám annál pontosabb matematikai számolások eredményeképp megkaphatjuk, hogy az emberiség kilencede marad életben. Az még mindig majdnem háromnegyed milliárd ember. Erre a Földre annyi is bőven sok. Egyes bölcs feltételezések szerint (melyeket egyáltalán nem befolyásol semmiféle marketing-érdek), Európa úgy ahogy van, megsemmisül. Az én javaslatom, hogy 2012 karácsonyát töltsük a Kelet-Ázsiában élő felmenőknél (már akinek vannak...), a gondos előkészületek elvégzése céljából azonnal kezdjék meg a kiutazást az érintettek. A többieknek még van három évük gondolkodni, mivel akarják tölteni utolsó napjaikat. Aztán pedig kuss, no more rock'n'roll. Érdekes kis dolgok ezek. Először is mindenki nézzen magába. Ne csak azt döntsük el, hogy az életben maradó kilencedhez akarunk-e tartozni, vagy a távozó többséghez, hanem azt is vegyük fontolóra, érdemesek vagyunk-e az életbenmaradásra. Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szétbaszni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése...

 

Elméletek

Ostoba népünket riogatni vágyók számára kapóra jövő véletlenek, vagy a Planet-X velejárói, nem tudhatjuk; egy biztos: több szakértő a Vörös Bolygó közeledésének, ergó a Földre gyakorolt vonzáserejének az erősödésének tudja be a különös dolgokat, amelyek az utóbbi években érintik kicsiny, de annál piszkosabb bolygónkat. Gondolok itt elsősorban az évszakok redjének gyakorlatilag teljes felborulására, bizonyos állatfajok „tudatos, módszeres” kipusztulására, az időjárás „bolondériájára”, és így tovább. Ami biztos: valami kurvára nincs rendben. Bolygó ide, vagy oda, megérett a világ a pusztulásra.

Újra felmerül azonban a kérdés, hogy valóban 2009-et írunk-e? Heribert Illig "Kitalált középkor" teóriája szerint a történelmet meghamisították, a 614 és 911 közötti évek pedig nem léteztek.

A fenti ábrát elnézve akaratlanul is eszembe jutott: Ha a bolygó tényleg ekkora károkat okoz, és legutóbb nem egész 3700 évvel ezelőtt járt nálunk látogatóban, akkor az az egyiptomi civilizáció fejlődésének kellős közepére esik. Felmerül a kérdés: Erről miért nem tudunk? Gyors magyarázatként csupán a következő jut eszembe: Lehet, hogy addig a Föld nem is ezen a pályán mozgott, a Nibiru térítette ki, és ezután állt rá mai pályájára. Ezesetben viszont az évszakok megváltozása a teljes idő, mint olyan, újraértelmezését jelenthette. Ez magyarázhat sok mindent, pl csúszásokat a történelemben. Ebben az eseteben viszont a 3700 évnyi idő nem feltétlen felel meg a történelem által jegyzett 3700 évnek, mivel az évek hossza teljesen megváltozhatott a Föld pályájának változásai során. Teljes a káosz. Egy dolgot bizonyosan alátámaszt ez a lehetőség is: Az emberiségünk történelme gyenge, botladozó lábakon áll.

Az általunk ismert emberi élet ilyetén megsemmisülése magyarázat lehet arra, hogy miért nem tértek még vissza hozzánk a jövőből. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy az időutazás lehetséges, viszont ha ez tényleg így van, akkor elvileg kellett volna már itt lennie valakinek a jövőből.

Mások szerint a Fehér Ház a hálivúdi fantasztikus filmeken keresztül szeretné felkészíteni az emberiséget a közelgő katasztrófára. Nehogy meglepetésként érje őket a VÉG! Ezek szerint Keanu Reeves a szóvivő

Tom Cruise pedig már évekkel ezelőtt bejelentette, hogy 10 millió dolláros bunkert épít, mert jön a világvéve. Lehet mégis kifizetődő beruházás lesz?

A lényeg, hogy mind meghalunk. Vagy így, vagy úgy. Az élet már csak ilyen...halálos...

 

 

 

Mutatnék még egy videót, ami közvetlenül nem kapcsolódik a témához. A nyomozgatás közben találtam rá. Nem is foglalkoztam vele különösebben, mert ilyenből van több ezer a neten, de amikor 1:30-nál bevágták az "ismeretlen eredetű hangokat", akkor a kutyám elkezdett ugatni és hátracsapott fülekkel topogott egy helyben. Biztos baszta a fülét a hang...

A Cassini-űrszonda felvétele (1:30-tól)

 

Köszönet ÁRON-nak, aki nem csak társszerzője, de szellemi atyja is cikknek!

Forrás:

http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Nibiru/Nibiru%20a%20vegzet%20bolygoja.htm

http://images.google.hu/images?q=nibiru&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=LA6XSe2PCoSo0AWuyo22Ag&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title

http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Nibiru.html

Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (3,9/5)

62 komment

Címkék: a nibiru planetx bolygója végzet


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr43943276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.20. 20:30:36

"Akik erősebbek matekból, a „körönkénti” 3660 év alapján kiszámolhatják, hogy a bolygó már járt erre. Vannak, akik szerint ezzel magyarázható a jégkorszak, majd a bibliai Vízözön és Atlantisz eltűnése is."

Elnézést, de időszámításunk elött 1660-ban éppenséggel nem volt semmilyen özönvíz és világkatasztrófa... Noé bárkája elvileg jóval korábban volt,

Az özönvíz éve időszámításunk előtt 2807-ben volt:

index.hu/tudomany/kornyezet/ozon161107/

Namost az utolsó jégkorszak (glaciális) 10 000 éve fejeződött be.

hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A9gkorszak

Persze ha a maják mondják az más... akkor biztos igaz a 2012-es világvége, csak addig is egy kicsit jobban össze kellene csiszolnod az évszámokat..

ÁRON 2009.02.21. 01:09:25

Csak hogy tegyük tisztába a dolgokat. Egy: eleve értelmetlenné válik a kommented azzal, amit te is idéztél, miszerint: VANNAK, AKIK SZERINT...
Ergó nem én számoltam ki hogy ez így van. Attól még hogy baromság, van aki így gondolja. Pont.
Ezenkívül, ha csak az első olyan mondatig olvasod a bejegyzést, amelybe úgy érzed, bele tudsz kötni, és azonnal reagálsz is, könnyen elszaladhatsz az ilyen apróságok felett, mint pl: "Lehet, hogy addig a Föld nem is ezen a pályán mozgott, a Nibiru térítette ki, és ezután állt rá mai pályájára. Ezesetben viszont az évszakok megváltozása a teljes idő, mint olyan, újraértelmezését jelenthette. Ez magyarázhat sok mindent, pl csúszásokat a történelemben. Ebben az eseteben viszont a 3700 évnyi idő nem feltétlen felel meg a történelem által jegyzett 3700 évnek, mivel az évek hossza teljesen megváltozhatott a Föld pályájának változásai során."
Ezzel azt hiszem, értelmetlenné vált az év-számháborúd. És még mielőtt ezt az elméletet is tudományos tényekre alapozva cáfolnád meg, idézem az előtte leírtakat (csak hogy ne kelljen feleslegesen elolvasnod az egész posztot): "Gyors magyarázatként csupán a következő jut eszembe:" Szóval ez csak egy hirtelen szüleménye az ember kíváncsi képzeletének. Konkrétan az enyémnek. Ugyanolyan fikció, mint amilyen a többi elmélet is lehet.

Azt ugye felesleges megmagyaráznom, hogy az, hogy "Vannak akik szerint EZZEL magyarázható" nem arra vonatkozik hogy 3660 év alatt tesz egy kört a pályáján, hanem arra, hogy már járt erre? És arról sem volt szó, hogy amikor legutoljára erre járt volna. Az évszámok összecsiszolása ilyen okból felesleges is lenne. Puszi.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.21. 04:45:38

@ÁRON:

puszi ide vagy oda, nem értem mitől vagy ilyen ideges.

a posztod sehogysem nem koherens, nem állnak össze az adatok, de ezt te is tudod,

nem találtam azokat a komoly brit tudosókat, akik szerinted aggódnak... (adós vagy egy igazi linkkel)

de annyi minden miatt lehet még aggódni, mikor fiatal voltam az atomháborútól rettegtünk, később az aidstől és ebolától, a napalm szőnyegbombázástól, mindig volt rettegni való, igen az élet rettentő törékeny,

de nem ártana a minimum tényekhez ragaszkodni..

amúgy ha nem tetszik amiket írtam, nyugodtan töröld a bejegyzéseimet, nekem nem annyira fontos ez az egész konstans rettegés biznisz, én már a jelenben élek másodpercről másodpercre...

