FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.02.02. 05:13 P.

Minden idők legizgalmasabb Superbowlja?

Volt itt minden, kéremszépen! Könnyek, öröm, káröröm, fájdalmak, pofozkodás, kurva nagy izgalmak, hatalmas játékok, a végén mégis érvényesült a papírforma. Ha fogalmad sincs mi ez a szuperizé, akkor gyorsan-gyorsan olvasd csak el ezt a korábbi cikkemet.  

Ha még sosem láttál ilyet, akkor itt a nagy lehetőség, hogy egy olyan meccsel vetesd el a szüzességed, amiről még nagyon sokáig beszélni fognak.

 

Élménybeszámoló a döntőről:

PITTSBURGH STEELERS - ARIZONA CARDINALS

Az esélyesebb csapat vezetett, a messziről lesajnált kis arizónaiak jó mazochistákként az elején hagyták magukat alázni, majd az első félidő közepe fele úgy tűnt megtanultak végre amerikai focizni. 10 - 7. No de ekkor jött az irányító (ez az a faszi akit minden szinkronizált film fordítója lehátvédez) és gyakorlatilag fölöslegessé tette az eddigi vérhugyozós szenvedést, amivel végre eljutottak az ellenfél "kapujáig". Az eladott labdából az ellenfél egy - a Superbowl történetében példátlan - egész pályás visszafutásból "tácsdáúnt" ért el így nem valószínű, hogy a félidőben sok puszit kapott a csapattársaktól az öltözőben.

 A félidő eredménye: 17 - 7 a Steelersnek.

 

Amíg a vesztésre álló csapat tagjai valószínűleg a botkezű irányítójukat - Kurt Warnert -inzultálgatták análisan, addig Bruce Springsteen próbált felejthetetlent alakítani a félidei karnevál keretein belül. Az egész fellépés egyetlen említésre méltó mozzanat az volt amikor a rocknagyfater térdre borulva végigcsúszott a színpadon, zacsival neki egy kamerának.

 

 

A második félidő elején úgy tűnt,hogy az öltözői zacsipacsi sem hozott eredményt. A harmadik negyedben megint a "piccbörg" csinált pontokat, így az eredmény 20 - 7 -re módosult. Az utolsó 5 perc azonban szupertökreizgire sikeredett. Úgy látszik a nagytalpú Jóisten lenézett pici rácsos sisakban rohangáló birkáira és látván ezt a kínszenvedést megsajnálta őket. 20 - 14. A meccs itt már izgalmasabbá vált. Az esélyesebb Steelershez került a labda, bár igen szar helyről indulhattak. Néhány perc szerencsétlenkedés után elérték, hogy az ő támadásukból az ellenfél kapjon - egy úgynevezett "táccsbekkel" - két pontot. 20 - 16 és a sivatagi csapatnál maradhatott a labda. Kurt barátunk ezen felbuzdulva gyorsan összehozott lyuktestvéreivel még egy 7 pontos támadást, így a döntőben először átvették a vezetést. 20 - 23. Még 2:37 volt hátra a lefújásig, ami a Cardinalsnak olyan távolinak tűnhetett, mint nyugdíjasnak a hónap vége. Jött is a fordulat. Az utolsó percben egy - detényleg - lélegzetelállító passzal Roethlisberger odahókuszpókuszálta kedvenc elkapója kezébe a bőrt és ezzel megnyerték a meccset, a hőn áhított gyűrűt, a rengeteg pénzt és a kurvákat.

 

A végeredmény: PITTSBURGH STEELERS 27 - ARIZONA CARDINALS 23

Szerintünk: (5/5)
Szerinted: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: superbowl


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr15917477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása