FASZKIVAN!

Életképek, fényképek, arcok, harcok. Minőségi szórakoztatás sűrűn frissülő tartalommal.

Okosságok

Magyar Blogok
Site Meter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NAVIGÁCIÓ

2009.01.04. 14:47 P.

Étkezési zavarok férfi szemmel

A legtöbb női újságban szépségápolási szokásokat tárgyalnak, párkapcsolati tippeket adnak, wellnesselnek, vagy megmagyarázzák miért jó a diéta. A kiscsajszi is valószínűleg JOY-on és COSMOPOLITAN-on nevelkedett.

Hogyan fogyasztotta magát 12 évesre egy 23 éves lány

Jóltáplált fiatalemberként mindigis foglalkoztatott az anorexia pszichológiája. Hogy a picsába lehet egy felnőtt ember olyan idióta, hogy nem eszik normálisan? Bár a bulémia (amikor ugyan esznek, de ki is hányják) még hülyébb szokás. És milyen zavaró... Ha a barátnőm minden nap háromszor tele hányná a budimat lehet rácsapkodnám a fejére a wc ülőkét. Mondjuk izgi lehet egy ilyen csajjal csókolózni: "Hm drágám ...nyammnyamm... kukorica is volt a salátában?"

A cikkben szereplő agyhalott csaj, Vikki, ugyan nem akar meghalni, bár lehet mindenki jobban járna. Ő eszik. Sőt, "néha egy kocka csokit is bekap a napi salátaadagja mellé", hogy akadna meg a torkán.

Hölgyeim! A férfiaknak nem tetszik a szottyadtan lógó bőr, felöklendezett sárgarépa darabok a fogak között és végképp nem szeretjük, ha meccsnézés közben nem halljuk a kommentátort, mert a csajunk hörögve sugárba okádik a budin!

 

Szerintünk: (0/5)
Szerinted: (5/5)

5 komment

Címkék: anorexia bulémia


A bejegyzés trackback címe:

https://faszkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr65856953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nikki_ 2009.01.05. 19:45:09

Ez egy picit erősre sikeredett. Megértem a problémát, de ne felejtsük el, hogy ez egy betegség! Az emberek nem önszántukból kezdik el, és aki titkolja a nagyközönség elől, az az igazi anorexiás! Mind az anorexia, mind a bulémia depresszióból indul ki, ami mögött komoly problémák lakoznak.
Akik mindezt divatból csinálják, azok az emberek undorítóak, de akinek ilyen barátnő kell, az szerintem magára vessen! ;)

Gecc 2009.01.05. 20:11:00

En meg sokszor hiaba pofazom a nonek itthon, hogy ne egyen mar tobbet az 50 kilojara, mert agyoncsapom!
:-D

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.01.05. 22:28:56

ezt nehezen magyarazod meg akkor ha teli a media 40 kilos 170 centis modellekkel, meg szinesznökkel, es ök az idealok, es amig ez igy lesz, addig követöjük is lesz

Neton 2009.01.05. 22:29:26

Én a magam részéről furának találom, hogy egy normális férfi a deszka nőkre bukjon. Nyilván ízlések és ficamok, de szerintem 1 lány akkor szép, ha van mit fogni rajta. Most persze nem a 150 cm és 160 kg-os csajokról van szó, hanem a normális alakról. Nyilván szép pár férfinak az is, ha a barátnőjének bazi nagy izmos karja és kockás hasa van, de szerintem ott a sráccal meg a lánnyal valami baj lehet. Persze nem az én dolgom, de azért a legtöbb férfi az egészségesen kinéző lányokat szereti, szerintem.

Acmee 2009.01.08. 20:38:34

@Neton: De még mennyire igazad van! Basszus, meg tudok zakkanni, mikor ididóta Emo-s csajokat látok az utcán, olyan combokkal, mint a csuklóm... Besz@rás...
Egy 172cm-s, 6xkg-os lánnyal járok (pontosan nem tudom, nem mondja meg;), nagyon jó alakja van, ráadásul nem roppan össze a 90kilóm alatt (nem, nem üldögélni szoktam rajta :)
Se nem álldogálni :D

Amúgy pedig azt nem veszik észre pont az ilyen csajok, h a legtöbb egészséges férfiember pont az ilyen csajok láttán fintorog (a divatmajom faszik meg úgyis 90%-ban buzik...).

Hölgyeim!
Észre kellene venni, h a kiálló bordák, medencecsontok kora lejárt... Legalábbis az életben... A filmek valóságtartalmát pedig ismerjük. A formás fenék, szép combok, és életörömtől sugárzó arc a fontos!!!
süti beállítások módosítása