(ja, még érdekes volna a kinai történelmet is fókuszba helyezned, nekik egy kicsit hosszabb az írásos kultúrájuk, mint a mienk itt Európában és a közelkeleten)

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.02.21. 14:30:35

Teljesen mindegy, úgyis meghalunk! :)

ÁRON 2009.02.21. 16:00:34

Idegességről szó sincs. Ez egy rövidke leírás egy fikcióról, ami egyelőre nincs bebizonyítva, ilyen módon nehéz is tényekhez ragaszkodni. Én sem egy egyetemi előadásnak szántam a posztot, pusztán szó volt valamiről, ami vagy igaz, vagy nem. Egyikünk sem retteg.
A brit tudósos dolgot ugye nem gondoltad komolyan? ;)

ÁRON 2009.02.21. 16:03:52

A kínai történelemmel kapcsolatban igazad van, viszont a poszt így is hosszúra sikerült.

A koherenciával kapcsolatban nem teljesen, a nagy része igenis összeáll, vannak dolgok amik csak említésképp jelennek meg, ezek csak érdekességek, amik vagy kapcsolódnak, vagy nem. Sok embernek ez is újat jelenthet, nem is keveset, hidd el. Amúgy a poszt nem az enyém, én csak megtoldottam helyenként :)

Gecc 2009.02.22. 21:20:03

Gondoltam elkezdek pakolni es jegyet is veszek, elkoltozom meg ilyenek... de aztan rajottem, hogy nincs hova mennem.

Laillabeth 2009.02.26. 11:52:45

Épp ma beszéltünk róla az egyik tanárommal, hogy teológiailag világvége meg utolsó ítélet akkor van, amikor meghalunk. (Merthogy az örökkévalóságban nincs idő, nincs egymásutániság. Esetleg térbeli egymásmögöttiség, amit egymásutániságnak tudunk leírni... Bár ez az "amikor" is idői megkötöttség...) Persze ha tényleg létezik ez a bolygó, és tényleg ilyen károkat tud okozni, akkor tényleg világvége lesz, mert meghalunk... (Eszkatológia is lesz, de akkor csak nyilvánvalóvá válik mindenki számára, hogy kicsoda Jézus. De nem akarok itt térítésbe kezdeni...)
Szóval én nem félek :) Úgysem tudjuk, mikor jön el a legeslegutolsó nap. Senki nem tudja kiszámolni vagy megsaccolni.

algi 2009.03.10. 21:47:07

Jézusom, ezt ki hiszi el? Miért van az, hogy mindig vannak olyan tudósok, akik tudják a nagy igazságot, a többi meg hülye?

ÁRONKA 2009.03.13. 01:06:57

Mert máskülönben mindenki okos tudós lenne, milyen lenne már?

Cycadopsida 2009.03.17. 19:20:06

Csak egy rövid eszmefuttatás... az időszámításon nem hülyeség gondolkodni egy kicsit. Az egyiptomi civilizáció korát nem naptárak alapján határozták meg, mivel a különböző népek különböző időszámításait elég nehéz összehangolni. Viszont a régészeti leleteken radiokarbon-kormeghatározást alkalmaznak. Az eredményeket a Föld mai keringési ideje alapján mért években adják meg, vagyis ha (ugyanazon konvencionális évet használva) elfogadjuk, hogy kb. 3660 éves keringési idővel rendelkezik a Nibiru, akkor függetlenül a Föld pályájának/keringési idejének változásaitól, előző ittjárta pont az egyiptomi civilizáció virágkorára esett. És azért az elég valószínűtlen, hogy az amúgy elég terjedelmes egyiptomi régészeti anyagban nincs utalás az eseményre, sőt, az zavartalanul virágzott még évszázadokig.

boodzaas 2009.06.13. 21:26:08

nos az egyiptomiak is ábrázolták a nibirut. Egy kereszttel

Shu 2009.07.19. 20:35:35

A Nibiru, más néven a Marduk (egy isten neve volt) nem a Föld és a Nap között fog elhaladni, hanem a Mars és a Jupiter között, ahol a kisbolygó övezet van, mivel onnan "hiányzik" egy bolygó.
Nem csak az egyiptomiaknál találunk bizonyítékot arról, hogy járt már erre az a bolygó, ékírásos sumer agyagtáblák részletesen tagolják, hogy mivel járt az ittléte. Meg persze ismerték a lakóit is ;)

Licity 2009.08.19. 19:54:48

nézzétek meg a nasa oldalán, ha másnak nem, akkor annak hihettek. le van írva pontosan, hogy honnan ered a pletyka a nibiruról, és a Világvégéről. a hír egy nagy kacsa.

Licity 2009.08.19. 20:05:13

1 része, a teljes cikk itt van:astrobiology.nasa.gov/ask-an-astrobiologist/intro/nibiru-and-doomsday-2012-questions-and-answers


Nibiru and Doomsday 2012: Questions and Answers

Stories about the fictional planet Nibiru and predictions of doomsday in December 2012 have blossomed on the Internet. There are now (June 2009) more than 175 books listed on Amazon.com dealing with the 2012 doomsday. As this hoax spreads, many more disaster scenarios are being suggested. “Ask an Astrobiologist” has received nearly a thousand questions about Nibiru and 2012, with more than 200 answers posted. Many new questions are similar to those already answered.
David Morrison,
NAI Senior Scientist
June 1, 2009

NRG44 · http://althir.org 2009.08.22. 17:27:42

Arra még senki sem gondolt, hogy csak szimbolikus értelme van az egésznek? Vagy hogy csak az éteri/asztrálsikon létezik a Nibiru? Persze az emberek tudatai, a gondolataik, azok nem is léteznek ugye? Egy fenét vagyunk anagból, az anyag is csak Isten része.

satyi1 2009.09.01. 10:38:27

Hát, végigolvastam a cikket és a kommenteket is. Van egy olyan érzésem, hogy csillagász még nem olvasta, vagy ha igen akkor nem regisztrált és kommentezett. :)
Tény, hogy sok benne a teória, de néhány dolog nagyon tetszik:
"A bolygó a nap és a föld között elhaladva..." bekezdést nem sokkal követi az "Itt be, ott ki" grafika, ahol a kisbolygó övezeten keresztül mutatja a haladási irányát. A kisbolygó övezet létére, kialakulására nem rossz teória, bár érdemes lenne azon elgondolkodni a következőkön. Ha valamikor volt itt egy bolygó, a Nibiru pedig ütközött vele, akkor miért maradt mégis ezen - csillagászati mértékkel nézve - szűk sávban az összes darabja, az ütközés (robbanás) következtében miért nem szóródott szét annyira, hogy akár a naprendszeren belül maradva pl. a nagybolygók tömegvonzása miatt azok körül pályára álltak volna, stb. Igaz, hogy nincs bizonyítva és az is csak egy teória, hogy a jupiter hatalmas tömegvonzása miatt nem tudott bolygóvá összeállni a naprendszerünk kialakulásakor az az anyag mennyiség, amiből most ez az aszteroida öv áll.
Maga az illusztráció egyébként tényleg elgondolkodtató, mivel a valóságnak megfelelően a 9 bolygót a napunk körül egy keringési síkra helyezi, a 10-iket viszont attól eltérőre. A csillagászatban nagyon sok teória, feltevés van, mint a naprendszerünk kialakulásával kapcsolatos elképzelés is, akit érdekel olvasson utána, hogy miért is keringenek közel egy képzeletbeli síkon a bolygók a napunk körül.
A csillagászat egyébként tényleg egy olyan tudományág, amelyen belül az új dolgokat, felfedezéseket nem igazán lehet sokáig titokban tartani - lévén, hogy a szakemberek mellett rengeteg amatőr is kémleli az eget. Nem szeretnék kötekedni egyáltalán, de a "2012 a halál éve" fejezetben leírtakat olvasva egyből az jutott eszembe, hogy ha a lassú keringési sebesség miatt tart 3660 évig megkerülnie a napot, akkor a legtöbb kis távcsővel is látni lehetne már. Ha a sebessége nagy, de a keringési távolsága is óriási, a nagy sebesség miatt nem lehet állandó az éjszakai égbolton. Higgyétek el, egy mozgó (nagyon kicsit mozgó) objektum ami a napunk körül nyújtott pályán kering nem kerüli el senki figyelmét, aki komolyan használ távcsövet. :)
Más téma ugyan, de az nem teljesen világos, hogy ha Európa elpusztul, akkor Kelet-Ázsia miért nem? A Föld forog, tehát egy külső, az ürből érkező hatás 24 órán belül a teljes bolygót érinti. Ha természeti katasztrófákról beszélünk, mindegy melyik részén élünk a bolygónak.
"ha hihetünk az adatoknak, felmerül a kérdés, hogy láthatjuk-e ennél előbb is a Planet-X-et? A válasz: igen. Elviekben már 2009 folyamán elkezdi módszeres elsötétítésünket, nem mintha társadalmunknak szüksége lenne ehhez bárminemű külső segítségre. Az interneten kutakodva sok okos cikkre lelhetünk, melyek szerint főleg napkeltekor, néhány percre láthatjuk, amint a Nap szélén elhalad a Nibiru széle. Ez persze fordítva történik, mivel a Nap „kel fel”, de a sok okos földlakó azt látja, hogy reggel egy ideig valami belóg a képbe."
Ugye ezt viccnek szántad. :)))
A hivatkozott mezopotámiai szövegekről nem olvastam még, de az 1054-es szupernova robbanásról igen, amit nappal is lehetett látni a leírások szerint az égen. Ma a Rák-köd látható ezen a helyen az égbolton a kihülés miatt.
Meg tudnád adni azt a linket, ahol "több szakértő a Vörös Bolygó közeledésének, ergó a Földre gyakorolt vonzáserejének az erősödésének tudja be a különös dolgokat, amelyek az utóbbi években érintik kicsiny, de annál piszkosabb bolygónkat"? Tényleg érdekelne ennek a leírása. Köszönöm.
Összességében egyébként érdekes cikk, viszont én fontosnak tartom az ilyen írásoknál jelentősen kihangsúlyozni azt, hogy ez egy fikció (mint ahogy a szerző utal is rá), különben elindíthat egy olyan kamu hír folyamot, mint az évről-évre megjelenő Mars közelség cikk, amit sok helyen már tényként írnak le, persze a 90%-a csak kitaláció, félrevezetés.
A cikkre visszatérve szerintem nem csak, hogy szabad, hanem kell is elméleteket gyártani minden olyan dologra, amit nem tudunk még, nem ismerünk, vagy eszünkbe sem jutott tudományos kutatások során. A múltban az emberiség legtöbb nagy felfedezését, technikai előrelépését, fejlődését megelőzte valamilyen mese, monda, sci-fi irodalom, fikció gyártás, stb. Ez akár arra is engedhet következtetni, hogy talán nincs is olyan dolog, amit ha elképzelünk, kitalálunk, nem tudjuk megvalósítani, vagy nem fedezzük fel, stb., de ez már elég messzire és más területekre mutat... :)))

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.09.01. 17:21:52

"Ugye ezt viccnek szántad. :)))"
Igen, az nem volt komoly:)

ferikruger (törölt) · http://webkukkolo.blog.hu 2009.09.11. 10:58:33

A Tom Krúz azért épít 10millás bunkert, mert pszicho-szociopata szcientológus fasz, és a Xenu nevű űrlény eljövetele ellen építi a bunkerét, mert ha nem teszi (no meg ha nem fizet 273.000.000.000.000.000.000 dollárt naponta az egyháznak, meg a nője szülés közben nyögni merészel, megy ilyenek) akkor az ő lelke gonosz marad, és Xenu megeszi a makkját reggelire. :D:D

"A mitológia szerint a gonosz Xenu 75 millió évvel ezelőtt több milliárd űrlényt semmisített meg itt a Földön azáltal, hogy egy hidrogénbombával felrobbantott egy vulkánt. Az űrlények lelkei, a „thetánok”, később az evolúció során az emberi lényekben találtak otthonra, és ezek a thetánok okozzák az emberek érzelmi problémáit. De szcientológiai kezeléssel, „auditálással”, ezektől a thetánoktol meg tudunk szabadulni."
További részletek: hu.wikipedia.org/wiki/Szcientol%C3%B3gia

Persze lehet, hogy a Nabizé,meg ez a buzi vallás (bocsi a melegtől) összefügg, és akkor "jajj nekünk" :D:D

Mindenesetre az utolsó kívánságom: 1 üveg viszki+1 sör, 1 kétméteres kubai szivar, 3 szöszi playgirl, meg egy The Doors lemez ami épp szól ... ennyi. :)

Esztergom069 2009.09.24. 11:58:58

Engem , már régóta érdekel ez a Nibiru, 12.bolygó. Halálcsillag. stb. van belőle elég.
Előszőr a Sumer-ok említik, és az ugye ősi nép? a tudósok se tudják honnan jöttek.
Net -en sok infó van a Sumérokról.

Kérdéseim.?
Hogy takarhatja ki (el) Nibiru a napot, ha a kisbolygóövezetnél van a pályája? A mellékelt ábra mutatja. És nem a nap-föld közt van ez a pálya.

Vannak Ősi csillagvizsgálók szerte a földön. 5-6ezer évesek amik még ma is pontosan jelzik a téli-nyári napforulót, a hold hónapokat-éveket,

Hogy is van az a (ie.:1660 körül lehet, hogy nem ez volt a föld pályája keringési ideje.??

Maya-k igen pontos számítási-naptári-csillagászati rendszer birtokában voltak.
(ie.:3114.augusztus.11.-től vezették naptárukat.)

Nem jöttek volna rá, hogy gáz van?

Biztosak vagytok benne, hogy most valóban 2009-et írunk??? és 3év múlva jön az fránya bolygó???

Mennyi naptár módosítás volt már?
Jézus született már: 0. 1. 7.-évben. Amiről csak én olvastam.

És olvastam egy Bajor származású valamilyen Illig-től. Hogy KB.:614-911ig Nem történt meg a történelem.Most 1709-et írunk.

Mi az igazság??

Bocs, ha valakit megbántottam tudtom nélkül tettem.

ÁRONKA 2009.10.07. 17:12:12

ez a cikk egy P-vel való későesti kocsikázás során folytatott sokrétű beszélgetés párperces szakaszának, majd kicsivel tovább tartó internetes böngészésnek az eredménye. Nem állásfoglalás, és nem is véleménnyilvánítás. Felületes keresgélés és néhány félig komolyan gondolt ötlet, gyors elméletgyártás szüleménye :) Inkább csak saját szavainkkal adtuk tovább azt - összegyűjtve -, amit ennyi idő alatt megtudtunk, kiegészítve saját ötletekkel, teóriákkal. A forrás az internet, a cikket pedig nem látta csillagász, legalábbis a felkerülése előtt nem :) Sokkal inkább egy poénos fikciózásnak szántuk, mintsem tudományos-ismeretterjesztő segédanyagnak. Pusztán annyi, hogy ilyen is van :)

Miki 3.0 2009.10.18. 11:55:58

Na most az úgy nem jön össze hogy baszott fényes és sötétségbe borítja a földet.

Az időről meg annyit hogy szerintem vannak "csillagászati események" ( Pl: nap és holdfogyatkozások üstökösök ) amiket már a görögök feljegyezgettek időszámításunk előtt és ebből szerintem egész pontosan ki lehet számolni hogy mennyit is írunk.

A föld pólusai meg tudtommal folyamatosan lassan vándorolnak és néha meg hitelen felcserélődnek.

Egyébként a messzire kilött űrszondák és egyéb dolgok valamiért jobban lassulnak a vártnál nem sokkal de jobban. A csillagászok átszámolták 50-szer és nem találtak hibát, arra a következtetésre jutottak hogy valamit még nem tudnak.

Amúgy szerintem jó cikk lett.

Esztergom069 2009.10.19. 08:09:30

A Szent Korona kódja 10perces összefoglaló 2030-ra mond "Világvégét" érdekes.

csaba-vezer.freeblog.hu/archives/2008/11/29/Joslatokjovendolesekprofeciak/

Fuzio 2009.10.27. 22:02:49

Ami van:Ez a laszti jön. Nem a vitás, ötletes, őstörténetkutatókutatós, forgatóforgatókönyvírós. Van. Tiplizzünk (tiplizünk), az Egy Istenhez, Jehovához, Fényességes Buddhához vagy a Kegyes Földanyához. Úton ismét Testvéreim! Minden jót'-j

Fuzio 2009.11.02. 14:19:44

Írjatok! Ide! Tényeket, megamit gondoltok. Lényeges cucc ez a Nibiru.

Fuzio 2009.11.02. 20:53:11

Hát jó. Megvárom.-j

Fuzio 2009.11.03. 22:13:25

Egyforintos
Fel kell mérnünk a Föld raktáron lévő nyersanyag (ill. v.termék) készletét (az űrhalyósokét is'-j). Fentartva a föld tőkeáramlását, minden terméket és szolgáltatást egy forintért értékesítűnk. A felmerűlő munkaerőigényt, kizárólag dolgozni kívánó emberek (gépek'-j), biztosítják. Örömmel kívánunk dolgozni. Örömmel látnánk genfi "repperatomizikus" barátaink feketelyukát. Közelít amihez kellhet'-j
Fuzio-j

Fuzio 2009.11.03. 22:44:46

Akkószerintem eekezdhetnénk. Nem?

morsee · http://lazarus.blog.hu/ 2009.11.04. 15:32:42

Hát igen csak chaos van, de mennyire tévedhetett ill hamisitott 614 és 911 között a középkori naptár, ? Egyébként a válság is ami van csak jele annak hogy a földmama már nem bírja idegíleg és ránkeresztette az univerzum karmáját, elvéve hamis jólétünket annak érdekében, hogy térjünk észhez. mindenki egyenrangu lesz azon a napon. Egyes teologusok szerint mikor már bebizonyosul a vég, akkor "tiszta" szemmel látható lesz az ember központi csakarája. ez azt jelenti akinek világítani fog a homloka az jó cselekedetű, ellentétben akinek nem világít majd semmi, mert üres és egész generációját a roszra építette az nem megy át a másik dimenzióba. Egyébként meg kurva jók ezzek az űrhangok, egy mixet kéne csinálni belőle...

Fuzio 2009.11.04. 20:55:24

Testvérem. Ráéreztél. A Te homlokod Világít? bresztyenszky.jeno.citromail.hu, deinkább valdd be ide.-j

Fuzio 2009.11.04. 20:57:49

@morsee: Testvérem. Ráéreztél. A Te homlokod Világít? bresztyenszky.jeno.citromail.hu, deinkább valdd be ide.-j

morsee · http://lazarus.blog.hu/ 2009.11.05. 09:42:32

@Fuzio: Tesókám. Azon vagyok, hogy világítson, de néha én is letakarom a fényt :) sok embernek viszont érzem a fénysugarát, vagy nevezzük ezt akárminek. Mit szólnál egy óriási palackba zárt üzenethez, amit az űrbe küldene az emberiség, a végzet előtt? Legalább tudomásuk lenne rólunk más primitív vagy fejlettebb lényeknek . Én Bartók Bélának a kottáit zárnám bele meg egy két pornófilmet a 70 évekből. s mások? mit?

Fuzio 2009.11.06. 10:30:25

Hát ez komolyabb mint egy szimpla vég.
Szimpla vége egy történetnek van. Fuzio

Fuzio 2009.11.06. 20:29:52

A palack befelé lövendő. Csodazenék, egyesülés. Szex drog rákkendoll...
Zenecsodák, Csodálatos Nők, plussz az Úr.
Héj többi véleményező!!!
Fuzio

cega 2009.11.07. 08:13:37

egy valamit mondok. nibiru vagy niburu vagy mi faszom egngem ez nem izagt.én már nem hiszek senkinek. én azt olvastam egy fiúnál hogy nem 26 szorna nagyobb mint a föld hanem, 2600 nagyobb. és azt monta hogy ez be fog csapódni nem fog becspódni mert ez egy film és a neve a fiülmnek 2012. ugyan már azért nem hagynák az emberk hogy becspógyon. mert japán meg orosz ország meg az amcsik szét bombáznák azt a szar nibirut vagy mi a tököm.

cega 2009.11.07. 08:17:19

úgy lesz meg látyátok ha jönne az a szar

cega 2009.11.07. 08:23:49

ja és még valami aki ki találta ezt szart azt fejbe kellen lőni sok hülye amcsi

Fuzio 2009.11.08. 14:55:41

Cega brada'!
Mit lősz szét?!
1: Bruszvilisz bekrápált az armageddonban, a lányát (én legalábbis tuti!), tojja a Beneflek! Persze romantikusan.
2: Még a Földet sem könnyű elpukkantani, mert elég a patron mielött elég mélyre érne. (Niribu is hot too!) Vagy felrobban Szergej Lee Rambo kezében.
A Nap irányából jön, tehát a lehetséges űrtechnika ami szóba jöhet:Fákingbig Ájszkjubmékör end Gecibig TNT.
A programot leállították, mert szóltam Nekik, hogy olvassák el a projektjük nevét'-j Fuzio

Fuzio 2009.11.08. 14:57:15

Én tudom hogy furcsa. Nézz körűll a Neten. Fuzio

Fuzio 2009.11.08. 15:17:09

sok meteor
sok durranás
-Úram,szétlöttük Úram!
-Helyes! Én Vagyok a Nagy Amerikai Ezredes, Én széjjjejövökbazmeg mindeeent!!! Hol egy arab?! Ghrrr!
-Úram! Na de Úram! Sok kő jön felénk Úram!
-Tűűűűűz! Tüztüztüz
stb.

Fuzio 2009.11.10. 00:04:08

Nézzetek szét a neten! Azémee elősző nézzetek széjje!!! TI!! Nem ezt látjátok?
Fuzio

Fuzio 2009.11.10. 09:13:57

Tóbiás 2009. július 13-án átadott különleges üzenete a magyarokhoz
2009 szeptember 19., szombat 11:31 Tóbiás üzenet Geoffrey Hoppe feltette: Zoé Új Energia - Üzenet odaátról

Geoffrey Hoppe tolmácsolásában

LINDA: Üdvözlet Mindenkinek. 2009. július 13. van. Ez egy különleges esemény, egy különleges pillanat. Azért vagyunk itt, hogy egy nagyon különleges üzenetet adjunk át a magyarországi Shaumbráknak. Linda Benyo vagyok, és én segítek Geoffrey Hoppe-nak, aki a mi drága Tóbiásunkat csatornázza szeretettel, szolgálattal és örömmel. Ez ismételten egy kivételes alkalom, mivel tudjuk, hogy Tóbiás napokon belül távozni fog. És ezzel akkor most meg is nyitnám és elkezdeném ezt az ülést.
Arra kérnélek titeket, hogy csatlakozzatok hozzám, egy jó mély lélegzettel! Lélegezzetek be jó mélyen egészen a lelketekbe, a szívetek mélyére, végig az egész testetekbe! Tudatosan lélegezzetek! És miközben lélegeztek, engedjétek meg magatoknak, hogy érezzetek! Lélegezz! Lélegezz jó mélyen! Lélegezz a szívedbe! Érezz! Lélegezz…

TÓBIÁS: És ez így van. Drága magyar Shaumbrák… hm… én vagyok az, Tóbiás a Bíbor Tanácsból. Hamarosan ismételten a Földön leszek emberi alakot öltve, és csatlakozom mindannyiótokhoz a Föld leghatalmasabb változásainak időszakában.

Néhanap oly könnyű belevesznetek a hétköznapi rutin teendőkbe, a körülöttetek folyó aktivitásokba, a bennetek zajló dolgokba, hogy időnként bizony nehéz megkülönböztetnetek, hogy mi a tiétek és mi az, ami rajtatok kívül esik. Nem is értitek, honnan is való mindez az energia, honnan is érkezik ez a rengeteg változás?

Gyakorta az történik, ahogy ezt már korábban is elmondtam, hogy hajlamosak vagytok ezt a sajátotokként kezelni. Hajlamosak vagytok magatokra vállalni a felelősséget mindezekért a változásokért. Egy dolgot kérnék kivétel nélkül mindannyiótoktól, akár Magyarországon éltek, akár a világ bármelyik másik részén! Értsétek meg, hogy ez a sok-sok energia nem a tiétek. Ha módunkban állna és lehetőségünk nyílna arra, hogy megmutassuk nektek azt, hogy mi hogyan mérjük az energiát a fátyol felénk eső oldalán, és megmutathatnánk nektek az erre vonatkozó grafikonokat, táblázatokat vagy az ezekhez hasonlatos dolgokat, elképesztenének titeket az energia mozgások szintjében a Földön jelenleg bekövetkező változások összehasonlítva azokat a két évvel ezelőtti állapottal. Vagy az öt, vagy akár tíz évvel ezelőtti állapotokkal. Különös tekintettel a sok létidővel ezelőtti állapotokra.

Az energia mozgásában egy kvantumugrás zajlott le. Ti pedig pontosan ezt érzitek. Ezért is ébredtek fel oly sokszor az éjszaka kellős közepén ezzel az elképesztő energetikai zajjal körbevéve. Napközben is érzitek. Ezek mind az általatok ismert emberektől származnak, akik jelen vannak az életetekben, továbbá magából a földből, aminek a felszínén éltek. Valamint a Föld egészén élő emberiség tudatából. És jelenleg ez mozgásban van. Minden elképzelhető irányba mozog – és ezzel most nem azt akarom mondani, hogy ez jó vagy rossz – hanem azt, hogy ez mozgásban van, kavarog, és hogy ez az, amit a testetekben éreztek, ami az elmétekben zajlik, és gyakorta az történik, hogy ti ezt a sajátotoknak tekintitek. Mintha mindez a tiétek lenne, vagy pedig mintha mindezt ti teremtenétek a világ egésze számára. De ez nem így van. Amikor egyedül vagy és lélegzel, amikor elcsendesedsz, amikor visszatérsz a saját középpontodba, akkor a saját természetednél fogva nagyon nyugodt vagy. Ó hát igen, zajlanak benned a változások, mégis nagyon nyugodt és csendes vagy.

Közben érzékeled a mindenfelől közelítő energiákat, majd magadba szívod ezeket, és a sajátodnak könyveled el őket. Egy játszmát játszol, úgy teszel, mintha ezek az energiák a tieid lennének. És ekkor belesüllyedsz ebbe az egész játszmába, hogy : - miért gondolkodsz így, miért érzel így – és elkezded megkérdőjelezni magad. Kétségbe vonod magad. És ami a legjellemzőbb, elkezdesz megpróbálni megalkotni egy új programot a magad számára abból a célból, hogy kiblokkold ezeket az energiákat, hogy úgy tegyél, mintha azok nem is lennének ott, illetve, hogy lecsendesítsd a dolgokat.

De erre semmi szükséged. Semmi szükséged arra, hogy belemenj ebbe az önmagaddal kapcsolatos analízisbe. Mindössze azt kellene megértened, hogy a téged mindenhonnan körbevevő energiák mind nagyon intenzívek. Az emberi szinten és az asztrális birodalmakban is elképesztő méretű aktivitás zajlik.

Tegyél meg magadnak egy szívességet! Ne tekintsd ezeket a magadénak! Határozd el, hogy mi az, amit valóban akarsz! Na, az a tied! És a többi dologgal kapcsolatosan pedig tedd lehetővé magadnak, hogy érezd ezt a mozgást, aktivitást és drámát – majd hagyd, hogy mindez keresztül áramoljon rajtad. Hadd menjen tovább! Ne horgonyozd azt le saját magadban az elmédben vagy a testedben! Ne vállalj érte felelősséget! Figyeld meg, de ne tekintsd azt a sajátodnak! Érezd! De ne próbáld azt foglyul ejteni, megragadni, majd ragaszkodni hozzá!

Kifejezetten a ti földeteken, Magyarországon most óriási energia küzdelem folyik. Ez ott van mindenütt: a levegőben, magában a földben, és az emberekben. Ennek az az oka, hogy Magyarország nagyon hosszú időn át – különösen az elmúlt 300-400 évben – a nagyon kivételes, különleges és varázslatos energiák helyszíne volt. Beszéltünk már erről korábban is. A Merlin energiák eredetileg Magyarországról, és az őt körülölelő területekről származnak, Romániából – és az ezt átfogó területről. A Merlin energia először ott született meg, mert igazi varázs, mágia él abban a földben, a föld felszíne alatt található kristályos szerkezetekben. A levegőben. Ez ott van mindenütt.

Ez a mágikus, varázslatos energia segítette a művészet, a kreativitás, a költészet, az írás és a színház megszületését pontosan azon a földön, ahol jelenleg éltek. Ez az energia, ami ott van magában a földben, a kristályos struktúrákban, Magyarországra vonzotta az embereket a világ minden részéről, mert érezték, hogy ezek az energiák segítenek a saját kreativitásuk megihletésében.

Lényegében rengeteg filozófus származott Magyarországról. Csodálatos szakrális ceremóniákat végeztek ott. Spirituális és vallásos szertartásokat. De az történt, hogy az utóbbi, úgy 75-100 évben, ez az energia elnyomásra, elfojtásra került. Voltak olyanok, akik megpróbálták ezt ellopni, megpróbálták ezt elfojtani, és ezt a rendkívüli kreatív energia áramlást megpróbálták – hadd fogalmazzak így - nem kreatív és időnként baljós dolgokra felhasználni.

Voltak olyanok, akik ezt a ti földetekről származó rendkívül magas, kreatív és mágikus energiát szexuális kizsákmányolásra, hatalmi célokra és irányításra használták. Tudjátok, ha egy szépséges energiát bármikor is szántszándékkal eltorzítanak, elferdítenek vagy elnyomnak, annak nagy része elrejtőzik, fedezékbe vonul, és még mélyebbre temetődik. Ez lezárja az áramlást, mert a valódi mágia vagy varázslat és a valódi kreatív energia – ami lényegében egy és ugyanaz – nem tudja elviselni azt, ha kihasználják vagy ha visszaélnek vele. Magába zárul, és kevésbé lesz elérhető.

Láttátok ezt a saját hazátokban az elmúlt évtizedek során. Láttátok azokat, akik magukhoz akarták ragadni, és el akarták lopni ezt az energiát, majd más emberek ellen használták. A saját hatalmuk érdekében használták. Láttatok kívülállókat, akik megpróbáltak ide bejönni, hogy elfoglalják a földet, és egyben mindazokat a szépséges energiákat is, amit ez a föld tartalmaz.

És az történt, hogy ez a gyönyörűséges, születést hozó, kreatív, spirituális energia bezárult, várva a megfelelő időszakra, a megfelelő emberek csoportjára, valamint a megfelelő tudatosságra, hogy akkor majd ismét visszatérhessen. Hogy újra hozzáférhető legyen. És pontosan ez történik most Romániában. És a ti magyarországi területeteken. És ebben az egész régióban. Ezen az egész területen ennek lehettek szemtanúi.

Az energiák újra elő akarnak jönni. De már másmilyenek lesznek, és nem olyanok, mint 50 évvel ezelőtt. Ezek nagyon magas frekvenciájú energiák lesznek. Nem lesznek elérhetőek az alacsonyabb tudattal bíró emberek számára, ahogy azoknak sem, akik megpróbálnak visszaélni a hatalommal, vagy akik megpróbálnak visszaélni a szexuális energiával. A jelenleg Magyarországon lévő kreatív energiák megfoghatatlannak fognak tűnni sok-sok ember számára, ugyanakkor azok számára, akik megértéssel bírnak a történések felől, akik megértik saját magukat, ez az energia elkezd hozzáférhetővé válni.

Meg kell, hogy értsétek, hogy ezt nem a föld mélyében lévő kristályok teszik, és nem is feltétlenül a levegőben lévő varázslatos energiák. Nem azok teszik ezt meg helyettetek, azok mindössze segítenek inspirálni azokat a változásokat, és azt az új tudatosságot, amit ti teremtetek. Ezek az energiák azért vannak ott, hogy benneteket szolgáljanak. De nem ők fognak titeket spirituálisabbá tenni, nem ők fognak benneteket még jobban a középpontotokba vinni. Hanem a tudatod inspirálásában fognak segíteni. Ezek az energiák most elérhető válnak.

És hogy mit is tehettek ti ez ügyben? Megérthetitek, hogy mi zajlik most, megérthetitek ezeknek az energiáknak a rendkívül kivételes, varázslatos természetét. Megengedheted magadnak, hogy összekapcsolódj velük. Ezt megteheted azáltal, hogy ezt választod, majd pedig magadba lélegzed ezeket az energiákat. Megteheted azáltal, hogy megérted, hogy ezek az energiák, amikről most szó esik, és amik itt, Magyarországon találhatóak – ezek a fantasztikus energiák – most készen állnak arra, hogy téged szolgáljanak.

Hogyan? A saját választásod szerinti módokon. Különösen abban az esetben, ha a választásod valami kreatív, spirituális vagy művészeti dologra, vagy pedig a mágiára, a varázslatra esik most. Egyénileg is, és Shaumbra csoportként is nagyon fontos számotokra, hogy meglegyenek a saját ötleteitek, a saját vágyaitok, a saját látomásaitok és képzeletetek.

Mit szeretnétek tenni? Egy gyógyító központot szeretnétek létrehozni? Ez rendkívül helyénvaló lenne most Magyarországon. Ott vannak az élményfürdőitek, a termál gyógyfürdőitek, és pihenő helyeitek, de én itt most nem ezekről beszélek, hanem valami sokkal magasabb frekvenciás dolgokról. Gyógyközpontokról. Könyvekről, művészetről, tanfolyamokról – bármiről, ami segíti a tudatosság ösztönzését. A technológia is beletartozhat ebbe. Ha technológiai háttérrel rendelkeztek, akkor a földben található energiák ezt is inspirálni fogják. Mindössze lélegezd azt be, értsd meg, hogy ezek az energiák ott vannak, majd pedig kezdj bele a megvalósításba!

Több évtizeden keresztül óriási elnyomás uralkodott ezen a területen, Magyarországon. De azt is meg kell értenetek, hogy bármikor is elnyomnak, féken tartanak egy energiát vagy visszaélnek vele, amikor az készen áll arra, hogy előjöjjön, azt nagyon dinamikusan teszi meg. Roppant erőteljesen. És fokozottan elérhetővé teszi magát, hiszen olyan sokáig be volt zárva, és most készen áll arra, hogy előjöjjön és játékba lépjen.

Tehát én most ezt kérdezem kivétel nélkül mindannyiótoktól Magyarországon! A kérdésem a következő hozzád: -Készen állsz arra, hogy játszani kezdj ezekkel az energiákkal? Készen állsz arra, hogy előlépj, és többé nem fogd vissza magad?

Sokan csodálatos álmodozók vagyok. Ámulatba ejtő álmaitok vannak. Aztán meg visszafogjátok magatokat. Attól féltek, mások vajon majd mit fognak szólni. Attól féltek, hogy talán mégsem fog összejönni. Elkezditek behozni a kétséget: - De honnan lesz erre pénzem? Ki fog nekem segíteni a projektemben? – És magatokban tartjátok inkább. De ez ugyanúgy elnyomott energia. És ez most mind készen áll arra, hogy előjöjjön!

Támogassátok egymást! Bármelyik időszakban, egy ilyen területen élni, ahol ennyire le vannak nyomva az energiák - rendkívül könnyű kritikusnak lenni másokkal szemben, nem bízni egymásban. Elképesztően könnyű ezt az energia játszmát játszani, mikor is le akarjátok nyomni a többieket. Ez egy olyan játszma, amit ez az elnyomott energia okoz.

De magyarországi Shaumbrák, működjetek együtt csoportként! Igen, dolgozzatok egyénileg, de csoportként működjetek együtt! Ne nyomjátok le a többieket, ne analizáljátok agyon a többieket, ne elemezgessétek őket, és ne legyetek kritikusak velük szemben! Hanem tegyétek ezt! Dolgozzatok egymással az elfogadásnak ebben a gyönyörűséges energiájában!

Fogadjátok el a többieket! Lehet, hogy másként néznek ki, mint te, lehet, hogy másféle ötleteik vannak! De dolgozzatok együtt velük! Lépjetek túl a kétségeken, a félelmeken és a kritikákon! Lépjetek túl ezen az elfogadással!

Nézz csak rá a többiekre, akik most itt vannak körülötted! Itt és most nézz körül! Nézz csak rájuk! Olyan sok mindenben egyformák vagytok. Nézz bele a szemükbe! Nekik is sok-sok földi létidejük volt, akárcsak neked. Nekik is ugyanúgy sok életük volt Magyarországon. Nekik is vannak álmaik és vágyaik, akárcsak neked. Ők is szeretnének gyógyító központokat látni! Iskolákat a gyermekeknek. Tanfolyamokat szeretnének tartani más magyar embereknek olyan témákról, mint a szexuális energia, az aspektológia vagy a DreamWalking. Nézz csak rájuk! Hiszen nagyon is hasonlítanak hozzád. Engedd meg, hogy ők is rád nézhessenek!

Ismételten, egy olyan országban, ahol az energiák hosszú időn keresztül elnyomás alatt voltak, az olyan dolgokat hoz fel, mint kétségbe vonni másokat, és félni másoktól. Hogy nem bíztok meg a saját szomszédotokban sem! Ugyanolyan elszigeteltté váltok, mint maga az energia. Nagyon visszahúzódtok. Lépjetek túl ezen a csoportoddal! Legyen ez egy példa az elfogadásra, a támogatásra, a táplálásra!

Legyél tudatában annak, hogy te magad mit gondolsz a hatalomról, a kontrollról, a félelemről, a bizalmatlanságról. Értsd meg, hogy mindenki, aki most jelen van itt, és azok is, akik majd egy későbbi időpontban fogják ezt meghallgatni, nagyon is olyanok, mint te. Ha képesek lennétek csoportként együtt dolgozni, nem pedig széttépni egymást, nem a saját kis szigetedet megteremtve, hanem tényleg csoportként együtt dolgozni egymással, kontroll nélkül, teljes nyitottsággal és elfogadással, akkor rá fogtok jönni, hogy ez stimulálni és ösztönözni fog téged. Rá fogtok jönni, hogy létezik egy szépséges csoport energia, ami ebből fejlődik ki. Sőt, ez az, ami egy nagyon lényeges és drámai változást fog eszközölni Magyarország tudatosságában.

Akkor kezdjétek el ezt most itt! Kezdjétek ezt el ezzel a Shaumbra csoporttal! Dolgozzatok együtt! Annak megértésével, hogy sokkal, de sokkal több a közös bennetek, mint a különbözőség. Sokan közös létidőket osztottatok meg egymással a múltban! Sokan éltetek Izrael térségében Jeshua idejében. Sőt, sokatoknak volt számos inkarnációja Magyarországon.

Ez egyféle vicc a mi oldalunkon. Azt szoktuk mondani: - Aki egyszer magyar volt, az mindig is magyar lesz! - Itt sokkal inkább igaz ez, mint bárhol máshol a Földön. Megfigyelhető ez az óriási vonzalom Magyarország iránt. És valamennyire az ezt körülvevő területekre is. De kifejezetten Magyarország iránt. Ha volt ott egy életed, akkor általában azt választod, hogy visszatérsz oda. És ez már több száz éve így megy. Vannak közöttetek olyanok, akik már öt, hat, hét életet is leéltetek itt, és egymás után újra meg újra ide, Magyarországra jöttetek vissza.

Mert értitek magát a földet, a levegőben lévő energiát. Azokat, akik már éltek itt korábban. Az atlantisziakat, akik erre a területre vándoroltak Atlantisz bukását követően, és hatalmas energiákat hoztak ide magukkal. Ez egy szépséges, idillikus helyet teremtett. És ti itt éltetek. Vissza lettetek ide hívva életről életre. Ezért vagytok most is itt. Értsétek meg, hogy ennek egy nagyon különleges oka van. És most, az országodban lévő energiák – a földé, az embereké – készen állnak egy óriási változásra. Tudjátok, a változás sokszor konfliktussal és drámával jár, aminek az az oka, hogy az emberek nem értik, hogy mi történik. De ti igen!

Ti képesek vagytok megérteni, hogy az országotok készen áll a több száz éves régi energia elengedésére, amiből sok évtized a hatalmi elnyomásról szólt. Tehát amikor ez az energia valóban elkezd előre jönni, azt az oroszlán üvöltésével fogja megtenni. Nagyot fog szólni. Megijeszti majd az embereket. De ti megérthetitek, hogy ez mindössze a régi, elnyomott energiák elengedése.

Milyen csodálatos időszak is ez a számotokra, hogy ezen a földön élhettek! Milyen ragyogó alkalom ez álmaitok valóra válására! Igen magas annak a potenciálja, hogy Magyarország újra a reneszánsz helyévé váljon. De ez alkalommal ez sokkalta inkább egy spirituális reneszánsz lesz. Ami előbb-utóbb hatással lesz a művészetekre, a tudományra, sőt, még az orvoslásra is. Tudjátok, Magyarország egy egészen különleges energia dinamikával bír az orvoslás tekintetében.

Erre most azt kérdezitek: - Ennek mi köze van a kreatív energiához, amiről az előbb beszéltél? – Ó, hát ez a tökéletes kombináció, amikor jelen van a magas, kreatív energia, és ez ötvöződik a gyógyítás szándékával. Igen, ez egy csodálatos hellyé válik akkor az orvosok számára. Még a hagyományos orvosok számára is. A hagyományos kórházak számára egy olyan helyen, ahol nagyon magas az energia. Mert ekkor bárki, aki az alternatív gyógymódok felé fordul, megérti a test működését egy nagyon mély szinten, nem pedig egy réges-régen kifejlesztett módszert követve. És kifejleszt egy új módot a test bezárt, beragadt energiáinak az elengedésére. Erre igen magas a potenciál.

Úgyis fogalmazhatnátok, hogy Magyarország egy spirituális reneszánszon fog keresztül menni, ami lényegében már tizenkét évvel ezelőtt elkezdődött, de az energiák még nagyon rejtettek voltak, és most készen állnak arra, hogy előjöjjenek. Okkal éltek itt. Engedjétek meg magatoknak, hogy a részesei lehessetek ennek a reneszánsznak! Engedjétek meg magatoknak, hogy ti legyetek azok, akik felülemelkedtek ezeken a beragadt energiákon. Azokon az energiákon, amik bizalmatlanságot ébresztenek az emberek között. Engedjétek meg magatoknak, hogy Szabványok és példák legyetek.

A közelgő változásokkal egyetemben – apropó, ezeknek muszáj bekövetkezniük, és ez nem valamiféle prófécia, vagy valami olyasmi, amit az angyali birodalmakból irányítanának – hanem a hosszú ideje beragadt magas energiák témája, és igen, ez ki fog robbanni! És igen, ez meg fogja változtatni a régi rendszereket, sok régi falat le fog dönteni. A tudat falait, a régi hitrendszerek falait. És igen, sokan lesznek olyanok Magyarországon, akik majd ellenállnak ezeknek a változásoknak. De arról van szó, hogy az energia újra mozogni akar. Ragyogni akar, mint azelőtt, sőt, most már egy új és más módon.

Egy nagyon különleges helyen éltek. Egy különleges időszakban. Engedd meg magadnak, hogy ezt tényleg megtestesítsd! Ezzel az energia evolúcióval egyetemben látni fogjátok, ahogy a szexuális energiák is meg fognak változni Magyarországon. Nagyon nehezek és beragadtak voltak az energiák a maszkulin és a feminin között. A maszkulin és a feminin energiák hadilábon álltak egymással. Végeredményben látni fogjátok a Magyarországon élő egyéneken, embereken, hogy a saját maszkulin és feminin energiájuk konfliktusban áll egymással. Ez is meg fog változni. Lesznek olyanok, akiknek ez nem fog tetszeni. De mások, mint ti és a hozzátok hasonlóak, meg fogjátok érteni, hogy ez a maszkulin és a feminin integrációjáról, az összes aspektusotok integrációjáról szól. Érdekes változásoknak lesztek szemtanúi Magyarországon a szexuális energia kapcsán. Néhányuk igencsak kihívásokkal teli vagy csúnya energiának fog tűnni, pedig mindössze arról szól, hogy a maszkulin és a feminin ki akar törni a régi elnyomásból, az egymással szemben álló régi konfliktus dinamikájából.

Még valamit szeretnék mondani. Szeretném, ha mindannyian nagyon idefigyelnétek rám! Ez egy csodálatos alkalom arra, hogy vegyetek egy jó mély lélegzetet!

Magyarországra inkarnálódtatok vissza minimum 2,3,4 élet óta, és vannak, akik még régebben. Újra és újra visszavonzódtatok ide. Szeretném, ha egy dologra emlékeznétek!

Ti nem magyarok vagytok. Nem magyar vagy. Szellem vagy. Szuverén vagy. Csak úgy esett, hogy éppen ott élsz. Úgy esett, hogy ide éreztél vonzódást. De nem vagy ebbe beleragadva. Nem kell megmentened Magyarországot! Nem kell túlzásba esően nacionalistának lenned! Persze, legyél büszke arra, aki vagy, és, hogy melyik országban élsz, de emlékezz – te nem magyar vagy. Szuverén szellem vagy.

(Itt véget ért az üzenet átadása)

--------------------------------------------------------------------------------
(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet. )
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti: Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762 Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó

--------------------------------------------------------------------------------
A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.
A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com-on

Fuzio 2009.11.10. 17:53:01

A Vita folytatható!
Fuzio

Fuzio 2009.11.15. 17:33:02

Gyerekek! Megkukúlttatokbaszky!Fuzio

morsee · http://lazarus.blog.hu/ 2009.11.16. 16:39:57

Nem kukultunk figyeLÜnk figyelünk vaze csak várjuk a véget, a mostani hírek szerint a kutatók a galaktikák eltünésével akarják meghatározni az univerzum keletkezését , a cikk Lengyeleül van de google fordító elég ügyesen "tolmácsol" mostanában
wiadomosci.onet.pl/2078877,16,znikajace_galaktyki_odkryly_tajemnice_kosmosu,item.html

Fuzio 2009.11.19. 17:46:33

Selenygyelű, segúgülú nentóók!
Fujzijó

Martinpaladin 2009.12.02. 19:40:20

A videón észre vettétek ,hogy 2:27-től valamit mondani akar a "tárgy"? Én azt a szót vettem ki hogy "Ring it form" (Valami gyűrű valahonnan... vagy jindi form manhint Ami magyarul így nézne ki: a jindi megfejtésre vár... Valahonnan férfi tipp) vékony hang aztán újra valami ilyesmi...
Nem biztos ,hogy ez a két nyelv segítene. De keressetek rá ,engem is érdekel a dolog.

Fuzio 2009.12.02. 21:48:28

Kedves Martinpaladin Szőr-j

Jó.

c roniiie 2009.12.04. 11:00:33

Ez egy kibaszott nagy hülyeség...
.: négy milliárd óta van föld.
elvileg már több ezerszer kerülte
meg a naprendszert és nem halt ki az
élet! ennyit 2012 ről szerintem akkor is beleszek baszvaXD

c roniiie 2009.12.04. 11:03:08

Vagy szerintem a h1n1 lesz a vég !
csak nem nekem mert én bevok oltva!:p

Fuzio 2009.12.04. 15:29:06

Tuti a tudatmódosítás! Plussz kitüsszentjük az agyunkat a gecibe pardon! Mindegy. Várjuk meg!!! Fuzio

c roniiie 2009.12.04. 19:29:24

vége lehetna a világnak, kurva szar minden!nincs semmi pénz magyaroknál pedig az a geci rohadt állat bajnai
a miniszter...nem baj elisszuk az agyunkat 2012 decemberében:D
:P

LordBrutalo 2009.12.21. 13:40:48

Nos látom van itt hívő, nem hívő, vannak okosak és kevésbé okosak. Szóval van itt minden fajta ember. Először is sztem el kell fogadni mindenki nézőpontját, és nem lehurrogni max írni h szted nem így van. Világvége...mit is lehet erre írni! Talán lesz talán nem, van még bőven rejtély az emberiség számára amit meg kell fejteni, egyenlőre még a saját bolygónkat sem ismerjük teljesen nemhogy a világegyetemet (naprendszerünket)!
Ha világ vége lesz...akkor teljesen mind1 h kinek mi a véleménye! Ha nem lesz akkor is, hiszen akkor mindez ami itt le van írva teljesen fölösleges. Sztem mind1 h mit mondanak a tudósok vagy bárki más. Ha nem 2012ben akkor majd 2020ban lesz vmi! Nem feltétlenül világ vége, de az biztos h vmi teljesen meg fog változni a világban és egy új kor kezdődik! Egyébként ez a kis ismeretterjesztő nagyon tetszik, igaz talán vannak benne olyan dolgok amik nem igazak vagy ellentmondásosak de akk is jó és mint a szerző leírta ez csak egy gyors elmefuttatás eredménye. Egy szónak is száz a vége, majd lesz ami lesz:)

Kiki Car 2009.12.30. 23:16:26

Ha nem is a Nibiru, akkor majd mi emberek elpusztítjuk a Földi életet. Ez nekünk nagyon megy. Amit a bolygónk évmilliárdok alatt alkotott, azt nekünk sikerült röpke 200 év alatt szétbarmolni (lásd ózonpajzs). Manapság divat lett a környezetvédelem. Ha valami zöld, akkor könnyebb eladni, de semmi köze sincs, vagy legalábbis nagyon kevés, a valós környezetvédelmiséghez. Egyébként szerintem egy Nibiru megváltás lenne ahhoz képest, amit valójában pénzhajhász, nagytőkés, kapitalista gennyládák okoznak azzal, hogy csak úgy, nem írják alá a környezetvédelmi egyezményeket. Vagyis a globális felmelegedésben jelentős szerepet játszó olaj és egyéb irdatlan mennyiségű szennytermelő ipari cég anyaországa úgy gondolja, hogy nem baj ha kicsit még odarondítunk ahonnan eszünk.
Egy főiskolai előadás után a csoport fele sírva jött ki az előadóból, mert a tanár azt találta mondani, hogy 40-60 éve van hátra az emberiségnek. A Föld gyógyítja majd magát, és elpusztítja az őt pusztító vírust.
A globális felmelegedés egyesek szerint még mindig csak kacsa. Szerintem pedig inkább nézzenek ki az ablakon. 40 fokos hőmérséklet különbség 48 óra alatt az Magyarországon nem piskóta.
De a Nasa meg mi a fenének válaszol olyan részletesen a Nibiru témára. Ha valóban nem igaz, akkor nem lett volna elég annyi, hogy kamu. Az is igaz, hogy rengeteg amatőr csillagász van, akik felfedezhették volna már a Föld felé tartó bolygót, de akkora a világűr, hogy még csak a 0.00000001 %-át (felfelé kerekítettem) sem sikerült feltérképezni. Akkor meg mi a nyavaját aggódunk? Vagy jön, vagy nem valami onnan fentről. Ja! Úgy is csak ennyit tudnánk tenni, aggódni, ha valóban jönne valami, ami kívülről pusztítja el a Földet. Közben azért még helyben is rásegítünk kicsit.

biz 2010.11.25. 16:44:01

Sok mindent el lehet mondani a mai világról és tudományról,de egyet nem:pontos! HA jön a bolygó,HA valóban az a pályája akkor:
a Föld újra teremti önmagát,mi vagy tudunk alkalmazkodni,vagy nem.(szerintem igen)
Én nagyon elképzelhetőnek tartom ezt a verziót!
Miért?
Mert:
-A maják pontos naptára véget ér!!!
Nem azért mert elpusztul mindenki,hanem mert megváltozik az idő léptéke!!!Ma a másodpercet is a keringési időből származtatjuk!Nem tudtak tovább számolni,mivel nem tudták milyen lesz a változás,mi lesz az új lépték!
-A régmúlt történelméről mindenféle zavaros maszlag él mind a köz,mind a tudós társadalomban! Mikori az ember,honnan van,volt-e már egy fejlettebb civilizáció itt a földön,...
Semmit nem tudnak pontosan!
A mai léptékkel mérve (ismétlem:a mai léptékkel) 3600 évente visszajön ez a bolygó,ez mindig átírja mind az éghajlatot,mind az időt!Ma honnan tudnánk milyen napok vagy hetek szerint éltek az őseink? Mennyi idő (melyik idő szerint) telik el egy-egy kor között?
-Erik fon Daniken ( az "őrült" ) hogyan képes a múltból előhalászni olyan dolgokat ami sem időben,sem fejlődéstörténetileg nem fér bele a sok nagyon okos,nagyon nagy tudású,saját korlátaik közzé zárt,mindentudó tudományos profok KITALÁLT,és ELKÉPZELT világába!
(Megjegyzés csak egy alapmérőről:
kormeghatározás a mai idő szerint történik! A bolygónk mostani forgásideje szerint!)
-Minden földrajzi területen.minden emberi faj "hiedelmében" megtalálható az apokalipszis eljövetele,de mindegyikben benne foglaltatik ( vagy mint túlélők,vagy kiválasztottak,vagy...stb.) a túlélés!
-Nostradamus is CSAK azt irta hogy az emberiség nagy része ki fog pusztulni,nem pedig mind!
-Nagyon sok múltbéli leletet egyszerűen nem tudunk értelmezni,mert nem illik bele a mai métékegységeinkbe!
-A nem "régen" felfedezett pólusváltás kb. ideje nagyjából megegyezik a Nibiru periódusidejével!
-Einstein:minden relatív!
Ezt a tisztelt történelemtudósok is elfogadhatnák már!

wd-40 2011.06.18. 15:24:14

Üdv
Nagyon jó a videó végig néztem a kutyámmal, vagy süket vagy bátor a dög de nem reagált semmit:-)
A nibiru ha csak a föld 23 szorosa akkor inkább barna törpe kategóriába sorolható!
Egyébként a majáknak is csak egyszer abba kellet hagyniuk a naptár irogatását mert ha nem hagyták volna abba ugyebár a napjainkba is irogatnák! Tökmindegy mikor hagyták volna abba a pesszimisták szerint úgy is a világ végét közvetítik!
De sajna amit mi világvégének nevezünk az max a mi végünk csak.
Eljöhet sok féle képpen pl vírusként ezt pedig csillagászatilag nem lehet megjósolni! Egyébként a Nasa 1980 ban felfedezni vélte ezt a 10 es bojgót de hamar rácáfoltak hogy csak tévedés! Visszatérve a vírusokhoz a széthulló jó öreg szovjetúnió ráhagyot a földanyánkra néhány unatkozó biológiai valamint vegyi fegyverekkel foglalkozó hideghábórúban virágzó fegyvergyártót! Akik bármikor ránkszabadíthatják a poklot.
Persze a dzsungelek irtása meg a környezetszennyezés ami igazán fenyeget minket, vagy bármelyik szupervulkán! Ezeket csillagászatilag megjósolni igen nehézkes lenne!
Egy biztos egyszer eljön a végünk ezen a földön, ha nincsen szerencsénk akkor még a csillagközi utazás elérése elöt, ha szerencsénk van megpatanhatunk innen mire a napunk vörös óriásá duzzad! De ez is csak a jelenlegi tudásunk szerint ugyanis nincsen arra semmiféle bizonyiték hogy nem létezik emberi létforma, esetleg ennek fejletteb változata rajtunk kívül az egész univerzumban!
Azonkívül a napkitörések is elpusztíthatnak akár ez ellen sem lehet védekezni, megjósolni is csak napfoltokból lehet nem lenne idő bunker épitésre!
Az éghajlatváltozás meg sajna a globális felmelegedésből ered nagyrészt, amit az energiagyártásnak köszönhetünk, ezt pedig pazarlóan és felelőtlenül használjuk föl!
Aggódásunkat ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor egy dohányos fél a ráktol,pedig nálla a megoldás csak életmódot kellene váltania, máris csökkene a kockázat.
süti beállítások módosítása